HomeForums[Ri051] Members OnlyOglasna plocaNovogodišnji LAN party

Viewing 11 posts - 61 through 71 (of 71 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Ma kakvih 200 kn? za šta? to zvuči preveć…

Jel ovo “LAN” pitanje ili “novogodišnje” pitanje?

LAN

Groo
    Participant

Ma kakvih 200 kn? za šta? to zvuči preveć…

Jel ovo “LAN” pitanje ili “novogodišnje” pitanje?

LAN

I onda kakav je odgovor?

Jel to neki “zlatni” LAN ?

KrLe
    Participant

🙂 U biti negodovanjem na forumu nećemo doć do zaključka.

POL POT:

a) damo 100 ćuna, kupimo cugu i naručimo picu u neko doba, eventualno luka i parizera, za zamezit inbetween

b) damo 200 ćuna, kupimo prekomjerno cuge i bacamo kolektivnu drkicu na zeca u kotliću, kraj kojeg se krčkaju jadranske lignje punjene vratinom na roštilju, i još samo ovaj jedan pepermint?

Ja sam za opciju A, jerbo, zicbo, NG, a bogami i alternator (1800kn) su me pomalo iscrpili pa sam nervozan, a i na lanu mi nije primarno jest, nego igrat

Troky
    Keymaster

A.

Dakky
    Participant

Ja gledam po sebi, treba mi

2 litre bijelog vina (60 kn)

2 litre jamnice (10 kn)

srednja pizza u 14h (30 kn)

srednja pizza u 23h (30 kn)

i to ispadne 130 kn. A gdje su jos nagrade?

ista je racunica s prosjecnim pivopijom – neka popije 10 pivi u 10 sati, to je 50 kn, 2 pizze su 60 kn, i opet nula za nagrade ostaje, ako ce ih uopce biti…

eventualno se moze 1 pizza zamijenit “lukom i parizerom” ali racunajte da ni to nece puno smanjit cijenu tog jednog obroka

Troky
    Keymaster

odbij jednu pizzu i eto te na 100kn…. nagrade će se financirati it fonda

MiniGun
    Participant

Cuo sam se s d3uhom, pa bi i on dosao na lanushu, ako vijece staraca nema nis protiv…

RimtuTiTuki
    Participant

@KrLe: opcija A

@Dakky
    : vino litra 30 kn? Ma daj… Kupi si paket 5l Iločke graševine i radi gemišt, a ne pijucka plavac….

A ako narucujes 2x u jednom danu 16 pizza, onda se dogovri popust… i dobijes na 32 pizze barem 5 besplatnih…

@Njo: reci juhi da dodje.btw. sta on nije vise ni na forumu?

Ajkula
    Moderator

Ja sam i za A i za B opciju. Glavno da se druzimo.

Sto se tice Djuhe , ako NE dodje onda je paksu i moze si slobodno nadodat tag -HS- .

Baj d vej , Sretna Nova Godina svima , i zelim puno svega u novoj. Dabogda Ajk bio pobjednik Lana i Heroj Ulice. Zivjeli !

LittleCannon
    Moderator

Ja sam i za A i za B opciju. Glavno da se druzimo.

Sto se tice Djuhe , ako NE dodje onda je paksu i moze si slobodno nadodat tag -HS- .

Baj d vej , Sretna Nova Godina svima , i zelim puno svega u novoj. Dabogda Ajk bio pobjednik Lana i Heroj Ulice. Zivjeli !

“Ne bi rijec rekao”

Dakky
    Participant

@Dakky
    : vino litra 30 kn? Ma daj… Kupi si paket 5l Iločke graševine i radi gemišt, a ne pijucka plavac….

Ilocka grasevina ili Belje Malvazija (49 kn 3 litre u konzumu) je ko bog. Posto ce nagrade iz fonda, i ja sam za opciju A …….. za ostalih 50 se moze sredit dve klope ili jedna obiteljska iz Orijenta (45 kn mjesana obiteljska) a ta mi je dovoljna za popodne i navecer….

Dakle, opcija A

Viewing 11 posts - 61 through 71 (of 71 total)
  • The forum ‘Oglasna ploca’ is closed to new topics and replies.