HomeForums[Ri051] Official ForumNovacenje – Recruitmentnisam Cigan casna pionirska

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 32 total)
  • Author

crono
    Participant

ALo cigo das kunu i dobrodoshao si!!! 🙂

Meni bas drago da ces s nama pucati!!!

Do slushanja na TS-u prozdrav

!!

crono
    Participant

kod mene nema učmarivanja, kod mene vrijedi ona stara narodna: ”ljubi čiki pišu”

herclih vilkomen

P.S. Konačno sam precviko kabele na mikrofonu koji mi je Crono prodao (nemojte niš od njega kupit) i za poštenih 11 kunelića kupio produžetak penisića od savitljivih cca 25- 30 cm

Nije vrag da se jos ljutis na mene Bax jer sam brichao na krivoj strani rupu :smt010

B051LjKo
    Participant

E da di mi je slicica iz avatara?? Grrr

Vjerovatno ju je netko obrisao sa servera kamo je ista bila hostana…. hehe, budem ja našao alternativu…

RimtuTiTuki
    Participant

E da di mi je slicica iz avatara?? Grrr

Vjerovatno ju je netko obrisao sa servera kamo je ista bila hostana…. hehe, budem ja našao alternativu…

Prijedlog br 1. !opr019ft

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

BaXuZ
    Participant

kod mene nema učmarivanja, kod mene vrijedi ona stara narodna: ”ljubi čiki pišu”

herclih vilkomen

P.S. Konačno sam precviko kabele na mikrofonu koji mi je Crono prodao (nemojte niš od njega kupit) i za poštenih 11 kunelića kupio produžetak penisića od savitljivih cca 25- 30 cm

Nije vrag da se jos ljutis na mene Bax jer sam brichao na krivoj strani rupu :smt010

ma daj molim te, bio sam ljut samo pet minuta :smt071

:smt070 :smt117

crono
    Participant

herclih vilkomen

Ma znam , moram se malo zekati (lol zekati loool)

Ali nekuzim kako ti mic nije radio, ja imam isti takav vec pola godine!!

Troky
    Keymaster

zato se i cujes usrano na teesu 🙂

crono
    Participant

zato se i cujes usrano na teesu 🙂

To je drugo, stimao sam se po rimtuu a on ima bas i trible na high :smt048

Ganci
    Participant

decki fala na dobrodoslici, nego Rimtu zar je ono bio pokusaj dizanja prasine? :smt005 onak nisko nebi ni Bosi pokusao :smt043

a sto se tice :smt058 i :smt057

mislim da je ovo prikladno –> :smt116 :smt040

a sad je odo nesto bacit za zub pa se cujemo kasnije na teesu.

BaXuZ
    Participant

herclih vilkomen

Ma znam , moram se malo zekati (lol zekati loool)

Ali nekuzim kako ti mic nije radio, ja imam isti takav vec pola godine!!

kupio sam danas za 11 kn u ventexu izvrstan mic, ima savitljiv dio dug 30 cm

Lamb-Lover
    Participant

kupio sam danas za 11 kn u ventexu izvrstan mic, ima savitljiv dio dug 30 cm

Stavi si ga u usta !opr019hw

😀

Troky
    Keymaster

:smt046 :smt046 :smt046

H.T.Get
    Participant

“Ta ljudi smo, nismo cigani, dogovorit cemo se” namilija je uzrecica dvojice lokalnih, a zovu se Juka i Markan 😉

Ganci
    Participant

primjetio sam da su “Cigani”, kao nacionalna manjina, dobili povecu popularnost u hrvatskoj AA sceni.

Mislim da bi bilo vrijeme da promjenim nick i pokusam isto napravit za neku drugu nacionalnu manjinu 😀

B051LjKo
    Participant

Hehe, Cigani kao nacionalna manjina ne postoje…. postoje samo Romi…

Cigan je po definiciji karakterna osobina, i po meni, nemaš šta mijenjati… savršeno ti dobro pristaje :smt098

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 32 total)
  • The forum ‘Novacenje – Recruitment’ is closed to new topics and replies.