HomeāŗForumsāŗ[Ri051] Members OnlyāŗMatch starting pointāŗMecevi
-
AuthorPosts
-
September 5, 2006 at 11:17 #8216
GrooParticipantMa ljudi, gle… normalno da bi meÄeve trebali igrati ljudi koji “Ubijaju” na pojedinim mapama…. ali prijavljujte se…. meni je najmanji problem prepustiti svoje mjesto (a i pepiÄ me drugaÄije neÄe stiÄi :smt077)…
Pazi sad ovako od 67 meceva koje imamo odigrane na TWL-u, mislim da prste ruku mozes nabrojati one koje ja nisam igrao. AA Ladder ne brojim.
Poanta nije u tome da ja volim igrati meceve, nego u tome sto sam odavno reako da ja vecinu meceva mogu odigrati, ali ako bilo tko zeli, ja ustupam mjesto. Gdje je tu poanta? U tome sto jos niti jednom nisam niti dosao u priliku da ustupim mjesto!!?
Budimo realni i recimo ovako:
Da, volimo pobjedjivati! Ali isto tako treba se dobro zabavljati. Izgovor tipa nemam dovoljno sati na toj mapi bezvezan, jer igranje jedne mape na mecu ili casual pucanje nema nikakve veze jedno sa drugim. To su potpuno dvije razlicite igre u kojima su usudio bih se reci samo zajednicke texture. Pitajte Bosiljka kad smo mu skinuli njumf na mecu kako mu je srce tuklo i koju navalu adrenalina je imao?
To je iskustvo koje svatko bi trebao prozivjeti u ovom klanu, i bilo bi glupo uskratiti si jedno takvo vrhunsko zadovoljstvo sa nekakvim razlozima, tipa ako ja igram izgubiti cemo. Vjerujte sigurno necemo izgubiti po prvi put.
WORD :smt066
September 5, 2006 at 11:19 #8217
TrokyKeymasterUvijek ista priÄa… rezultati nikakvi.
Igranje meÄeva nema nikakve veze s casual pucanjem u taktiÄkom smislu i ma koliko god neki pojedinci bili dobri na nekim mapama to ne znaÄi da Äe biti dobri na istoj mapi za vrijeme meÄa (npr. Moby je na extractionu imao fr 1-7 zbog pomanjkanja timskog duha). Sindrom Ramba i Kružnog neÄu niti spomenuti iako je potonji veÄ u fazi izumiranja.
Izjava tipa ‘za bih se prijavio na mapu koju ne znam’ je totalno lame jer bi to u prijevodu znacilo da ako se igra npr. HQRaid koju ‘znaju’ igrati LC, diGe i Groo i ako netko od njih iz nekog razloga ne može igrati meÄ, nema tko igrati.
Zato služe treninzi. Ma koliko god vam bili mrski i/ili dosadni na njima se najbolje nauÄi mapa i taktika za meÄ.
Na primjer… moj prvi trening bio je na Radio Toweru, mapi na kojoj imam <2h igre i ne igram ju opce. Od 4 meÄa koja sam odigrao na RT-u nismo niti jednom suxali ukljuÄujuÄi i mene kao totalnog n00ba na toj mapi.
@Get
Sat-dva treninga na nekoj (ne)poznatoj mapi znaÄi puuuuno viÅ”e od troÅ”enja sati i sati casual pucanja na istoj mapi.
Isto tako, miÅ”ljenja sam da Äe bolje proÄi ekipa sastavljana od jednog iskusnog teamleadera i 3 (uvjetno reÄeno) n00ba nego ekipa od 4 Ramba.
Da skratim priÄu… zar ne bi bilo lijepo vidjeti da je za meÄ prijavljeno 6/4 igraÄa i da je svih 6 10-15min prije poÄetka meÄa na TS-u i da se dogovore tko Äe biti teamleader i koja trojica bi bila najpogodnija za meÄ? Zar je to tako teÅ”ko izvedivo? Pa nema nas 8 u klanu nego 20…
September 5, 2006 at 11:22 #8218
TrokyKeymasterIzgovor tipa nemam dovoljno sati na toj mapi bezvezan, jer igranje jedne mape na mecu ili casual pucanje nema nikakve veze jedno sa drugim. To su potpuno dvije razlicite igre u kojima su usudio bih se reci samo zajednicke texture.
Pepichu okani se te telepatije! !opr019jh
September 5, 2006 at 11:28 #8219
B051LjKoParticipant@Trokinja !opr019ic
Jedan veliki potpis na apsolutno sve Å”to si rekao… !opr019jb
September 5, 2006 at 11:39 #8220
B051LjKoParticipantSamo dodatak da se post ne pretvori u naZZizzam… meni je jasno da se neda svima trenirati niti igrati sve meÄeve… Samo bih molio da oni koji ipak žele (ili uglavnom žele) fakat nalete do TS-a na dan meÄa i da ne oÄekuju da ih se zove, …. Makar da izvuku ekipu kojioj eventualno fali plejer iz govana…
PS. Nemate pojma koja je zabava igrati HQ raid protiv ekipe koja jednako ne zna mapu kao ni mi…. i joÅ” ih naguziti, ali slasno…. ma mljac totalni…
September 5, 2006 at 12:06 #8221
RimtuTiTukiParticipantPotpisuje sve sta su Little, Troky i Bosi, napisali…
A stvarno bi trebalo u prijave staviti, “Da mogu igrat match, ali jebo me pas ako znam koja je to mapa…”
@Dakky: treninzi su super ideja, ali koliko se ja sjecam svi pokusaji su propali…ali ako ima jos zainteresiranih, ja sam da se ponovno uvede nedjeljni trening
September 5, 2006 at 12:07 #8222
TrokyKeymasterBTW… Å”to se tiÄe slanja SMS-ova prije meÄa…
(za one koji nisu probali) probajte!
Ja sam se zadnji put osjeÄao kao križanac magarca, noja i deve…
September 5, 2006 at 13:08 #8223
Lamb-LoverParticipantJa sam definitivno za treninge nedjeljom !opr019gh
September 5, 2006 at 14:03 #8224
DakkyParticipantJa sam za internu klansku ligu. 4 ekipe po 4 igraca. Sistem po TWL-u, random mape, i to random samo one koje mi NE volimo igrat. I onda ce se vidjet ko kako di stoji…….
I to dan u tjednu se igra 4v4 kad se obje ekipe sloze da mogu.. jer moze se desiti da nas 16 definitivno ne moze biti online u nedjelju…
September 5, 2006 at 14:45 #8225
GrooParticipantMeni je to dakky iskreno bezveze.
September 5, 2006 at 14:53 #8226
d3uhaParticipantI to dan u tjednu se igra 4v4 kad se obje ekipe sloze da mogu.. jer moze se desiti da nas 16 definitivno ne moze biti online u nedjelju…
ni 4 na dan matcha.
daki ti svaki put nastavis pricu sa par mjeseci zaostatka. ne razumijem, sta ne kuzis da se ne skupi niti 6 ljudi prikopcano u vrijeme matcha kamo li 4v4 ikad a koji ti je bolji trening nego match sam!
September 5, 2006 at 15:06 #8227
DakkyParticipantJA ne kuzim sta je tako tesko probati nesto novo. Ligu nismo nikad probali formirati… jednostavno mi nije jasno kako je nemoguce dogovoriti dan kada 8 ljudi moze igrat match…
ma treba uvest OBAVEZAN trening bila to liga ili nesto drugo i to toliko obvezan da se dobiva suspenzija na tjedan dana ako se ne pojavis na treningu.
Ili nesto jos gore :smt013 pa da vidis kako bi se ljudi pojavljivali.
Treba neka rigorozna pravila uvest pa da vidis reda….
Ili jednostavno prestanite sr*ti o treninzima kad ce ionako sve ostati na rijecima…
September 5, 2006 at 16:11 #8228
LittleCannonModeratorSeptember 5, 2006 at 16:17 #8229
DakkyParticipantMah, i meni je pomalo dosta glumit policajca….
Pokusavam uvest malo reda u ovu ekipu ali mi ne ide bas za rukom, ha?
September 5, 2006 at 16:29 #8230
cronoParticipantJa recimo nisam duuugo igrao meceve… Razlozi su uglavno tipa: neznam mapu pa ne zelim sje.. . mec, i tako dalje, koji put se stvarno desi da me nema doma na dan meca. Recimo u petak sam igrao bridbe SF koji neznam kako se igra i potpuno uzivao u mecu!!!
Kroz meceve sam naucio CSAR, URBAN, SF VILLAGE. Mislim da se kroz dva meca moze svladati mapa.
Veselim se hrvatskoj ligi (a nadam se i vi) kao i screamu danas , jedva cekam 9 sati !!!
-
AuthorPosts
- The forum ‘Match starting point’ is closed to new topics and replies.