Viewing 12 posts - 31 through 42 (of 42 total)
  • Author

Dakky
    Participant

malo su se tipke gore poremetile otkad je dodano dugme galerija.. svaka ima bijelu crtu ispod i iznad sebe

btw, zasto ovdje a niti mi je radilo na starom forumu kada kliknem na “last post” tj. kad otvorim forum i pise mi s desne strane “last post by Groo” i kliknem na onu slicicu poruke, ode samo na thread umjesto na dno threada tj na poruku koja je “last” ?

tnx

BaXuZ
    Participant

neka greska mi se desava s prijavom za match. Kliknem na prijavu i pojavi mi se neki ekran s tekstom(valjda skripte) stisnem BACK i kliknem na prijavu ponovo i prijavljen sam dvaput, znaci kao dva igraca, u jednom redu se odjavim, medjutim odjavi me u obe prijave, kliknem prijavu ponovo, opet se pojavi skripta, opet BACK, opet prijava i opet sam duplo prijavljen. Al nije bed mogu ja Arctic i sam odigrat.

LittleCannon
    Moderator

Ti si meni car Bax !opr019gh !opr019gh !opr019gh !opr019gh

btw, nesto ti je tag sjeban :smt017

B051LjKo
    Participant

langolieri cannon, langolijeri sve pojedu na kraju

B051LjKo
    Participant

I pepić zašto se više ne igraš s nama, otkad si se zaposlio konstantno vaginiziraš….

BaXuZ
    Participant

e da samo meni!

BaXuZ
    Participant

Rimtu, posto vidim da zelis bacit match na arcticu, molim da od danas do ponedeljka igras samo njega, da ne bi bilo na TS-u ako ja slucajno poginem, a kamo sad da idem? Grujo standardna pozicija na jugu, cannon na sjeveru, malo vishe iza molim. Rimtu, cestu i kamione u sredini mape napamet naucit do matcha.

RimtuTiTuki
    Participant

btw ja nemam pojma Artic, prijavio sam se vise iz zelje da igram nego iz ljubavi prema toj mapi…

rekoh samo da se zna, tako da ako cemo odigrat koji trening ja sam 100% za…

a ako nas bude vise od cetri, necu se ljutit ako otpadnem 🙂

Groo
    Participant

……….Grujo standardna pozicija na jugu………

Dogovoreno. :smt066

BaXuZ
    Participant

ma mos ti igrat rimtu, nije bed, al bitno da znas trcat po mapi, nemoras znat sve njene zackoljice, da znas di je jug, di je sjever itd. to je dosta

LittleCannon
    Moderator

sjever je moj :smt070

Troky
    Keymaster

otvorite novi topic u “match strating point” pa tamo pricajte sta je cije… :smt075

!opr019hc !opr019hc !opr019hc !opr019hc !opr019hc

Viewing 12 posts - 31 through 42 (of 42 total)
  • The forum ‘Oglasna ploca’ is closed to new topics and replies.