Viewing 13 posts - 16 through 28 (of 28 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

kao sto rekoh neki imaju i drustveni zivot,

Što sad ovo znači, po tome mi ispadamo no life bitchiZ…

I JEBIGA ponavljam zajebo sam, nema druge nego da se vise UOPCE ne prijavljujem.

Ne dakky, prestani kenjati i uživljavati se u ulogu žrtve, ako želiš respect i poštovanje (a znam da želiš), kao što znam da u biti želiš igrati usrane mečeve počni se pojavljivati u vrijeme održavanja tih istih usranih mečeva “Dečki, jel vas ima dosta; i nije tako “nemoguća za izgovoriti” izjava…. prijavio se ili ne, kada si u mogućosti, kada ne piješ, ne zajebavaš se i ne uživaš u društvenom životu… možda spasiš neke NoLife kretene od muke i živciranja igranja 3vs4 i sličnih zabavnih kombinacija…

Dakky
    Participant

… te da niste uopce imali predozbe gdje cete biti 3 dana unaprijed u 8 navecer….

Ako sam se prijavio za match 100 dana unaprijed u 8 navecer ja TOCNO znam gdje cu biti 100 dana unaprijed u 8 navecer

Ma Troky… ti si cudo od djeteta… ja se ne mogu mjeriti s tobom…

Ja ne znam di cu bit za sat vremena a kamo li za 100 dana…

B051LjKo
    Participant

Bojim se da ćemo u taxi slučaju bankrotirati… ti nekako uvijek odabereš opciju d) jednostavno se ne pojaviš na meču… hajde, barem nešto je pohvalno, ovaj put si barem SMS poslao…

Troky
    Keymaster

Ja samo postujem svoje obaveze, a ako ti je to tako tesko razumljivo onda nemamo o cemu dalje raspravljati.

Dakky
    Participant

Ja samo postujem svoje obaveze, a ako ti je to tako tesko razumljivo onda nemamo o cemu dalje raspravljati.

I ja postujem svoje obaveze, ali moras/te shvatiti da postoje bezizlazne situacije u kojima ti ne mozes nista napraviti a obveze cekaju..

Ja samo vas pitam sta bi vi u mom slucaju jucer napravili….

Tri dana unaprijed bi sjedili doma da vas auto ne zgazi slucajno?

Ne bi isli uopce na Kastav?

Isli bi ali bi u 7 odjebali sve i otisli s autobusom doma?

ili

Bi u 7 shvatili da NEMA sanse da stignete na match i da je jedini moguci izlaz poslati sms i nadati se najboljem?

B051LjKo
    Participant

Opet trabunjaš…. kakvo “nadanje najbolje” čemu si se nadao?!?

I koje su ti ovo socijalne spike sa sjedenjem doma da te auto ne pregazi… ne pada mi napamet analiziravati kamo, kako i zašto se nisi pojavio… da se ovo jednom desilo, nitko ti A nebi rekao…. ali nekako svaki put uspiješ “smisliti” istu ispriku… Zadnju put si sjedio u Tajmu, zar ne… s frendom… i to je isto bilo, neizbježno… društveni život je zajebana stvar…

Teoriju shvaćanja obaveza i osjećaja odgovornosti ti ne mislim crtati…. ti je ili ne razumiješ…. ili je kužiš ali te očito boli kurac…

LittleCannon
    Moderator

[podjebavanje] A necu vam reci: “Reako sam vam”[/podjebavanje]

Troky
    Keymaster

[podjebavanje] A necu vam reci: “Reako sam vam”[/podjebavanje]

nepotrebno

Dakky
    Participant

Ma dobro, nemamo o cemu vise pricati. Vi ocito ne mozete shvatiti da sam ja prosli put pa i ovaj put imao namjeru igrati, cak mi je i bila zelja, ali jednostavno nisam MOGAO.

Ja tebe Bosiljko ponovno pitam, ako ides s nekim frendom u 5 popodne na kavu, i to ajmorec u Time. I u 7 popodne dodu jos 3 frenda, i sad njima se nikako ne da ic doma jer ti imas match. Sto je najgore, niti si sa svojim biciklom/motorom/autom vec totalno ovisis o njima.

I nemas nacina za doc kuci prije 8, kad je match. Nema. I nisi ti kriv. I ne mozes. I sta sad?

Ponovno te pitam, sta bi ja trebao cijeli dan sjediti doma i cekati match?

Ili smijem otici na kavu/pivu/hamburger… ako me netko zove?

Smijem?

I racunam od 5 do 8 ima 3 sata, pa necu 3 sata pit kavu? I onda u 7 oni kazu da idu na hamburger u icice i ti mozes birat ICI s njima ili sjest na bus i doma?

Da ja tupim po svom ali reci mi da bis ti sjeo na bus i otiso doma (i odjebo prijatelje) jer imas obveze.

Reci(te) mi tako i kraj price.

BaXuZ
    Participant

dakky, bolje ti je da se poklopiš ušima, jer smo ovu temu i raspravu čitali nekoliko puta, a nekako imam filing da si ti najčešći akter, kad se o ovome govori. Nemoj me krivo shvatit, ja apsolutno razumijem tvoje socijalne potrebe, da budeš dio ekipe, da se zajebavaš, da piješ bambus u parku (btw apsolutni kretenizam ali jebga, takva ste generacija), da sanjaš o tome da pojebeš nešto i da sliniš nad tim istim objektom požude koja te ne šljivi ni 5 posto. I sve je to apsolutno normalno za tvoje godine i svi su više ili manje to prošli (neki eventualno nisu, ali to je već druga tema). Dolazio si kod mene u par navrata i tvoja ekipa i vidio sam vrlo dobro kakva ti je ekipa i kako se odnosi prema tebi. Kad već moram bit grub ali realan, imaju te za bulina. Ali tvoja želja za socijalizacijom je jača od toga i ti trpiš i to samo da bi proživio gore navedeno. Svaka čast, znam puno takvih i ne zamjeram im. Ali, zamjeram ti slijedeće. S druge strane imaš svoju AA ekipu, koji ti više nisu virtualni frendovi, već ih skoro sve znaš i družite se intenzivno par godina, ta ekipa te je svojevremeno smatrala mulcem, ne bez razloga, ali tokom godina si više manje svima postao simpatičan sa svojim omladinskim problemima i sličnim glupostima. E sad, ta ekipa te respektira više nego bilo tko iz tvoje ”bela nedeja” ekipe i očekuje od tebe da ispuniš sitnu obavezu koju si sam izabrao, i to u jebeni ponedeljak naveče. I ti majstore zajebeš, i to ne prvi put.

NEMOJ ME QUOTAT I NE ODGOVARAJ NA MOJ POST. Jedina opcija kojom možeš spasit ono malo preostalog respekta koji ovdje imaš, je da začepiš sa svojim trabunjanjima, pošteno priznaš svoju grešku i izvineš se ekipi.

Dakky
    Participant

Pa dobro, svi znaju da sam kriv i ja priznajem da sam kriv ali isto tako i ponavljam zao mi je sto sam zajebo…

Kao sto Bosiljko rece, ja sam se barem reportao da mozda necu stici, a vi priznajte da nisam nijednom zaboravio na match. Svaki put sam javio da ne mogu doci i jebiga. I znam znam znam sta da vam kazem vise…..

I sve je ziva istina sto si rekao BaX…. i jasno je meni za tu moju ekipu sve to…

BaXuZ
    Participant

nemoj vis nise govorit, admin lock topic

LittleCannon
    Moderator

Viewing 13 posts - 16 through 28 (of 28 total)
  • The topic ‘Match danas’ is closed to new replies.