Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 64 total)
  • Author

Dakky
    Participant

LoL, ajde Dakky, ne uzimaj k srcu 🙂

nije u redu jednostavno, da mene, koji sam osnovao twl diviziju za nas klan, koji sam organizirao matcheve i prijateljske i zicao server od vx-a za svaki match, koji sam u klanu duplo duze od druga Trokya, samovoljno kicka jer on to moze.

nije u redu, necemo se tako igrati. da je vecina tako odlucila a ne pojedinac, ne bi se bunio 2%. ali ovako me izuzetno ljuti… da Troky nije admin na TWL-u, ne bi me mogao kickati, i bila bi tisina. Ovako je on faca, on je admin, a admina ne smijes zivcirati.

Troky od sad si u kosu s LuDim adminima bar za mene…. koji kickaju cim im netko digne tlak…..

Troky
    Keymaster

@Dakky:

Šta se pjeniš? Lijepo si dao do znanja da ti se jebe za mečeve. Nije prvi put. Ako si ono napisao prije nego si razmislio glavom onda sjedi, ohladi se i razmisli. Ne da mi se natezati s tobom i ne želim opet otvarati raspravu na temu: “Mečevi i zgubidani u svakodnevnom životu”. EOD

crono
    Participant

Znaci viimo se svi na pivi u 20:00 danas (Cetvrtak)???????

Ja moram puno clanarine podmiriti!

Dakky
    Participant

@Dakky
    :

Šta se pjeniš? Lijepo si dao do znanja da ti se jebe za mečeve. Nije prvi put. Ako si ono napisao prije nego si razmislio glavom onda sjedi, ohladi se i razmisli. Ne da mi se natezati s tobom i ne želim opet otvarati raspravu na temu: “Mečevi i zgubidani u svakodnevnom životu”. EOD

Nije stvar u tome da li se meni jebe ili ne za matcheve, vec je stvar u tome da ti nisi sam u ovom klanu, ako me ne volis, ako ti se ne svidaju moji postupci, ili ako imas nesto protiv mene – iznesi to kroz pool da se svi izjasne.

To sto se ti osjecas povrijedjenim jer abusam tvoj sistem za prijavu na match (prijavim se pa se ne pojavim i sl.), rijesi sa sobom a ne iskaljivanjem na meni… a ako se svi sloze, prihvatiti cu odluku bez pogovora.

Hocu da mi Bosiljak, LittleCannon i Baxuz daju razlog zasto sam izbacen s TWL-a i da potvrde tvoje misljenje. Onda cu prihvatiti situaciju.

Ali, Troky, ako se oni ne slazu, otkud tebi pravo da to na svoju ruku ides raditi?

ArMaDa
    Participant

hmmmm, bez obzira sto smo zgubidani ja matcheve smatram ozbiljno i ako smo u stanju ici na pivu u vrijeme matcha za koji btw znamo barem 5 dana unaprijed je meni pre…zalosno zato ako danas odemo na pivu a ne odigramo ..trocky mene baniraj na twl-u a ts ne mogu brisati zbog krleta !!!!

Dakky
    Participant

ne radi se o tome armada, pa naravno da sam i ja za to da se odigra match… ali, meni se cini vaznijim socijaliziranje i ispijanje pive u drustvu nego igranje i druzenje online…. i draze mi je otici s vama na cugu nego igrati match…. a sad vi to shvatite kako god ocete…..

crono
    Participant

Evo ja sam se prijavi za mec i dojdem na pifo nakon igranja. Mec je i onako na (u) Tunelu pa ce kratko trajati!!

LittleCannon
    Moderator

Miiiir, djeco!!!

Mec ce se odigrati i piva ce se popiti.

Za mec smo prijavljeni trenutno Armada, Ganci i ja. Dakle jos jedan dobrovoljac neka se pojavi.

Mec na tunelu ne traje duze od 45 minuta, odigrati cemo i onda cemo se Armada, ja and the fourth guy pridruziti ostatku na pivi.

Elvis has left the building

LittleCannon
    Moderator

Evo ja sam se prijavi za mec i dojdem na pifo nakon igranja. Mec je i onako na (u) Tunelu pa ce kratko trajati!!

ihhh, dok sam trazio prikladan smiley, ti vec postao ono sto htjedoh reci

Dakky
    Participant

Miiiir, djeco!!!

Mec ce se odigrati i piva ce se popiti.

Za mec smo prijavljeni trenutno Armada, Ganci i ja. Dakle jos jedan dobrovoljac neka se pojavi.

Mec na tunelu ne traje duze od 45 minuta, odigrati cemo i onda cemo se Armada, ja and the fourth guy pridruziti ostatku na pivi.

Elvis has left the building

ja bi igrao ali mi je troky zabranio

e da fali smajli :smt020

B051LjKo
    Participant

Uf al ste ga zagalamili… Nepotrebno dizanje tenzija… Kao što ne podržavam Dakkyevo redovito zakaravanje, isto tako smatram da Hitler samovolja jednako tako nije rješenje…

Svjesno ignoriranje mečeva je potpuni bezobrazluk, čak i da se 97% ljudi složi oko odjeba, neka se prijavio samo jedan koji bi ga igrao, taj računa na podršku tima (jel, igra se 4vs4) ispada magarac…

Suma sumarum;

Prijedlog Dakky-u, prestani zakaravati on a regular basis i ukoliko želiš da budeš ozbiljno shvaćen, ponašaj se u skladu s time… a pivo, za pivo uvijek ima vremena… i tako si stalno po kafićima :smt030

Prijedlog Troky-u, živce u kanticu pa na pecanje !peca … Dakky je uza sve svoje mane Dakky i kao takav (zajedno sa svojim idejama) prihvaćen od strane sviju nas… iskaljavanje bijesa i samoinicijativni ban (zbog istini za volju, još jedne glupe ideje) fakat nije ok… Ako Bax nije zaradio ban zbog puno retardiranijeg postupka (diskonekt usred meča, hehe ako se ne varam ti si ga krknuo nadom dvaput zaredom) onda fakat nije ni Dakky..

!opr019g5

PS. Meč na tunelu će potrajati pola sata… odite na fuken pivo u devet i odjebite s tim tenzijama… !egzorcist

BaXuZ
    Participant

bax si je sam nabio ban he he

Dakky
    Participant

Nego ajde reci kad sam zadnji put zakarao, da sam se prijavio pa nisam dosao. Nisam sigurno 6 mjeseci. Dakle to se rijesilo

BaXuZ
    Participant

ja fakat nemam volje čitat kartice teksta koje su tu istipkane.

Ne želim zauzet ni Dakkyjevu ni Trokyjevu stranu. Obadva ste u pravu.

Ovakav problem se rješava starom narodnom poslovicom koja glasi: Pametniji Popušta.

Nuff Said

Dakky
    Participant

Procitaj, ne budi takav… potrudio sam se istipkati ovo…

Ovakav problem se rješava starom narodnom poslovicom koja glasi: Pametniji Popušta.

Ovaj put ne vrijedi ta poslovica, jer bio on ili ja pametniji, nema nacina da popusti vise…. pametniji je trebao o tome prije razmisljati……

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 64 total)
  • The forum ‘Stari dobri CAFFE ROOM’ is closed to new topics and replies.