Home›Forums›[Ri051] Members Only›Match starting point›Match danas
-
AuthorPosts
-
October 2, 2006 at 17:14 #852
TrokyKeymasterDakky poručuje slijedeće:
“Ja od 15h na kastvu, ne vjerujem da cu stic do 8 za match,a i u ovakvom stanju ne znam kolko bi bio od koristi.mozda mozda ipak stignem ali imajet rezervu! D.”
October 2, 2006 at 17:35 #8824
LittleCannonModeratorOctober 2, 2006 at 19:41 #8825
BaXuZParticipantstari dobri Dakky na kojeg se uvijek možeš osloniti
October 2, 2006 at 19:53 #8826
BaXuZParticipantkako vidim izgubili, a sta nije diGe trebo igrat to
October 2, 2006 at 20:02 #8827
KrLeParticipantZa dlaku, a? Steta…
October 2, 2006 at 20:42 #8828
B051LjKoParticipantBaš dobro da je trening u nedelju imao smisla…. uvježbala nam se prva postava za meč… IZVRSNO…
Odigrali smo traljavo da traljavije nismo mogli, izgubili smo na guz, ali realno; pobjedu zaslužili nismo…
Dakky, koliko gluposti i zajeba ti sebi misliš dozvoljavati…. koji je ovo put da si zajebao… U PIČKU MATERINU…
Ajde s druge strane, ti si barem na vrijeme poslao poruku, dige se sav zbunjen spojio u 21.10…. i ljudi evo me… jesu se pojavili… ćemo pucat… sa svega 70 minuta zakašnjenja…
Njurg njurg njurg…
October 2, 2006 at 20:51 #8829
BaXuZParticipantDakky, koliko gluposti i zajeba ti sebi misliš dozvoljavati…. koji je ovo put da si zajebao… U PIČKU MATERINU…
potpisujem
October 2, 2006 at 21:05 #8830
cronoParticipantBas sam imao neki filling da match nece dobro zavrsiti!! A bas sam se ljepo zabavljao na treningu, cak sam naucio mapu puuuno bolje!!
Nazalost ja sam radio do 8!!
Dakky, koliko gluposti i zajeba ti sebi misliš dozvoljavati…. koji je ovo put da si zajebao… U PIČKU MATERINU…
potpisujem
I ja podpisujem!
October 2, 2006 at 21:36 #8831
DakkyParticipantDakky, koliko gluposti i zajeba ti sebi misliš dozvoljavati…. koji je ovo put da si zajebao… U PIČKU MATERINU…
potpisujem
jebiga decki ca da vam kazem.
kao sto rekoh neki imaju i drustveni zivot, nije mi bila namjera od 3 do 8 ostati gore, ali jebiga nit sam ja vozio nit sam imao utjecaja na to kad cu se vratiti doma tako da jebiga, prostite, nisam ja kriv. da da uvijek je tako ali jebiga.
nisam se prijavio na zadnjih cca 15 matcheva iako mi je bio gust bas iz razloga jer nisam znao da li cu biti doma. za ovaj sam se prijavio jer sam bas ZELIO igrati. i jucer se pokazalo da znam igrati tu mapu i da mi je stvarno gusht.
I JEBIGA ponavljam zajebo sam, nema druge nego da se vise UOPCE ne prijavljujem.
October 2, 2006 at 21:41 #8832
KrLeParticipantB051ljko ajd nemoj sad srat nego dođi na ts
October 2, 2006 at 21:44 #8833
RimtuTiTukiParticipantAJd st brijete… do nedavno ste se zalili da nas se ne skuplja dovoljno za mech, sad na s se prijavilo 6, skupilo 4 i igrali smo mech…
Poceli smo traljavo, izgubili 2 runde krajnje glupo u defu, al ipak smo dobili jednu u asaultu, i po meni ako se uzme u obzir sva losha sreca koja nas je pratila citav mech(pepić je pogodio bombom ogradu od 3cm, ja iskljucio sai na mapi koju nemam pojima, a nisam ga znao ponovo upalit..), odigrali smo fantasticno..
A ti dakky ne brij, sta se neces prijavljivat… prijavljuj se ali pokusaj cesce i pucat koji mech
October 2, 2006 at 21:45 #8834
DakkyParticipantDakky, koliko gluposti i zajeba ti sebi misliš dozvoljavati…. koji je ovo put da si zajebao… U PIČKU MATERINU…
KOJI?
U PIČKU MATERINU ne moraš psovat.
Jebiga sjetite se vi sta ste radili u svojoj 22. godini? Jebavali okolo? E pa jebiga, da ja bar jebem pa ne biste mogli prigovoriti, ali ovako imate cistu savjest.
No, ono sto je poanta, je to da ste vi u svojoj 22. godini lutali okolo i napijali se skoro svaki dan (bar vecina, ili to nekada nije bilo tako?) te da niste uopce imali predozbe gdje cete biti 3 dana unaprijed u 8 navecer.
O tome se radi.
Ja bi rado igrao svaki match ali mi je jebem mu mater deset puta draze biti s komadima u parku makar nista ne jebavo. Jednom ce mi se posreciti.
Jebiga takav sam ali sto je najgore i vi ste takvi ali se niko ne sjeca. Ocito.
Necu se vise prijavljivat na matcheve makar bio najbolji na svijetu….
October 2, 2006 at 22:43 #8835
TrokyKeymaster… te da niste uopce imali predozbe gdje cete biti 3 dana unaprijed u 8 navecer….
Ako sam se prijavio za match 100 dana unaprijed u 8 navecer ja TOCNO znam gdje cu biti 100 dana unaprijed u 8 navecer
O tome se radi.
Radi se o tome da si ti moron. Kako ocekujes da te ljudi postuju kad ti njih ne postujes?
Ja bi rado igrao svaki match ali mi je jebem mu mater deset puta draze biti s komadima u parku…
komadima cega?
Jednom ce mi se posreciti.
Blago tebi.
October 3, 2006 at 08:00 #8836
B051LjKoParticipantU PIČKU MATERINU, bio je jedini prikladni izraz koji bi oslikao stanje duha u kojem sam se nalazio… nastranu godine, zajebancija prcanje, opijanje i neopijanje…
Imali smo lijepi niz od 10 pobjeda (Ok bilo je forfita, ali i pravih pobjeda) i prvi put kad smo napali ljude relativno visoko na ljestvici (oko 30tog mjesta) BOOOM, ćorak; čak smo i sreće s izborom mape imali, dečki pojma o mapi nisu imali…. po svemu smo ih trebali i morali razbiti….
Ali, ali aali…. odrađen trening na kojem ste nas razbili, i sve 5… i onda KURČINA, umjesto tebe i digea smo odigrali ja (koji se baš i ne snalazim) i rimtu (koji se uopće ne snalazi)… U srazu traljavih, mi smo bili traljaviji i spušili….
Da ste igrali vas dvojica, ne bi spušili, ali sigurno ne; najbolje od svih nas poznaš, igraš i snalaziš se na Water treatmentu i izjava “uopće se neću prijavljivati za mečeve” je potpuno kretenska…. Od tebe se očekivalo da igraš, i očekivala se pobjeda… Ako ne možeš; OK, svi mi imamo obaveza…. ali ARLAUKANJE, JOJ KAKO SE VESELIM TERENINGU, VEĆ 3 SATA GA ČEKAM…. TOOOOO, KAKO ĆU IGRAT…. klasična CQB mapa da ne može biti klasičnija i FALUS…. iz nepoznatog razloga dakkya nema… opija se u jebeni ponedeljak…. i sve ode u kurac…
Klan je skupina prijatelja, jeste super zajebancija, druženje, ali nokat odgovornosti nije naodmet…. pa šta ja moram (i ne samo ja) odigrati baš svaki jebeni meč… imam stvarno previše vremena, radim samo tri posla…
Nitko nikoga nikada nije maltretirao s ničime (dobro malo jest) u ovom klanu…. ali ako se igra blizzard, ja i bax bi bili kreteni kad se ne bi prijavili za meč i ostavili druge na cijedilu… isto vrijedi za Armadu na bridgeu, Trokia i Moby-a na Extrakciji ili Geta na borderu….. Bogami Dakky isto vrijedi za tebe na Fakin Water Treatmentu…. barem neki apsolutni minimum odgovornosti i poštovanja…a ti bajke o mladosti, ludosti, zajebanciji, oblokavanju i drogiranju pričaj nekome drugome… Ne zaboravi da nisam u Pepićevim (poznim :smt077) godinama…. i da smo praktično generacija (više manje, manja je razlika između mene i trokia negoli mene i tebe)…
Da, ljut sam…
October 3, 2006 at 10:03 #8837
DakkyParticipantDobro, da zavrsimo pricu, reci mi samo sta sam trebao jucer cijeli dan sjediti doma ni na kavu ne ic jer nikad ne znas, mozes slomit ruku ili nesto na dan matcha, pa jebiga, sjedi doma i pij caj do matcha….
odnosno, ako je pokret u 2.30, match u 8, a dogovoris se sa par ljudi da cemo doc do 7 doma, ne vidim razloga zasto ne otic. i onda u 7.20 shvatis da je tim ljudima špica i da im se bas i ne ide doma.
onda imas dvije dvije-tri opcije a vi recite koja je najbolja:
a) poslati sms da neces stici na match
b) sjest na autobus i nadati se da ces stic na vrijeme
c) uzeti taksi i platiti 60 kn da bi stigao na vrijeme
eto ja sam se odlucio za opciju pod a), a vi ako tvrdite da sam trebao uzeti taksi, recite sljedeci put da vam znam poslati racun.
pozdrav 🙂
-
AuthorPosts
- The topic ‘Match danas’ is closed to new replies.