Viewing 7 posts - 31 through 37 (of 37 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Polgledaj da li mozes iskopat Freezer 64, dobar i tih cooler za nekih 180tak kuna

BaXuZ
    Participant

a oklem mi athlon 64?

B051LjKo
    Participant

Jebi ga, previd…

RimtuTiTuki
    Participant

ako nece clockat ima i puno jeftinijih i boljih rijesenja (i laksih)

Slažem se, al mislim da je bax htio tih cooler …

… moram na maticnoj imat neke rupice za ugradnju tog zalmana

E da jebiga zaboravih na tu “sitnicu”, već dugo nisiu bili aktualni cooleri za Athlona XP.

Mada večina ploča ima te rupice oko procesora, ovaj cooler je nekompatibilan sa dosta ploča. Znam da ide na abit an7 (ili tako nesto) asus a7n8x i epoxice (al se za njih mora uzet pilica u ruke).

Dakkiev cooler ide na sve ploče, kolko ja znam. Ako i njega kupis neš se razočarat (dapače bolje hladi od Zalmana), a i problem težine riješiš tako da pripaziš da kad nosiš komp okolo ga nosiš u horizontalnom položaju …

Odjebaus
    Participant

e bas sam to gledo sad na webu, 250 kn, nije lose, jel tih?

Imam ga doma, odličan i VRLO tih. Kad ga usporediš sa drugim modelima u istom cjenovnom rangu je značajno tiši, a o efikasnosti da ne govorimo – smanjio mi je temperauru peći zvane Prescott 3.0 za 15 stupnjeva. Nećeš fulat ako ga uzmeš.

Odjebaus
    Participant

kad vec surfam po web ducanima evo nesto interesting

http://www.pcekspert.com/articles/390.html

Mrak. Hoću ga. Već si ga vidim na stolu.

Prodaje to netko kod nas?

BaXuZ
    Participant

Nijesam istrazivao. Evo danas mi je kolega Crono promjenio cooler na CPU, i nije uopće potreban zalman, vec je dovoljan Glacialtech igloo, necujan za 50 kn, tu smo medjutim rijesili samo dio problema, jerbo otkrismo da glavnu buku proizvodi ono minijaturno smece od venta na 9800 pro. Ali i to bude rijeseno drugi tjedan jer nas ex kolega podlagnjida ima VGA cooler za tu karticu, viska, koji je navodno extremno tih, Cijena, sitnica. 100 kunića.

Viewing 7 posts - 31 through 37 (of 37 total)
  • The forum ‘Tech Support’ is closed to new topics and replies.