HomeForums[Ri051] Official ForumOpcenito – MainNogomet – sezona 2012/13

Viewing 15 posts - 196 through 210 (of 219 total)
  • Author

Baal-Key
    Participant

Da. mislim da je vrijeme da se nađu novi ljudi za fudbal jer se meni ne da biti stand by svaki ponedjeljak za kurac.

Dakle, ukoliko se ne nađe 10 (ne 7, ne 8) ljudi koji će platiti termin unaprijed od kojih će barem 8-9 biti spremno svaki ponedjeljak možemo slobodno otkazati termin.

Ostali kampanjci mogu popunjavati rupe ako ih bude i biti 11. i 12.

do idućeg pondjeljka… možda…

x

d3uha
    Participant

Da. mislim da je vrijeme da se nađu novi ljudi za fudbal jer se meni ne da biti stand by svaki ponedjeljak za kurac.

Dakle, ukoliko se ne nađe 10 (ne 7, ne 8) ljudi koji će platiti termin unaprijed od kojih će barem 8-9 biti spremno svaki ponedjeljak možemo slobodno otkazati termin.

Ostali kampanjci mogu popunjavati rupe ako ih bude i biti 11. i 12.

do idućeg pondjeljka… možda…

potpisujem

d3uha
    Participant

1.

MiniGun
    Participant

2.

pribe
    Participant

3

Baal-Key
    Participant

kod mene ima snijega, vjerojatno se neću micat… osim ako fali čovjek

pribe
    Participant

Danas ne mogu doć.

d3uha
    Participant

na bolovanju

Baal-Key
    Participant

Kako je krenulo, ni danas ništa…?

KrLe
    Participant

Momci, meni je stvarno bed što ovako zakaravamo, ali ipak su u pitanju božići, snijegovi, prehlade, ovo ono… Računam od slijedećeg puta da smo po starom dobrom, na broju? Ja se nadam i unaprijed javljam za slijedeći ponedjeljak, makar sjekire…

KrLe
    Participant

Eto, da otvorim prijave u revijalnom tonu, ispalo je da Martinin neki pregled kod doktorice, što se prijavila prije valjda mjesec dana, pada baš danas u 18h… jebo sebe

d3uha
    Participant

ja sam i dalje na bolovanju

Baal-Key
    Participant

Ja i Siniša bi došli, ali kako je krenulo, vidim da nema baš zainteresiranih…?

d3uha
    Participant

Zvao me covijek da vidi da li moze nekome drugome dati termin. On bi da mi nastavimo ali ako mi necemo dolaziti da ima vec upita za termin pa moli da mu javimo ako je moguce danas do 16:00 za danasnji termin a uskoro i za buduce termine.

Znam da sam i ja nekoliko puta zakarao sa dolaskom ali pocelo mi je vec ici na zivce da svaki puta moramo skoro pa moliti ljude da se skupimo.

Ja bi da otkazemo ali ukoliko vecina bude za to da zadrzimo termin svakako cu dolaziti.

Molim vas da se izjasnite u sto kracem roku.

pozz

Troky
    Keymaster

ja sam svoje već rekao. nitko nije pretjerano odreagirao i što s mene tiče možemo otkazati… samo nemojte da kasnije bude kukanja kad dođu ljepši dani kako nema termina i kako bi svi igrali fudbal.

Viewing 15 posts - 196 through 210 (of 219 total)
  • The forum ‘Opcenito – Main’ is closed to new topics and replies.