HomeForumsWorld Of TanksWoT CaffeNajgori tenk koji ste vozili

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author

Ajkula
    Moderator

Toliko sam isfrustriran i ljut da sam morao zapocet ovu temu.

Probao sam sve Shvabe. Jos malo pa cu se moc pohvalit da sam probao sve Ruse. Poceo sam rjesavat i Amere. Kakva greska!!

T1 Heavy je najgori tenk koji sam ikad vozio.

Preslab top,non stop me baca u borbu s Ausf B-ovima i IS4-kama.

Od 20 partija,19 je s spomenutim tenkovima. A i kad dodjem na mapu gdje sam najjaci,pandan mi je KV s lol topom koji me 1 shota dok ja nemogu posteno probusit Mardera 2.

Isuse,kakva muka.

Maximum expa za zaradit mi je oko 400,i to sad dok ga dijele sakom i kapom.

RimtuTiTuki
    Participant

Apsolutno potpisujem… s time da sam ga ja igrao na božić, kad je bilo hrpa golda, pa sam ga se relativno brzo rješio…

ni M6 nije puno bolji, dapače, isto je govno sa više HP. Vjerojatno je OK kada dobiješ 90mm, mada sam ja to preskočio jer mi se nije dalo trošiti bezveze XP na kupolu.

Ali onda dobiješ T29… i to mi je jedini tenk do sada koji me jebeno iznenadio, a definitivno je zabavan… ful je smješno gledati IS3, Tigra II, Tigra, IS-a kako uzmiču kada te vide… kad ih rokneš sa 105com, a oni tebe dingaju …

B051LjKo
    Participant

Ne kužim problem, vozio sam ga jednu ili dvije runde… i uspio ubiti Ferdinanda… learn to play n00b… !opr019ft

PS. Uvjerljivo najveće govno koje sam ikada vozio je VK3001P iliti ga Porš; na dlaku je uzeo prvo mjesto ispred hetzera…

Srdo
    Participant

Kako igram samo Švabe, mogu samo i o njima govoriti.

VK 3001(P) je kralj govana u njemačkom tech treeu. Ama baš ništa na tom tenku ne valja-brzina, vatrena moć, oklop.

Ajkula
    Moderator

Bacit “jednu dve” i nije neko mjerilo. A taj podvig ubijanja Ferdija je vjerojatno bio takav da si naletio na njega dok je on bio sa citavih 1% i onda si ga dokusurio. !opr019ft

Svakom tko kupi T1 savjetujem da nabavi sljedece namirnice:

10 dkg marihuane

1 tabla praxitena

1 L konjaka ( Badel pod obavezno)

1/2 kg muskatnih oraha

2 zlice Vegete

Sve to smiksajte i napravite koktel. Nakon toga igranje sa T1 Heavy ce vam pruzit istinsku zabavu. :smt023

😀

B051LjKo
    Participant

Bacit “jednu dve” i nije neko mjerilo. A taj podvig ubijanja Ferdija je vjerojatno bio takav da si naletio na njega dok je on bio sa citavih 1% i onda si ga dokusurio. !opr019ft

Apsolutna neistina… bio je na dva posto i onda sam ga dokosurio; :smt006 a i imao sam tu partiju dva kila i nešto štete.. pa sjećaš se, još si komentirao “Jebote, još si živ, ja bi do sad umro 17 puta”…

B051LjKo
    Participant

Srđo vetavdo, jel ćeš barem danas i sutra skupit za premium… Apsolutno je grehota ne istokistiti x 1,5 multiplier prije x 5 multipliera…

Ajkula
    Moderator

Apsolutna neistina… bio je na dva posto i onda sam ga dokosurio; :smt006 a i imao sam tu partiju dva kila i nešto štete.. pa sjećaš se, još si komentirao “Jebote, još si živ, ja bi do sad umro 17 puta”…

Jep,imas pravo,sad se sjetih. Jebo si im kevu..hehe

Btw,rjesio sam problem. Risrcho samM6 i napokon prodao ovo govno. Sad sam kupio drugo govno , lol.

moby
    Participant

Sa spomenutim amerima nisam upoznat jer me ameri interesiraju barem koliko i gledanje Ezela :\

Moj glas ide svemocnom Hetzeru, govnu svih govana!

Srdo
    Participant

Bosiljko, neću kupiti premium account, dapače, imam nula zlata:)

Zato jer se polako privikavam kako će biti igrati bez golda ;D

Ajkula
    Moderator

Stigo T29 !!!

Kakvo osvjezenje nakon onih govana . :smt080

KrLe
    Participant

10 postova, a nitko da se sjeti m3Lee-a?

Mamojebac samo taki

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • The forum ‘WoT Caffe’ is closed to new topics and replies.