HomeForums[Ri051] Official ForumOpcenito – MainMoj dobri Nigerijski prijatelj…

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 31 total)
  • Author

Anonymous
    Guest

Ej, pricao sam sad o ovome s tipom iz Australije koji je kod mene. Njegov frend je dobio slican mail i isao je radit te transfere love. Stvarno ti posalju lovu s tim da jedan dio mozes zadrzat(njemu je bilo 5 milja dolara) a jedan dio forwordas na drugi account(30 milja dolara). Nije fora u tome da od tebe izmuzu pare, nego da murija dodje do tebe a ne uspije doc do njega(jer s accounta na koji saljes pare one idu negdje drugdje i na kraju zavrse negdje na Fijiju di nemaju pojma sta je cije). Covjek je stvarno iskren. Namjerava uz tvoju pomoc ukrast nekome pare, a ne tebi. Tako je barem bilo u slucaju ovog tipa iz Australije. Eto, malo pojasnjenje koje nista ne mijenja na stvari. Samo nastavi s time sta si poceo Bosiljko. Vrlo simpaticno. Postajem stovatelj ovog foruma. Mesina

LittleCannon
    Moderator

Onda izadji iz anonimnosti i registriraj se na forumu :smt024

crono
    Participant

Ma to je Bosiljko sigurno i nas oce zezati kao gospodina iz Niđerije

Odjebaus
    Participant

Bosi … ti si bolestan … ali zabavno je do jaja :smt005

Sad ljepo uzmi onaj mail od policije iz londona i pošalji ga liku o kojem pričaju i reci da bi napravio deal sa njim ali se bojiš policije jer evo dobio si ovaj mail …

RimtuTiTuki
    Participant

Ma to je Bosiljko sigurno i nas oce zezati kao gospodina iz Niđerije

Nije Bosiljak, nego frend iz krletovog i mog razreda iz srednje, a zna ga i cvjetic. Koji s vremena na vrijeme zapuca armiju … Mesina zk Skomy

KrLe
    Participant

Što ima sa buddyem???

btw:

http://index.hr/clanak.aspx?id=334418

zli_zeko
    Participant

hehe jednom davno sam i ja imao nigerijskog prijatelja s kojim sam se dopisivao Juda Konu, nudio mi je 15% od 30 milijuna neke kraljevske obitelji , nazalost cini se da sam izgubio sve dokumente koje mi je slao :smt022

ludi_kikec
    Participant

ne vjerujem kaj citam :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044

Gnjida
    Participant

…ti si lud!Kak ti se da??? Da mi je samo vidjeti kak ti bariš trebe??Mislim da ti daju pičke samo da ih pustiš na miru! :smt040

FoRreSt
    Participant

O Boze, o Boze. Ovo nije istina !sere

KrLe
    Participant

Uuuu skoro sam zaboravio na ovo… Siljko nam sere da plovi, a u biti je išao u Nigeriju upoznat Rona i pobrat vrhnje…

LittleCannon
    Moderator

Nije li nekrofilija zakonom zabranjena u nas ?

He he salim se, ovo je bio predobar thread.

KrLe
    Participant

v3s3li
    Participant

Respect 😀

njonjo
    Participant

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 31 total)
  • The forum ‘Opcenito – Main’ is closed to new topics and replies.