Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • Author

BaXuZ
    Participant

ne kontam, prije docksida sam imao omjer 9-10, tamo sam koknuo dvojicu i ostao ziv, i sad imam omjer 11- 12 LOL

Troky
    Keymaster

krivo sam pozbrajao KIA…

ArMaDa
    Participant

Jeben meč ali jeben…. bili smo assault i odigrali 5-1…. U defu je bilo gadno za poludit…. u dva ili tri navrata su milimetri odlučivali, ali nažalost, kontra nas… Ko prst u šupak je došlo što je Getu komp dvaput puknuo i kita….

Sve u svemu, nije mi žao nimalo, odličan meč u kojem nitko nije napravio nikakav ozbiljniji zajeb (izuzev jednog mini zajeba, ali nije bitno)… fala kurcu više…

Troky
    Keymaster

da… armada je igrao meč i pratio sve to skupa…

Groo
    Participant

Evo i ja bi pohvalio ozbiljnost meca.

Super je bilo uskladiti se sa vama.

I to na ovako velikoj mapi. Krajnji rezultat je izostao ali ……

Javljam vam se na raport svaki put. :smt066

EDIT : Sad kad malo bolje pogledam statistiku. Za pobjedu smo netko od nas slabijih trebali iskociti. Cestitke vama zivotinjama na pokolju :smt067

H.T.Get
    Participant

Steta na rezultatu, ali match je bio dobar i odigrali smo jako dobro s obzirom na poznavanje mape. Bio sam raspizdjen jaaaako radi smrzavanja kompa i ostavljanja tima na 3 igraca oba puta na pocetku partije. Vidi se da Mapeti znaju mapu vrlo dobro i dobro pucaju. Malo bolje poznavanje mape i pobijedili bi bez problema.

Kao i vi, imam samo pohvale na timski rad i improvizacije i moram reci da bez obzira na probleme, zabaljvao sam se super :smt023

ArMaDa
    Participant

Trocky to je Krle pisao pod mojim nickom :-)))

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • The forum ‘Match starting point’ is closed to new topics and replies.