Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 33 total)
  • Author

Lamb-Lover
    Participant

kao i skupljanje najjače moguće postave na arcticu,

Ja sam se prijavio, ali cu vrlo rado svoje mjesto prepustiti iskusnijem clanom.

d3uha
    Participant

kao i skupljanje najjače moguće postave na arcticu,

ja se nisam prijavio ali bi vrlo rado igrao, jedini problem je sto cu tek u cetvrtak saznati dali u petak idem raditi u zadar a u tom slucaju necu biti u situaciji da kempam na south passu

!opr019g7

B051LjKo
    Participant

A tu je i problem tvojeg redovitog ispadanja 🙁

B051LjKo
    Participant

@Bax Nakon malo kopanja po linksu upala mi je u oko MSIeva AM2 ploča na nForce 570 Uljtra čipsetu za nekij 100 Ojra, dakle jedan Pampers paket (56 kom) skuplje nego da uzimaš nForce štiri čipset u Vemulju…

AM2 su prema prekopanome il iste, ili niže cijene o 939tki (naći će se barem za extra kutiju štapića za uši)

O procu smo jučer pričali, dakle po meni ili uzmi San Diego Core (3700+ u 939 varijanti, pojma nemam kako se zove revizija jezgre u AM2 formatu, da skratim od Venicea se razlikuje po zduplanom kešu), ili najjeftinijeg Venica (3000+) zašto. Zato što će mentalno retardirani Venice, koji je u prometnoj izgubio 3 pina, sa umjetnim kukom i drvenim zubalom BEZ povećanja temperature postići takt 3500+ modela i u startu si ušparao parsto porcija Bebipape. Najlošiji, ali šrotex primjerci ove jezgre su išli preko 2,4 GHz, a to je takt duplo skupljeg 4000+ modela…. gornja granica je negde oko 2,8GHz ali hajde, to su ekstremi, tebi nepotrebni…

Naravno, možeš [kao pepić primjerice] inzistirati na neklokanju, što je isto OK, jer fakat ne znam koliko je realno opipljiva razlika između 3,0 i 3,5 A64 (rekao bih manje od 10% na ukupne performanse)…

Ukoliko dijete u tebi proradi, vodi računa je X2 u odnosu na San diega skuplji svega za solidnu kantu Jupola, a može i manje (2 kantice karbofixa), sami ste iskopali :smt006

BaXuZ
    Participant

he he, vrijedan si bio, za svaku pohvalu. A ja sam danas bio u šopingu i najprije sam u linksu uzeo maticnu za AM2 za 718 kn, MSI K9N Ultra 2F, pa sam bio kod našeg dragog Crona, oni su medjutim u radovima, i onda mi vrag nije dao mira pa sam svratio do Kvarka, nekima možda fuj, ali cijena je cijena i na kraju se tamo uzelo A64 X2 3800+ AM2, cifra za keš 1150 kn, i 2×512 mb RAM Patriot DDR2 667 za 650 kn i Gigabyte-ova 7600 GT sa silent pipe-om, našta ću zakalemit jedan veliki i tihi vent na bok stranice. Kartica dodje 1450 kuna na chekove. Audigy 4 je stavljen u zapećak, jerbo ploča ima relativno dobar zvuk na sebi, nekakav Azalia compliant s 5.1 utorima. Pa ću možda za par mjeseci kad prodam snowboard uzet X-fi. Dijete se odreklo klope slijedecih par mjeseci, kaze da ide na dijetu u korist očeve konfiguracije. Bosiljak za nagradu za trud i nagovaranje dobiva priliku da čuva malenu kad god to poželi.

B051LjKo
    Participant

… E sad ako cu dualcore onda cu i nforce 570…

P.S. Bohiljko nadam se da sad shvacas koliko si dijete.

Aaaargh…. kako male stvari mogu razveseliti čovjeka….

B051LjKo
    Participant

Dijete se odreklo klope slijedecih par mjeseci, kaze da ide na dijetu u korist očeve konfiguracije

HE he pa barem nije problem nešto klope organizirat…. he he samo natjeraj ženu na pojačanu mužnju i jedan obrok dnevno si riješio 🙂

BaXuZ
    Participant

žena ne muze od prvog dana, zato i jest prehrana skupa

B051LjKo
    Participant

Trening, let’s say tVenti van a’klok?

crono
    Participant

Trening, let’s say tVenti van a’klok?

Mozetrening!!!!

Iako sam poceo raditi, curica mi na godisnji osla tako da sam i ja skoro pa na godisnjem( citaj na AA) ovaj tijedan!!!

LittleCannon
    Moderator

vezano za mec. Postoji mala sansa da necu stici na njega, ali biti cete pravovremeno obavijesteni.

B051LjKo
    Participant

Ajme ljudi, ne znam da li ste se skupili, ali ja sam se jučer onesvjestio u 20 sati i neprekidno spavao do 7.30… i trebalo mi je…

BaXuZ
    Participant

he he, nakon internog raspitivanja uvidjeh da sam sad baja s najjacim AMD procesorom u klanu, pa se shodno tome razmisljam da promjenim nick u BaX2uZ

Troky
    Keymaster

he he, nakon internog raspitivanja uvidjeh da sam sad baja s najjacim AMD procesorom u klanu, pa se shodno tome razmisljam da promjenim nick u BaX2uZ

Sto se mene tice mozes i u BaX5uZ… ali uz uvijet da maknes zLu crticu :smt077

RimtuTiTuki
    Participant

ali uz uvijet da maknes zLu crticu :smt077

:smt044 :smt046 :smt044

Skoro sam zaboravio na ovu schtoriju … zLi Troky is BACK!!! !opr019g2

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 33 total)
  • The forum ‘Match starting point’ is closed to new topics and replies.