btw ipak mislim da bi mala korekcija pravila bila potrebna –
tzv. platise (vs. neplatise) – da imaju pravo neigranja i vise od 3 mjeseca i to do god su redovne platise (mjesec za mjesec ili par mjeseci unaprijed)…..
..zasto da ne…znam da nam ne treba “jos jedno” pravilo (i da u biti nije bed) no recimo, svi znamo da ce se Zhile pojaviti prije ili kasnije ;)) a isto tako i da je bio uredan platisa, ne kazem nis za Zhileta ( ‘kje si muri’) no primjerice ta 3mj. mogu proletjeti a da ni ne osjetis, pa ce bit prica “to se tad desilo meni a sutra ce ko zna kome” znaci vrijeme leti – zivot je kratak .guska se pece a nama ce batak heheh anyway ..i tako bas kad pocnes punit 4-ti mj neigranja, dolazis s posla extra nervozan jer si spalio “punjac od laptopa” pretjerano vaznog klijenta i ćeraš sve u 3pm, sjetis se da bi mogo zapucat….ćef do ibera, 3h su u noci,zena, djeca, spavaju, nervoza iza nas, ljubav u zraku, odlazis do friđa, vadiš ladno non-PAN pivo, i dok čekaš autorizaciju češkajući jaja, zapne ti gut tvoje omiljene tekućine – WTF – šokiran gledaš u screen i jebes svima sve po spisku jer uredno placas za server i sad si kao kicknut?! banan, spenkan kako god.. …zar ti se ne cini to malo kruto?
…demokracija je zajebana stvar ali neka deda odluci 😉
btw: pepe/troky, mogu li dobiti capt. permission na TWLu za pregled poruka