Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 59 total)
  • Author

KrLe
    Participant

Ukoliko imate želju okušat se u Clan Warsima, a niste se još nigdje uklanili, evo vam prilika pridružit se starim prdonjama kojima žena još nije zabranila igranje!

Kriteriji:

– preko, a barem 20 godina

– TS – razumijevanje hrvatsko-srpsko-bosansko-crnsko-gorskog jezika

– škemba, klempave uši, građen kao kruška ili slična deformacija

– …

Napišite koju o sebi…

Ajkula
    Moderator

Regrutacija za 1.Bojnu je zatvorena osim ako :

-imate viska desetak tisuca eura koje ste spremni dat za kaparu Mobyu za Imprezu, a da istu voze svi clanovi 1.Bojne i preseravaju se po Rijeci

– imate zgodnu sestru/prijateljicu koja je slobodoumnih nazora , zelenih ociju te je spremna dat broj telefona

-mozete popit vise gemishta od Cuginha,a pritom ne povracati i pricati gluposti

B051LjKo
    Participant

– imate zgodnu sestru/prijateljicu koja je slobodoumnih nazora , zelenih ociju te je spremna dat broj telefona

Ili baš gabor drugaricu, koja je dno dna… u svakom smislu… ali da’ pičke bez da previše palamudi…

Ajkula
    Moderator

Ili baš gabor drugaricu, koja je dno dna… u svakom smislu… ali da’ pičke bez da previše palamudi…

…pusi Kolumbo i fali joj sestica gore ! 😀

zvonzi
    Participant

po drugi puta, ja se javljam na dužnost. nemam ništa osim nevine stražnjice (da, da… BRUTALovac, a nevina guza – znam da je teško to povjerovati). pa ako netko ima takve sklonosti, to je sve šta mogu ponuditi.

KrLe
    Participant

Što se mene tiče, a vjerujem da govorim u ime klana, DOBRODOŠAO ZVONZI!!!

Moram priznat da nismo novačili od 1991. i da se možda nitko ne sjeća šta treba dalje napravit, tag, ovlasti, ovo ono…

Standby for further instructions…

KrLe
    Participant

meni fali nekoliko šestica, poneka sedmica i petica, dobro da nisam mlađa sestra jer bi fasovo…

Troky
    Keymaster

welcome zvonzi.

zvonzi
    Participant

probat ću još sa sobom dovesti nekoga, ako nije problem 🙂

i da, thanks. world of thanks. dobra baza, a? 😀

KrLe
    Participant

🙂

scaramush
    Participant

pozdrav iz karlovca

zovem se robert, nick na WoT-u scaramush nemam premium account.

godina 38, ing. elektrotehnike radim ko pogonski električar i dio slobodna vremena utrošim na WoT.

želio bih se pridružiti Vašem klanu jer velika većina njih ima takve članove koji traže zvijezde i velike tenkove dok sami nisu u stanju napucati neki tenkić na pišljivih par stotina metara.

koliko sam čuo ima vas podosta sličnih meni ovdje, a nema obaveze da se stalno visi na netu što mi odgovara jer gulim posao u 3 smjene.

nadam se pozitivnu odgovoru uskoro 🙂

p.s.

nabavka nekog solidnog headseta za TS čeka petak i subotu.

Ajkula
    Moderator

Pozdrav stari !

Dobrodosao na forum !

Nisi mogao pogodit bolji klan. Imamo nekoliko inzinjera elektrotehnike.

Slobodno nam se pridruzi na Teamspeaku kad budes mogao.

scaramush
    Participant

budem ne brini, već sam se čuo sa B051LjKom na Wot-u pa će mi dostaviti potrebne đinđe za teamspeak da se spojim kad stignem…

idem da lupam po čeliku malo sada SU152 mi je šepav do bola tek kupljen, a kako sam vidio nešto se sprema u tier 5 kategoriji za natjecanje na WoT-u tako da bi vam mogao biti i neko pojačanje možda 🙂

pozz

B051LjKo
    Participant

Pih, malo ti je gays ova klanska aplikacija… više mi se sviđa ona koju dobih na pm, pa ćem je pejstovat 🙂

Lijepi pozdrav iz Karlovca.

Vidio sam da se traže članovi za vaš klan Ri051, pa kako mislim da prolazim sve one točke koje su pobrojane javljam se…

Godina 38, 94kg žive vage u gladnu stanju, ćela sve više počinje da se sjaji.

Po zanimanju ing. elektrotehnike radim ko pogonski električar kojeg nekada protrese struja.

Komp koji imam je stari amd quad 9950 sa ati 4890 i 4Gb RAM-a, 20″ monitor, win 7 x64, veza na net mi puca samo za rekonekcija.

Zasada imam tier 5 full razvijene su 85 i stug III, su 100 isto elite bio, ali mi je dojadio pa sam ga prodao i uzeo su 152 koji tek počinjem razvijati.

Arty igram malo iz zezancije Wesspe i nisam nešto posebno, al mi treba malo za razbijanje dosade i polako mislim do Humella.

Medium tenkove imam T 34 srednje razijen i dalje ne planiram, u njemačkoj grani Pkf 3 i mislim do VK 3601.

Jedini problem je što zasada ne koristim TS ili neki drugi program ali se to lako dogovorimo i nabavim neki headset.

Zamolio bi da pogledate moj profil ko igrača prije odluke i prihvatite da sam neredovno na netu radi posla i obaveza ( radim turnuse 2 ujutro, 2 popodne, 2 noćne, 2 slobodan ).

Ajkula
    Moderator

Ma nama ti nije bitno koji tenk vozis.

Glavno da si ti s nama na TS-u,da si zajebant , da volis cobanac (kotlic) , rostilj , Hiksora , da nisi pametniji od Bosiljka , da si pametniji od Dakkija ,da imas manje kolesterola od mene … itd

😀

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 59 total)
  • The forum ‘Novacenje – Recruitment’ is closed to new topics and replies.