HomeForums[Ri051] Members OnlyServerPlayer admin…

Viewing 7 posts - 31 through 37 (of 37 total)
  • Author

Groo
    Participant

Samo daj da bude sa morskom vodom. !surfa

Dakky
    Participant

mene recimo veseli to sto cu biti playeradmin, kada ne bude nikog “naseg” na serveru.

i ova varijanta gdje su prva dva playeradmini mi se cini super….

B051LjKo
    Participant

ma to nikad nije bilo ni upitno troky, mi smo sami htjeli glatko i jednostavno rijesenje za situacije kad vas dvojice npr nema a da se opet ne maltretiramo s rekonektima i slično, nema govora o izdrkavanjima i inim glupostima

Agreed jedino nazovi bahacenje koje smo ikada ucinili koliko se ja sjecam je bilo kada smo se prvi put uopće joinali kao admini pa je baš bilo igranja. Pitanje kao admin se spaja osoba koja upise pass, dakle player admin ne mora nuzno svaki put biti admin…

Molio bih sve da apsolutno ne zloupotrebljavaju položaj; rad se nekoga treba kiknut radi mjesta neka to najave, neka se trude ne bezobrazno ghostati i ako već kiknu nekoga neka to bude radi toga što se dotičnom baš ćaskalo na svahiliju (ne mogu vam objasniti koliko me nerviraju english/german only serveri). Uostalom sve to piše u pravilima i ne treba izmišljati toplu vodu…

BTW.tjedna rotacija mapa (osim ako nije pretjerana tlaka za izvesti je; uostalom uvjek možemo mijenjati “na guranje”) je jako dobra ideja

Troky
    Keymaster

ma to nikad nije bilo ni upitno troky, mi smo sami htjeli glatko i jednostavno rijesenje za situacije kad vas dvojice npr nema a da se opet ne maltretiramo s rekonektima i slično, nema govora o izdrkavanjima i inim glupostima

Pa ja sam i postavio pitanje tko zeli biti player admin…. bosiljka sam vec upisao jer se jedini on jasno izjasnio… a koliko vidim nitko od vas ostalih ne zeli biti player admin… stoga…

Dakky
    Participant

Ne, mi ne zelimo biti nepristojni i pitati…

LittleCannon
    Moderator

BTW.tjedna rotacija mapa (osim ako nije pretjerana tlaka za izvesti je; uostalom uvjek možemo mijenjati “na guranje”) je jako dobra ideja

A da probamo natjerati server da posalje SMS u pizzeriju tako da cim se netko joina na server on naruci jednu mijesanu u najblizu pizzeriju ovisno o trenutnoj lokaciji igraca

Troky
    Keymaster

svi su playeradmini.

Viewing 7 posts - 31 through 37 (of 37 total)
  • The topic ‘Player admin…’ is closed to new replies.