dakle trsatska gradina vam se ne svidja kao ideja, a da li vam se svidja trsatski zmaj?
Svaka cast na prijedlozima al mi smo Ri051 ,a ne Trsat051. Mislim da bi trebali zadrzati rijeckog dvoglavog orla ,koji je prepoznatljiv rijecki grb, samo ga malo doradit.
Svaka cast na prijedlozima al mi smo Ri051 ,a ne Trsat051. Mislim da bi trebali zadrzati rijeckog dvoglavog orla ,koji je prepoznatljiv rijecki grb, samo ga malo doradit.
Sva sreca sto Trsat nije dio Rijeke. Naravno da je bolje da je opcenito, ali problem je da se rijecki grb tesko stilizira, ja koliko sam skuzio problem je u previse sara i kontura, a ako ih maknes, gubis dio grba i vise nije toliko prepoznatljiv…..
Nemojte odmah pizdit za neke sitne detalje ( “..nisi izbriso do kraja neke pixele” itd.) jer sam ovo napravio u sat vremena. Uglavnom, zanima me jel bi to trebalo ovako nekako izgledat ?
Nemojte odmah pizdit za neke sitne detalje ( “..nisi izbriso do kraja neke pixele” itd.) jer sam ovo napravio u sat vremena. Uglavnom, zanima me jel bi to trebalo ovako nekako izgledat ?
Eeeerm, kakvo točno ovo pojednostavljenje donosi u odnosu na trenutni grb, čini mi se samo još kompliciranijim? http://www.ri051.com na lenti iznad mi nikako ne leži, ali nikako…
Ako smo već za promjene, Moby, ajd budi srce pa iz postojećeg grba izbaci zvijezdu i AA, čisto da vidimo kako to izgleda….