HomeForums[Ri051] Members OnlyStari dobri CAFFE ROOMNedoumica… drugovi pomagajte…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 44 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Daklem, Drug Dakky mi je uskočio u pomoć prije odoka dvije godine kad’ mi je prso DSL… na mjesto skurenog Zyxella mi je uskočio Ericsson… Nekoliko proljeća kasnije, Dakky se sjetio svoje velikodušnosti i zatražio isti natrag…. odnosno ili model…. ili 100 kuna kao hompenzatiju…. Kako spominjanje novca i nije drugarska gesta u strahu da Dakkyevu dušu mu rekoh da je bolje da mu ne dajem novce… jer nije sve u materijalnom, i da je toplina u srcu uvijek vrijednija od šake srebrenjaka…

Stoga, u nedoumici sam… braćo klanovci, pomagajte, ne mogu razlučiti veće zLo!

1. mogu mu vratiti modem (koji mu ne treba, jer mu linija ne podržava isti), što će siguran sam (jer je Dakky pristojno čeljade) prouzročiti golemu grižnju savjesti, jer će me obezNetiti…

2. mugu mu dati danak u krvi… iliti 100 kuna, što definitivno nije drugarski i naglašava naplati pomaganja drugaru u nevolji!

3. mogu mu ponuditi prijateljski stisak ruke i prepustii ga unutarnjoj toplini koja će ga obuzeti kada shvati koliko je zapravo lijepo pomagati onim manje sretnima…

Napetos’ već postaje strašna….

[0:07:10] Darjan Mijatovic says: ne ponuditi ga natrag = pakŠu

[0:07:19] Nebojša Stanivuk says: pa da ti treba dao bi ti ga

[0:07:22] Nebojša Stanivuk says: Ali ti ne treba

[0:07:25] Nebojša Stanivuk says: U tome i je fora

[0:07:26] Darjan Mijatovic says: e pa treba mi

[0:07:31] Nebojša Stanivuk says: Zašto?

[0:07:35] Nebojša Stanivuk says: Kad ti ne podržava liniju

[0:07:38] Darjan Mijatovic says: ne tiče te se apsolutno

[0:08:59] Darjan Mijatovic says: ha cuj, gledaj ovako

[0:09:18] Darjan Mijatovic says: mozes mi dat i u mojim ocima ostati kao dobar covjek, bosiljak, lik

[0:09:41] Darjan Mijatovic says: ili

[0:09:42] Darjan Mijatovic says: ne dat, i zaboravit na mene kao osobu

[0:09:56] Darjan Mijatovic says: tj. ja cu to napravit u vezi tebe

[0:10:01] Darjan Mijatovic says: a ti kako hoces

[0:10:07] Nebojša Stanivuk says: muahahahahaha

[0:10:10] Nebojša Stanivuk says: ovo je predobro

[0:10:27] Darjan Mijatovic says: nesuglasica zbog usranog modema – to su rijeci koje bi ti trebao reci

[0:10:35] Darjan Mijatovic says: ali si preskrt da das 100 usranih kuna

[0:10:37] Darjan Mijatovic says: i zbog toga

[0:10:43] Darjan Mijatovic says: cu te JEBAT jos vise

[0:10:43] Nebojša Stanivuk says: TuP

[0:10:44] Darjan Mijatovic says: nego do sad

[0:10:58] Darjan Mijatovic says: eod

[0:11:13] Darjan Mijatovic says: 3 opcije

1. dat pare

2. dat modem

3. odjebat

[0:11:15] Darjan Mijatovic says: nema trece

[0:11:18] Darjan Mijatovic says: cetvrte

[0:11:26] Darjan Mijatovic says: odluci se pa javi

….

[0:11:48] Nebojša Stanivuk says: Morat ću se kosuldirati s klanom, ipak je ovo za više instance

[0:12:51] Nebojša Stanivuk says: stvarno si pajser

[0:12:55] Nebojša Stanivuk says: ovo je BAŠ prelol

[0:12:58] Darjan Mijatovic says: onaj iz half live 2

[0:13:08] Darjan Mijatovic says: tamo je pajser bio najjaca stvar

[0:13:26] Darjan Mijatovic says: ergo ja sam najjaca stvar

[0:14:07] Nebojša Stanivuk says: Paaaays

…..

[0:15:17] Darjan Mijatovic says: ja nisam cuo odgovor

[0:15:38] Darjan Mijatovic says: napisi mi tu da si mogu isprintat tvoju izjavu

[0:15:58] Nebojša Stanivuk says: evo upravo pišem pos’ klanskom sudu!

[0:16:10] Darjan Mijatovic says: mozes pisati post i haagu

[0:16:28] Darjan Mijatovic says: ne jebem to

[0:17:16] Darjan Mijatovic says: stvar je izmedju mene i tebe i nemoj se vadit na trece osobe koje ce reci cetvrte stvari

[0:17:52] Nebojša Stanivuk says: Gospode pomiluj…

[0:17:55] Darjan Mijatovic says: drago mi je cuti misljenje od “klanskih starjesina” ali nazalost stvar nema veze s njima

[0:17:57] Nebojša Stanivuk says: bojim se za tvoju dušu

[0:18:01] Nebojša Stanivuk says: Nije sve u materijalnom

[0:18:12] Darjan Mijatovic says: ja ne vjerujem u Krscanskog Boga

[0:18:18] Darjan Mijatovic says: dakle prica ti pada u vodu

[0:18:19] Darjan Mijatovic says: odmah

[0:18:31] Nebojša Stanivuk says: Bog misli na tebe i kad ti ne misliš na njega

…..

[0:22:50] Darjan Mijatovic says: e pa dobro, pravda je granica, ako tako mora biti

[0:23:10] Nebojša Stanivuk says: Pa ok, jel se slažeš da ti ga trebam vratiti ako ti zatreba?

[0:23:10] Darjan Mijatovic says: idem u spor koji ne mogu izgubiti

[0:23:39] Darjan Mijatovic says: dovidjenja, kad dobijes sudski poziv, kasno je za “e daki jel ti treba modem”

[0:23:46] Nebojša Stanivuk says: LOOOOOOOOOL

[0:24:03] Nebojša Stanivuk says: muahaahahah

[0:27:25] Darjan Mijatovic says: od sad si u ban listi na skypeu, a tvoj dijalog samnom se upravo printa i zamoliti cu starog da prijavi slucaj sutra na opcinski sud. pa cemo vidjet ko ce koga JEBAT.

[0:27:37] Nebojša Stanivuk says: LOOOOOOOOOOL

[0:28:26] Nebojša Stanivuk says: prijavit ću te da imaš nelegalan software na računalu

[0:29:01] Nebojša Stanivuk says: I napisati pismo Bugu da nisi holegijalan!

Troky
    Keymaster

Bože zdravlja!

Ganci
    Participant

Bosi…..

zavrsit ces ko Bax, pazi sta ti govorim!

nemoj da moram i tebe imat u sigu!

-EDIT-

imam ja eriksona viska… rado cu ga predat kolegi suborcu…

@Troky

na prvu mi izgledas ko Fredy 😀

KrLe
    Participant

Odbijam komentirat

LittleCannon
    Moderator

Prije nego se ovo pretvori u diskusije nevidjenih razmjera i e-dramu, evo par savjeta od Dede.

@Dakky

Istina bog, da ti taj router apsolutno ne treba, a niti 100 kuna nisu neko bogatstvo, na kada se podvuce nekakava imaginarna rezime linija, to je tvoj router i imas pravo raditi sto god hoces sa njim, pa makar kada ga Bosiljko vrati da ga odmah razbijes u 100 komada cekicem.

@Bosiljko

Iako je ovo ponasanje od Dakkyja pickasto, zelenasko i cicijasko, njegovo ponasanje se moze u potpunosti opravdati, sto se za tvoje ne moze reci. Ponasas se ko’ zadnji kreten i tip sa ulice koji stoji isped osnovne skole i otima djeci sendvice i zvake.

Umjesto da cijenis, to sto ti je covjek uletio kada ti je bilo potrebno i sto te nekoliko godina nije nista pitao (valjda je racunao na tvoju savjest i moralnu odgovornost) ti sada jos ovako seres po njemu.

Po meni, greska je samo u tebi jer si znao od koga posudjujes i kako on reagira, a uostalom stariji si i imas nesto sive mase izmedju usiju, siva masa koju sam do ovog momenta smatrao prilicno inteligentnom i razumnom.

Dakle, umjesto da pizdis ovdje i Dakkyja potpuno neopravdano pozivas na sentimente i moralnu odgovornost, mogao si jednostavno nazvati mene i pitati me da li imam koji ADSL router i rekao bih ti da imam.

Rezime:

Vrati dakkyiju modem i dodji kod mene po drugi (Siemens C-010-L)

LittleCannon
    Moderator

ah da i ponesi 100 kuna

B051LjKo
    Participant

LOL, odmah kreće teška artiljerija. Tko je još ovu razmiricu shvatio ozbiljno? (izuzev Dakky-a i Pepića) pozivanje na sentimente je čisto vaspitno-obrazovnog harahtera…

Troky
    Keymaster

Ja bih se dotaknuo jedne DedaJankove(tm) pa molim imaoca licence na istu da ju izuje…

Ajkula
    Moderator

Fala penisu da se nesto desava na forumu . :smt041

LittleCannon
    Moderator

“Ko’ sa đecom spava. ujutro se budi popišan”

LittleCannon
    Moderator

LOL, odmah kreće teška artiljerija. Tko je još ovu razmiricu shvatio ozbiljno? (izuzev Dakky-a i Pepića) pozivanje na sentimente je čisto vaspitno-obrazovnog harahtera…

Problem je upravo u tome sto ti nisi shvatio ozbiljno. Posudio si tudju stvar i sada je ne zelis vratiti, jer po tvojoj osobnoj procjeni vlasniku ta stvar ne treba.

Ajd mi molim te posudi auto na dva dana….

Ma ti bi trebao dobiti vaspitnom palicom, koja sluzi za prevaspitavanje nevaspitanih, ili kako u narodu ga krace zovu, pendrekom, odnosno glagolom u trpnom obliku “ispendreciti”

Ajkula
    Moderator

…ili razdjeviciti sa istim !!!

Groo
    Participant

Kad smo već kod vračanja stvari

Troky kad će kotao nazad?

Kolege na gradilištu su gladne 🙂

Troky
    Keymaster

on the way 🙂

RimtuTiTuki
    Participant

Kakve ov veze ima sa klanom, da se moras s nama savjetovat…

btw. ja sam alergican na to kad nekome posudis nesto, pa si taj to prisvoji, jer kao tebi ne treba…

100kn je simbolicna svota, i ako planiras zadrzat modem, a ocito planiras, si se sam mogao sjetit dat mu tih 100kn…

btw. No 2. ako oces ja ti mogu poklonit jedan modem

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 44 total)
  • The topic ‘Nedoumica… drugovi pomagajte…’ is closed to new replies.