Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 43 total)
  • Author

Dakky
    Participant

dakle trsatska gradina vam se ne svidja kao ideja, a da li vam se svidja trsatski zmaj?

Dakky
    Participant

BTW bilo bi dobro kad bi netko od vas naveo linkove na postojecu grafiku u malo vecoj rezoluciji/vektorima, dakle postojeci grb i font…

Ajkula
    Moderator

dakle trsatska gradina vam se ne svidja kao ideja, a da li vam se svidja trsatski zmaj?

Svaka cast na prijedlozima al mi smo Ri051 ,a ne Trsat051. Mislim da bi trebali zadrzati rijeckog dvoglavog orla ,koji je prepoznatljiv rijecki grb, samo ga malo doradit.

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

Dakky
    Participant

Svaka cast na prijedlozima al mi smo Ri051 ,a ne Trsat051. Mislim da bi trebali zadrzati rijeckog dvoglavog orla ,koji je prepoznatljiv rijecki grb, samo ga malo doradit.

Sva sreca sto Trsat nije dio Rijeke. Naravno da je bolje da je opcenito, ali problem je da se rijecki grb tesko stilizira, ja koliko sam skuzio problem je u previse sara i kontura, a ako ih maknes, gubis dio grba i vise nije toliko prepoznatljiv…..

Ajkula
    Moderator

Ovako nesto ??

Ime:

Grb:

Nemojte odmah pizdit za neke sitne detalje ( “..nisi izbriso do kraja neke pixele” itd.) jer sam ovo napravio u sat vremena. Uglavnom, zanima me jel bi to trebalo ovako nekako izgledat ?

LittleCannon
    Moderator

izvrsna ideja

Groo
    Participant

Slažem se

LittleCannon
    Moderator

mozda ipak da ostane cup i voda?

Ajkula
    Moderator

Ok

Dakky
    Participant

E cekajte malo imam i ja jednu ideju koja je u izradi, pa ajde nemojte brzati s odlukama 🙂

LittleCannon
    Moderator

E cekajte malo imam i ja jednu ideju koja je u izradi, pa ajde nemojte brzati s odlukama 🙂

Jesi li ti procitao uopce uvjete natjecaja

B051LjKo
    Participant

Ime:

Grb:

Nemojte odmah pizdit za neke sitne detalje ( “..nisi izbriso do kraja neke pixele” itd.) jer sam ovo napravio u sat vremena. Uglavnom, zanima me jel bi to trebalo ovako nekako izgledat ?

Eeeerm, kakvo točno ovo pojednostavljenje donosi u odnosu na trenutni grb, čini mi se samo još kompliciranijim? http://www.ri051.com na lenti iznad mi nikako ne leži, ali nikako…

Ako smo već za promjene, Moby, ajd budi srce pa iz postojećeg grba izbaci zvijezdu i AA, čisto da vidimo kako to izgleda….

LittleCannon
    Moderator

Ako smo već za promjene, Moby, ajd budi srce pa iz postojećeg grba izbaci zvijezdu i AA, čisto da vidimo kako to izgleda….

Ni to nije losa ideja

Groo
    Participant

Ja bi rado sudjelovao ali jedino što znam crtati su projekti, dokaznice i ravne crte a to liči na sve osim na crtež

Troky
    Keymaster

grb bez petokrake je kao bezalkoholna piva… nešto fali…

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 43 total)
  • The forum ‘Opcenito – Main’ is closed to new topics and replies.