Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 32 total)
  • Author

BaXuZ
    Participant

eto bilo je nekog govora o klanskom paintballu sinoć na pivi. Predlog je da se skupimo u subotu prijepodne, prije uskrsa i odradimo jedno roštiljsko druženje s live puškaranjem. Pretpostavlja se da će troškovi puškaranja iznosit cirka, cirka i pol 100 kn, plus nešto za roštilj i piće. Detaljnije mogu tvrdit kad budem znao kolko je zainteresiranih. Igralo bi se na ogromnom šumskom terenu na Pulcu.

U medjuvremenu pogledajte filmić sa subotnjeg turnira u slavonskom brodu. Lijevo su karlovcani dvostruki prvaci hrvatske u 3man lizi, desno je moj tim, nakon pol minute karlovcani imaju 3:2 situaciju i dobivenu partiju za prolaz u polufinale, medjutim kolega Darko s krimeje vadi atom lucidnosti i atom agresivnosti i rjesava svu trojicu u tri sekunde.

http://www.youtube.com/watch?v=mNuv_zkH5Tg

:smt070

Troky
    Keymaster

Ja sam za, ofkors. Imam svoju i Sirovu opremu.

BaXuZ
    Participant

vjerovatno bi dosao i moj kum, pa bi on vodio jedan tim, ja drugi, bilo bi poželjno da nas je desetak

LittleCannon
    Moderator

U medjuvremenu pogledajte filmić sa subotnjeg turnira u slavonskom brodu. Lijevo su karlovcani dvostruki prvaci hrvatske u 3man lizi, desno je moj tim, nakon pol minute karlovcani imaju 3:2 situaciju i dobivenu partiju za prolaz u polufinale, medjutim kolega Darko s krimeje vadi atom lucidnosti i atom agresivnosti i rjesava svu trojicu u tri sekunde.

http://www.youtube.com/watch?v=mNuv_zkH5Tg

:smt070

rusher :smt046

Lako njemu, kad nema lag :smt045

Ajkula
    Moderator

Bax, nisam 100% siguran al mislim da ja imam jedno 150 metaka. Malo cu pronjuskat ,pa ti javim.

BaXuZ
    Participant

excuses, excuses, vidit ću ja u subotu taj lag na djelu i honor u praksi

@ajkula
    , prvo, to nisu metci već kuglice, drugo, ti si zadnji put igrao paint negdje 2004/05, te kuglice možeš podjelit djeci iz kvarta da farbaju susjedima zidove.

Ali ako ti se igra, dobrodošao si.

Ajkula
    Moderator

Radim ,ne mogu.

Koliko mogu jedne “KUGLICE” bit ok ako se cuvaju na hladnom?

Troky
    Keymaster

Lako njemu, kad nema lag :smt045

… ni re-spawn-a :smt025

Troky
    Keymaster

Koliko mogu jedne “KUGLICE” bit ok ako se cuvaju na hladnom?

Pa mogu biti ok ako ih dobro prokuhaš na laganoj vatri… Po mogućnosti u Zepter-u. !stirthepot :smt077

BaXuZ
    Participant

ma možeš ih ti donest, nije to bed pero, ali se kladim da će pucat, pogotovo u renta markerima, jednostavno su prestare, bez obzira na hladno ili ne

edit: šta istočni i sjeverni dio klana nisu zainteresirani za provodjenje uskršnje subote s najdražim klanmejtovima, da dodjete u petak, možete i van s omladincima koji izlaze tipa dakky

p.s.

na nas dvojicu mapeta s balkona ne računajte, mi radimo nine-nane i ostale bračne dužnosti

!hekla !klofa !mete !valjak

crono
    Participant

ja sam za!!

SAmo javi tocno kada!

BaXuZ
    Participant

ti si za šta?

Dakky
    Participant

edit: šta istočni i sjeverni dio klana nisu zainteresirani za provodjenje uskršnje subote s najdražim klanmejtovima, da dodjete u petak, možete i van s omladincima koji izlaze tipa dakky

Ja bas i ne izlazim van u posljednje vrijeme, otkad mi se omiljeni “klub” zatvorio :smt019

Sto se tice ostaloga … – Pa iskreno, ono, nije da sam pun volje 🙂

Nit imam robe za bacat… :smt017

Ali za dobrobit ekipe, rado bi nadgledao situaciju, pio pivu i jeo chevape :smt030

H.T.Get
    Participant

Ja sam za Uskrs u Virovitici, na sunkici i ostalome sto ide tih dana…eh… to treba izdurat.. 😀

Uzivajte momkovi, meni svaki put cure sline na spomen paintballa, al me jebe sto bih morao kempat negdje :smt023

BaXuZ
    Participant

@dakky

kakvu ti to robu misliš bacat? tamo dobiješ maskirnu

koji ti je to omiljeni klub? točka? pa samo je promjenio ime!

nadgledat ćeš ti situaciju iz bunkera, do prve kuglice

dakky ne kakky

stoput smo zaključili da želiš ravnopravnost, eto ti šanse

@get

morat ćemo jedan roštilj u karlovačkoj županiji rješit, npr. ako nas budeš u mogućnosti ugostiti ti, ako ne, utlačit ćemo njonjota

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 32 total)
  • The forum ‘Opcenito – Main’ is closed to new topics and replies.