HomeForums[Ri051] Members OnlyStari dobri CAFFE ROOMNedoumica… drugovi pomagajte…

Viewing 14 posts - 31 through 44 (of 44 total)
  • Author

Dakky
    Participant

Nije nikakav problem, dapače, vrlo rado ću učiniti isto, no kako je mjera pljenidbe edukativnog karaktera, najprije mi odgovori na pitanje, da li si naučio lekciju?

Naučio sam lekciju da mi nije svaki prijatelj – prijatelj i da unaprijed moram reci uvjete pod kojima posudujem/dajem neki predmet, bio to novac ili modem.

B051LjKo
    Participant

Eh, vidi ga sad… taman kad smo krenuli u pravom smjeru rješavanja razmirica, Dakky opet po starom…

Ok, da zaključimo ovu trakavicu, napiši lijepo 30 puta, ali “pravo” lijepo, krasopisom, “Neću više nikad biti dargloooooo; to nije drugarski” i izgladili smo nesporazum…

Dakky
    Participant

Definitivno odustajem, sa glupljima od sebe mi se ne da natjeravati….. jer oni uvijek pobijede pa ce biti tako i u ovom slucaju.

B051LjKo
    Participant

Eto ti ga na… krenuli i s uvredama… Jao…. Dakky Dakky, ti si inače fin i pametan momak… takav način komunikacije ti nije potreban…

Dakky
    Participant

Natjerao si me na takav način komunikacije! Ti mene vrijedas sto mi neces vratit modem, vrijedas moj dignitet i moju slobodu, pa mogu onda i ja tebe verbalno vrijedat…

B051LjKo
    Participant

Ufff, i ponovo teške riječi… neka, ne zamjeram ti, čestit si Ti i u duši dobar momak… Vidim da iz tebe progovara bijes… evo već sam ti oprostio…

Groo
    Participant

B051 nemam više riječi za ovo što izvodiš……… !opr019i9

Ganci
    Participant

b051 kako bi mi u Zagrebu rekli…

…oso si u kurac…

B051LjKo
    Participant

fijuuuuuuuu, drvlje i kamenje… ah što sad… desi se!

Dakky
    Participant

E reko bi ti svasta sad dragi moj B051LjKo ali ne zelim da ostatak klana to slusa.

Ajmo se nac jedan dan na pivi pa da to rijesimo…. ali ocekujem direktan i tocan odgovor, a ne mozda ili nemam vremena ili slicno…

B051LjKo
    Participant

E reko bi ti svasta sad dragi moj B051LjKo ali ne zelim da ostatak klana to slusa.

Ajmo se nac jedan dan na pivi pa da to rijesimo…. ali ocekujem direktan i tocan odgovor, a ne mozda ili nemam vremena ili slicno…

Direktan i točan odgovor na šta!?!? NA tezu od “100 kuna koje meni s obzirom na moja primanja ne bi trebao biti problem izdvojiti”… glodarštinaaaaa… svašta, ali baš svašta…

U interesu istrage, do okončanja sudskog procesa odbijam dalje komentirati slučaj…

Dakky
    Participant

Direktan i tocan odgovor na pitanje kad cemo na pivu da to rijesimo, ne zelim zamarati klan s tvojim problemima

B051LjKo
    Participant

Direktan i tocan odgovor na pitanje kad cemo na pivu da to rijesimo, ne zelim zamarati klan s tvojim problemima

Zašto bi ti ikoga zamarao mojim problemima, i što ti uopće znaš o mojim problemima?! Neda mi se s tobom rješavati ama baš ništa (niti imam što za riješiti), a još manje mi se da ići na pivo… Modem i pare budeš dobio, kao što ti odavno rekoh preko skajpa, kad odem do staraca i iščupam ga iz zida… Jedina razlika između onomad i sad je način dostave, umjesto primopredaje bude ti stigao poštom…

Troky
    Keymaster

Jadno…

LOCKED

Viewing 14 posts - 31 through 44 (of 44 total)
  • The topic ‘Nedoumica… drugovi pomagajte…’ is closed to new replies.