Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 47 total)
  • Author

zvonzi
    Participant

tooooo. učinite me ponosnim! 😀

d3uha
    Participant

Congrats

v3s3li
    Participant

Weeeeee

B051LjKo
    Participant

Ideš, bravo momtzii, Silujte im žene, porobite djecu i spalite ljetinu!!!!…. A de su detalji?

Srdo
    Participant

Detalji, detalji…:)))))

U četiri partije smo ukupno imali 4,5 gubitaka, ako se ne varam (od toga dvaput Hiks-noob:) ). Druga partija je bila 7-0 i 7-1, prva je bila 7-1, 7-2, tako nešto.

moby je napravio bogovski posao sa isuom; razbio je njihove skaute prije nego što su nas osvjetlili.

Koordinacija s naše strane je bila prilično dobra, dobro smo se postavili na mapi i nije bilo previše nepotrebnog žlabranja na TS.

Istina, bilo je nekoliko lucky shotova i dinganja s naše strane, ali držali smo se taktike i igrali disciplnirano.

Ukratko, zadovoljni smo i danas idemo opet isto:)

B051LjKo
    Participant

Protivnički setup?

Uljanov
    Participant

Evo moje viđenje:

Imali smo stalno istu taktiku:

Timerus kao top tenkić (T1 Cuningham) je svjetlio na otoku i bio je svjeća..

Srdo i Ajk (arty) gdje su se najbolje znali sakriti..

Moby (ISU152) na poziciji gdje može gađati brdo pa onda pokrivati vodu..

Hiks i Ganić (T29 i IS3)..Ganić pokušava s IS3 zauzeti brdo dok ga Hiks pokriva ( i Moby)..

Ja (IS3) plitko u selu..

Prva partija je krenila oprezno i bazirana na brdo jer smo tamo imali najviše okrenutik cevki a u daljnjim partijama i najviše protivnika..

U partiji 7na7 nema previše mjesta za grešku..ko izgibu 2 T8 tenka 90% partije je izgubljeno a mi smo imali daleko bolje igrače..

Svjeća na otoku Tajmer je odličan osigurač a na kraju bio ključan jer su s 3 hevija rašali preko otoka i da ih nismo a vrijeme primjetili zadnji partiju možda bi i drugačije završilo..

2 hevija na brdo je odlična taktika i Hiks (osim kad je bio vanšatan :D) i Ganić su to odlično odradili..

Moby je s obje strane miran prst i odličnu lokaciju za pokrivanje brda i otoka i moram priznat da je bio precizniji nego inače..;)

Artiljerija (Srdo i Ajk) su odradili jeben posao moram priznati da od TD-a (Srde) i teškaša (Ajka) nisam očekivao ovako dobar performans u Artijima..čestitke!..

Ja sam imao 2 značajnije akcije..prvu partiju kad sam zadržavao ISU152 i Ferdija u gradu (jednog solo rješio a drugog uz pomoć suigrača) i zadnju kad se otvorila rupa u selu i imao sam čisti prolaz do njihove baze..

Sve u svemu ODLIČNO DEČKI!!

Ajkula
    Moderator

Detalji…ko ih se vise sjeca.

Nakon noci provedene po narodnjackim klubovima,slaveci pobjedu na jucerasnjem otvaranju turnira, probat cu ti docarat meceve.

Prvo cu objasnit nasu taktiku radi lakseg pracenja i docaravanja situacije.

S koje god strane igrali imali smo nekakvu “generalnu taktiku” s planovima A,B i C.

Uljanov s IS3 ide u grad,plitko,pazi da ga ne zvekne arty ili ISU-152 i cuva strazu.

Haljimi s IS3 ide oprezno na brdo,a iza njega je Hix s T29 i on mu je backup.

Moby s ISU-152,na pocetku, gleda penjanje na brdo i vodu. Kasnije se premjesta na drugu poziciju.

Srdo i ja smo arty.

Jedan od najvaznijih poslova je obavljao Timerus,a danas ce to radit Armada. A to je da ode na otok,bude miran ko bubica i glumi MagLite. Nesto kao alarm.

Enivej, prvi mec pocinje i dolazi protivnicka ekipa. Setup im je bez artija i s brdo TD-a ,tipa ISU i 2 Ferdija. Svaki normalan igrac bi ocekivao da ce oni kampat i branit se,ali oni su napali. To im je bila greska. Ocito su platili danak neiskustvu. U vrlo kratkom roku ostali su bez jedina dva Heavy tenka sta su imali. Sad je ostao onaj tezi dio, naci skrivene TD-e. Tu im je bila sljedeca greska. TD-i se nisu skrivali nego stajali na mapi ko drug Tito i isti su ubrzo bili rastureni. SLjedecu rundu su malo promjenili setup. Dodali su Hummela ali ni to im nije pomoglo. Rasuli smo ih.

Drugi mec je poceo s podsmjehom. Ekipa se pojavila s nekakvim cudnim setupom. Luchs,Stug lll, bla bla. Odlucili smo da ih necemo podcjenjivat jer ipak su nekako prosli prvi krug,znaci da nisu pajsevi. Prevarili smo se. Zgazili smo ih ko picke. Imali smo samo jedan izgubljeni tenk, T1 cunningham . Onda smo se malo naljutili pa smo sljedecu rundu tako dobro odigrali de je cak i T1 ostao ziv. Probali su rush preko otoka. Naravno,nas MagLite ih je osvjetlio te su isti bili pomilovani od strane naseg prijatelja BL-10 i tenkova s brda. Dok su oni bili punjeni olovom na otoku,gosp. Uljanov je iz grada krenuo prema njihovoj bazi,rjesio im arty i to je bilo to.

Ovim putem bi htio zahvalit ekipi na prvom danu turnira. Svi smo odigrali jebeno,koordinirano,disciplirano. Nadam se da cemo i veceras biti takvi.

Vidimo se na bojistu !!!

moby
    Participant

B051LjKo
    Participant

Moby, frapsaj danas ako nije stress

LittleCannon
    Moderator

bas su vam svima lijepi sigovi 😀

B051LjKo
    Participant

bas su vam svima lijepi sigovi 😀

Još jedna prednost igranja Armije… preopterećenje sig servera se tu jednostavno ne može dogoditi :evil

zvonzi
    Participant

malo OT, ali izgleda bosiljak da je tvoja ideja o ladderu usvojena barem u nekom obliku, sudeći po ovoj vijesti o suradnji između ESLa i WoTa.

moby
    Participant

malo OT, ali izgleda bosiljak da je tvoja ideja o ladderu usvojena barem u nekom obliku, sudeći po ovoj vijesti o suradnji između ESLa i WoTa.

Mozes malo pojasnit za neupucene, pa makar u drugom topicu da nismo previshe off 🙂

zvonzi
    Participant

http://game.worldoftanks.eu/news/general_news/wot-and-esl-become-partners

ukratko, na ESLu bi trebali biti neki ladderi, turniri i sl. ako sam dobro shvatio. na poslu sam pa nemogu previše proučavati, ali ako sam dobro skužio već se neš pokrenulo. neki Go4WOT turnir.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 47 total)
  • The forum ‘WoT Tactics’ is closed to new topics and replies.