HomeForumsWorld Of TanksWoT Tactics[poll] Budućnost Čejena…

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 39 total)
  • Author

Srdo
    Participant

Sve ste pametno već rekli, moj glas ide Misli br. 2.

Ne znam kakve Vrana ima sise tak da nisam glasao 🙂

EDIT: Pirati zauzeli Cipar, Maysan i Baku. Očito idu na hegemoniju na Bliskom Istoku:)

zvonzi
    Participant

uglavnom, vođa klana (5NET – većinom ekipa iz Petrinje) u kojem sam službeno bio prije nego šta sam se vama pridružio, se raspitivao o nekakvoj suradnji. ja sam ga uputio na nekog od starješina. pa eto, da znate. 🙂

Ruki
    Participant

nikako nemojte napuniti klan budalama, pomno birtajte članove i svakako nastavite svoju briju:)

a ako cete ikad htjet u LSD, raširenih ruki ćemo vas docekati… 😀

nego, budete se iskrcavali opet u afriku, jerbo ako da, da znam dal da se interesiramo za zapadnu frontu 🙂

Dakky
    Participant

uglavnom, vođa klana (5NET – većinom ekipa iz Petrinje) u kojem sam službeno bio prije nego šta sam se vama pridružio, se raspitivao o nekakvoj suradnji. ja sam ga uputio na nekog od starješina. pa eto, da znate. 🙂

da mene je kontaktirao i uputio sam ga na Gadafija i na nasu stranicu/forum

zvonzi
    Participant

igrao sam jako malo s njima tako da iskreno neznam kakvi su i ne bi davao nekakve procjene, iako ono šta sam proveo s njima na TSu ne čine se loši, balavi, crni… 😀

Vrana
    Participant

Cini mi se da bi bilo neprimjereno da se ne čuje glas osobe sa najboljim sisama pa stoga…

Ono sto vecina ljudi ovdje ne shvaća jeste da je uglavnom lakse igrati u velikom guildu, pod pretpostavkom da uopće zelimo nešto pametno raditi osim grajndati tenkove solo ili u grupici od max 3 vozaca.

Veci guild znaci da ne mora istih 15 ljudi igrati svaki battle i jos uz to se brinuti za sve ostalo. Bosiljku se npr bljuje od pregledavanja 70 applicationa na forumu, ono sto je propustio primjetiti je da on to nebi ni radio kao vodja nekog pravog guilda. Umjesto toga od svojih 100 hrabrih odarao bi 2-3 (ili 20 ako toliko treba da se to komotno odradi) koji se brinu za to. Najcesce se nadje 2-3 koja cak to i bas zele raditi jer eto oni vole citati tudji rezime.

Zadnjih 15 godina igram raznorazne multiplayer igre i cesto se nalazim u nekoj vodecoj ili barem administracijskoj ulozi u guildovima od 5 do 2000 ljudi, koji su bili ovakvi poput ri051(neki frendovi se zekaju u igri koju svi vole) ili su bili takvi da su imali ustrojena ministrastva za raznorazne stvari.

Moje iskustvo je da je aposlutno puno lakse odrasloj osobi (posebno što se tiče real life obezva) biti clan guilda koji je ogroman i dobro organiziran. Svaki put kada sam gradio veliki klan radio sam to zbog toga da ljudi mogu doci onlajn kad im pukne i raditi nesto smisleno u nekoj grupi umjesto da dojdu onlajn i nemaju dosta frendova trenutno pa se moraju unaprijed dogovarati pa neko mora odjebati rl obvezu da se to desi sto na kraju rezultira time da klan ne radi nis i memberi briju okolo bez cilja u nekim malim grupicama ili solo.

Opet, pod uvjetom da clanovi imaju ikakve ambicije vezane uz igru. Ako ambicija nema onda whatever, guild uostalom nije ni potreban (posebno u wotu u kojem preko guild interfejsa nemrem ni dic platoon-trebaju mi svi u friends listi).

Što se tiče mene osobno i Bosiljkovih opcija… Neznam, sve su izvedive ako se dobro isfuraju ali sve zahtvjevaju velike promjene. Opcija broj 2 mi je najmanje draga jer ce zahtjevati najvise napora od individulanih clanova guilda. Ona znaci jedan tim koji sudjeluje u nekakvim turnamentima ili se, kaj ja znam, iznajmljuje kao mercsi. Zadnji put kad smo to probali(Ural steel) smo morali SVI biti SVAKU vecer onljan. I ne samo mi, morao je dio LSDa biti sa nama svaku vecer onlajn jer nas naime nije bilo dosta.

Isto tako, po meni ova igra trentno ne valja i nemam nikakve ambicije u njoj, imam smo nade da ce uskoro biti bolje jer stvar zaista ima jako puno potencijala. Kada bih bio zadovoljan sa igrom imao bi puno cvrsci stav i mozda kao sto daki tu negdje na ovom forumu hikiu kaze ovo zaista nebi bilo mjesto za mene.

KrLe
    Participant

http://www.youtube.com/watch?v=qj5tiA7SJ6g

Malo sam si razmišljao…

Shvatio sam da mi se zapravo uopće ne mrĐa, definitivno mi se ne mijenja tag i ne da mi se igrat riziko sa hendikepom.

Igraju mi se turniri, u okviru klana cca 30, 40 ljudi i to sakupljenih kroz godinu dana.

O čemu pričam?

Hoću igrat na način da kažem: “Ajk, daj odi skini ovog is7 u klancu”, u prijevodu hoću igrat s ljudima koje znam, s kojima sam igrao i za koje znam otprilike di će bit na mapi i šta će gledat, radit… Ne da mi se odlučit sletit u maroko i igrat sa 14 “prvi put vidim” ljudi s kojima sam u “alijansi, klanu, zadruzi”…

Apsolutno za opciju 2. Gluvvarenje, grindanje, jednom tjedno max kad se skupimo sletimo degdje i malo se prepucavamo, zaposjednemo neki teritorij, pa nas izbace van, i onda opet… AKo bude kakvih turnira, obavezno. Znam da je to vjerojatno veći presing nego klančina od 100 ljudi, ali je i veći rush.

Šta npr, nabijemo Pirate, završi partija, i kome da se ja onda kurčim i prepričavam? ostatku ljudi koje ne znam u klanu? Otvorim thread na balkan podforumu? Zamisli, uđeš u polufinale Urala i ne čuješ 14 kretena kako se deru TOOOOO NEEEEEEL i MOCKBAAAAA

Vrana
    Participant

Zasto mislis da nebi poznao ljude ako je klan velik?

KrLe
    Participant

Ja sam ti kapaciteta klaun ribice…

Ajkula
    Moderator

Ja sam smisljao odgovor Vrani i sad vidim da mi je Krle kopiro misli. 🙂

Srdo
    Participant

Manje-više smo svi na istom nivou razmišljanja za klan i to je baš lijepo i divno:)

RimtuTiTuki
    Participant

Pomisao na 100 ljudi od kojih poznajem 40 max na forumu/ts-u me unaprijed počinje živcirati….

Krle je sve rekao, i u potpunosti se slažem sa njim…

Mislim da nam je trenutno super, a nemam ništa protiv toga da nam se novi ljudi pridruže…

Ali početi regrutirati masu ljudi isključivo radi clan warsa mi se čini glupo…

Ako netko baš brije na clan warse, nek postane mercenary…. ili se rađe pridruži LSD-u ili nekom drugom guildu. Promijeniti će tag, ali nije da ćemo se prestati družiti ili igrati zajedno.

Kako smo krenuli ne vidim da ćemo u dogledno vrijeme skupiti 12 Tier10 tenkova i 3 Artya tier8… tako da se možemo unaprijed ohladiti od nekakvog velikog uspjeha u clan warsima.

S obzirom da nam je trenutni domet Tier 8 mislim da možemo hladne glave razmišljati još minumalno mjesec dana o svemu…

zvonzi
    Participant

razlog zbog kojeg sam došao kod vas je taj šta neke od vas već znam (pa makar to bilo samo virtualno) i duže vremena se napucavamo online. ipak mi je zajebancija i ekipa ispred CW moda. htio bi se okušati i u nekakvom kompetitivnom načinu igre WoT-a, ali ne pod svaku cijenu. uostalom, ovi nekakvi tournamenti će se vjerovatno svako malo održavati. barem se nadam da hoće.

RimtuTiTuki
    Participant

Dižem ovu temu iz mrtvih, jer sam dobio upit iz Mafia.hr za to da li smo zainteresirani za merđ. (dio ekipe je i armijao svojevremeno sa nama)

Što se meni tiče, meni je i dalje svejedno. ToZla mi ne treba, CW me ne rajca previše. Uglavnom dobro mi je i ovako, ali ako netko želi cw ili nešto slično, nemam ništa protiv…

Uglavnom Mafia.hr su spremni napraviti mjesta za nas(trenutno ih je 94)

A kad već razglabamo, možemo i razmisliti o merđu sa CTN i LSD, da zajedno napravimo neki novi klan CL1T0RiS1 ili nešto slično…

Ajkula
    Moderator

Protiv !

CW su ionako banana.Clan warse igra samo par ekipa i opcenito taj koncept je promasaj. Za ine Drillove,ESL i ostale turnire nas ima dosta,pogotovo sad kad je proslo ljeto i godisnji odmori.

Uostalom,vidjeli smo kako prolaze ti “klanovi” od 100 i vise igraca. Igraju 2 tjedna i onda se raspadnu na 2 ili 3 druga klana.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 39 total)
  • The forum ‘WoT Tactics’ is closed to new topics and replies.