HomeForumsWorld Of TanksWoT Tactics[poll] Budućnost Čejena…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 39 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

… je smrt Zagora Te Neja… Tako je onomad glasila poznada uzrečica Čejena u jednoj od avantura talijanskog stripa koji karakterizira život srednjevječnog jebivjetrakoji je vjerojatno gej, i pali se na debele meksikance… Usput se nikad ne pere, i ima jednu jedinu majicu, što će reći hiks virtualnog divljeg zapada…

Dosta sranja, budućnost čejena znamo, što je sa budućnosti Ri051 klana unutar formata clan warsa… Krenimo redom.

Misao prva: Meni se osobno apsolutno ne sviđa ideja kako to trenutno izgleda, a nesviđa mi se pretjerano niti kako bi trebala izgledati kad bude uber kewl. Sukus svega je da golemi klanovi imaju ogromnu prednost po ostatak društva, evo PADovi su naštrikali već pet klanova po 100 ljudi, tome se konkurirati jednostavno ne može… Mi imamo resursa za jedan move, oni za 20, no nebitno… Balkanci su također vrlo jaki, no da ne ulazim dublje, ovaj format kao takav znači igranje svaki jebeni dan, što je meni SF.. Mudraci će reći, Da, ali zato imaš 100 ljudi, pa svaki dan igra netko drugi2… E pa meni se fakat neda niti hendlati 100 ljudi, od kojih pola ne poznam, a kamoli nešto više od toga… Liči mi to na veliko razvodnjavanje, i ubija smisao Ri051 klana od samoga postojanja, a isto kaže… dođi, pucaj, ako ti se svidi pukni molbu za novačenje na forum, i ako te vijeće mudraca primi, a uglavnom te primi, mirna bosna… Ja sad pokušavam zamisliti 70 aplikacija na forumu, i bljuje mi se od same pomisli… dakle još jedna downjara…

Misao druga: Igra je fakat dobra, i kompetitivni plej je zakon, pa je meni još manje jasno zašto retardi nemaju konstantnu Battle ligu otvorenu, ali što je tu je… Bilo nam je uber na Ural Steelu, i fakat bi bilo zgodno imati nešto takvo… Jebote, šta sad, nezgodno, to nas vraća na onu misao od 100 plus ljudi koja je odbojna… Možemo sljedeće, vegetirati u ovakvom stanju kakvom jesmo… skupiti s vremenom 30 ljudi, nadati se da će biti kakva battle liga, ili jednom tjedno se negdje pokušati iskrcati… Ne zvuči toliko loše… barem meni…

Misao treća: Misao treća, merđ, ne zvuči toliko loše… Downjara je da postojimo fakat dugo, i da mi je ime i tag drago… narafski da se brend ne gasi, nego da je i dalje tu, samo eto, u WoTu ćemo se zvati drugačije, u biti nije stress… ok, pod uvjetom na okolništvo… No opet, ne znamo zašto se grupiramo, ne znamo s kime se grupiramo, clan worsi su zapravo beta, ali prije rečeno alfa… jer pola fićursa fali, pomalo komatozno stanje… Neki nepoznati anonimusi su aut, ostaju stare ekipe kao CTN, ili poznate kao što su LSD-ovci… To i nije tako loša ideja, nama sve više manje ostaje isto… Na meni ja da vodim brigu o Ri051 strani, odnosno da zveknem po prstima nekoga tko potencijalno bude bezobrazan, na Paraanoji da učini isto za svoju stranu medalje… Nije loše, što je najbolje, nema straha da li će netko igrati ili ne, bitaka ne nedostaje, okrupnjavanjem dobivamo hrpicu igrača, hrpu žetončića, kome se napada, nek napada, ako nas je 30 online, napast ćemo dvaput, ako nas je 25, tim lider za navedenu mapu određuje tko igra… ne vidim neki uber problem ovdje… Ostaje potencijalni problem blagajne, ali nikome baš zlata ne fali, pa ne vjerujem da će ovo biti neki hjuđ išJu… ako i postane, kud koji mili moji…

Uglavnom, to bi bilo to… što mi se odoka vrti po glavi… čisto da znate kako stvari stoje, barem što se mene tiče… dobri smo si, i red je objasniti svima kako stvari stoje… tako da oni koji imaju afiniteta za uber hjuđ klanom koji će vladati europom radije potraže neku pjogamejskiju alternativu, ala JNA, SFRJ ili neka druga alternativa… Ja fakat nemam ni vremena, ni volje, ni želje trošiti nekoliko sati dnevno na diplomaciju, hendlanje membera i ine aktivnosti koje takav kolosalni zahvat potražuje…

PS. Postano je u području koje i LSD može čitati, volio bih i vaša mišljenja na temu…

RimtuTiTuki
    Participant

kajgod…

Ajkula
    Moderator

Meni se svidja misao br. 2 .

Ostanimo Ri051 , ako nam se ko pridruzi super, bacimo nekakav desant kad nas se skupi 15 i to je to. Ionako je konfig. clan warsa bezveze.

Nismo klinci, imamo podosta godina i obveza itd. Ako cemo igrat clan warse ,onda dajte otkaz,prekinite s djevojkom,kupite namirnice za metar dana i idemo. 😀

Kad se skupimo,bacimo napad i ako prodje prodje.

p.s. Jagla sujem za Vranu ! :smt023

Venchoba
    Participant

Ja sam za casual play i sudjelovanje u turnirima. Ovaj CW mi se čini preveliki smor. Budimo 1337 u turnirima, a tko jebe teritorije. :smt033

zvonzi
    Participant

također sam za drugu opciju, pogotovo gledajući stvari iz svoga kuta, odnosno uzimajući u obzir moju dostupnost. bilo bi glupo očekivati da igramo tjedno 10 CWova, da držimo 15 provincija a niti sam nisam u stanju tjedno biti više od 2-3 dana dostupan za bitke.

treća opcija dolazi u obzir ako se mislimo malo ozbiljnije baviti tim CW modom, jer za sve manje od toga dovoljno je i 25-30 ljudi u klanu.

MiniGun
    Participant

Po meni, misao broj dva je trenutno definitivno jedina realnos’. Ajk sve rek’o. (op.a. napis’o).

Dakky
    Participant

Long Live Ri051 !

Misao #2 rulez!

Apsolutno protiv pripajanja nekom drugom klanu i druzenja na TS-u sa potpuno nepoznatim ljudima s kojima nikad necu otici na cugu, a kamoli LAN party ilitiga roštilj.

Dodao bih misao #4: Ri051 je bio u polufinalu Ural Steela i kao takav bi trebao biti uber klan kojem se svi zele pripojiti, a ne da se mi pripajamo nekome… ta bi opcija imala nekog smisla…

Hiks
    Participant

Moje mišljenje je opće znano:

opcija broj 3.

Nisam za uber globalizam i volim individualnost, ali volim da se i nešto dešava osim svakodnevnog izdrkavanja.

Edit:

Ne koristim jebeni safari.

Hiks
    Participant

Pitanje blagajne:

DKP ( OOOO DA! Dragon Knight Points )

Za svaki dogovoreni fajt se popiše tko je bio redi da udje (nije bitno dali je 16-i i nije u fajtu, bitno je da je bio redi) i dobije bodove.

Nije bitno koj je klan bio prije, po čovjeku.

Kvartalno se pita lidere (oni odlučuju) dali se djeli gold po zaslugama bodovanja ili se čuva za ulaganja.

Sav gold koj se utroši u ime cijelog klana (recimo recon akcije), moraju odobrit barem 2/3 lidera ili njihovih zamjenika.

zvonzi
    Participant

u svakom slučaju, svi mi koji smo proveli godine i godine na AA znamo da je Ri051 institucija. isto kao i BRUTAL (recimo, da se stara BRUTAL ekipa skupi i odluči klanski igrati WoT svakako da bi nosio taj tag), i CTN itd. tako da vas u svakom slučaju shvaćam da ne želite prihvatiti nekakvo merganje klanova, promjenu imena, gubljenje Ri051 identiteta i ostalo. i to mi je ok.

ako netko želi merge, slobodno dođu pod Ri051 tag, sumnjam da bi netko imao nešto protiv, pod uvjetom da dolazi ok ekipa. 🙂

Dakky
    Participant

Moje mišljenje je opće znano:

opcija broj 3.

Nisam za uber globalizam i volim individualnost, ali volim da se i nešto dešava osim svakodnevnog izdrkavanja.

Moje osobno misljenje je da si onda krivi klan odabrao.

Ja bih rekao za Ri051 da je klan sastavljen od kvalitetnih ljudi, koji su kvalitetni igraci, i kojima je kvalitetna zabava i kvalitetno druzenje ispred kvalitetnog gameplaya i kvalitenog teamplaya.

Troky
    Keymaster

Ja sam za #2 s blagom tendencijom ka opciji #3 koja bi imala smisla kad bi se netko stvarno uhvatio organizacije, ali s obzirom da nemamo resursa za izvesti tako nešto….

Troky
    Keymaster

Ja bih rekao za Ri051 da je klan sastavljen od kvalitetnih ljudi, koji su kvalitetni igraci, i kojima je kvalitetna zabava i kvalitetno druzenje ispred kvalitetnog gameplaya i kvalitenog teamplaya.

Ne baljzgaj.

Dakky
    Participant

Ne baljzgaj.

Sta sam opet nesto krivo rekao? Ako i jesam, nisam ja kriv, nego Shpritzzeri

Ajkula
    Moderator

:smt005

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 39 total)
  • The forum ‘WoT Tactics’ is closed to new topics and replies.