HomeForums[Ri051] Members OnlyStari dobri CAFFE ROOM[poll] diGesplace @LANUSHA #2

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 35 total)
  • Author

Troky
    Keymaster

Definitivno se izjasnite koji datum(i) od ponuđenih vam odgovaraju.

Popis prijavljenih:

diGestive

LittleCannon

Groo

Troky

d3uHa

B051LjKo

Dakky

Ganci

ArMaDa

MiniGun

KrLe

Crono

Oni koji nisu na popisu, a mislie doći na lanushu neka se oglase.

RimtuTiTuki
    Participant

06.09 Nema šamse

13.09 Ima male šamse

B051LjKo
    Participant

Putza mi kua, kadgod..

ArMaDa
    Participant

evo glasao

Dakky
    Participant

i ja glasao za oba….

KrLe
    Participant

Meni svejedno, bar tako mislim… 🙂

Molbica, jel možemo ovaj put koncipirat stvar tako da znamo da smo recimo u ponoć gotovi, pa poslije ko voli nek nastavi pucat, ono maltretiranje do 4 i po ujutro, kad više nitko nije trijezan, nit vidi do ekrana mi pomalo ide na kurac

Dakle jednostavnim postupkom dedukcije, sjetiti se koliko matcheva smo predvidjeli prošli put, pa skinut jedno 30 odsto…

Dakky
    Participant

apsolutno se slazem @ krle

i predlazem igranje recimo samo 3 mape ali svako sa svakim na jednoj, pa na drugoj pa na trecoj mapi….

odnosno – recimo mapa pipeline:

prvi krug A:B , C:D,

drugi krug A:C, B:D,

treci krug A:D, B:C

Isto ponovimo jos dva puta, 9 matcheva po 1h max, sasvim dovoljno pucanja a nesto se i da nauciti, naime nije isto igrati match svaki put na drugoj mapi kao i igrati na istoj mapi ali vise puta….

svi bi bili pametniji nakon prvog sraza ili vec imali uhodanu taktiku koja prolazi…..

misljenja??

LittleCannon
    Moderator

Molbica, jel možemo ovaj put koncipirat stvar tako da znamo da smo recimo u ponoć gotovi, pa poslije ko voli nek nastavi pucat, ono maltretiranje do 4 i po ujutro, kad više nitko nije trijezan, nit vidi do ekrana mi pomalo ide na kurac

Nije li zadnji LAN upravo takav bio??????

crono
    Participant

Meni pašu oba datuma.

KrLe
    Participant

Nije li zadnji LAN upravo takav bio??????

Nemam pojma, ja samo znam da sam poluistraumatiziran i poluslijep poslije svakog… Možda sam to samo ja…

Dakky
    Participant

Nastavak na moj prijedlog odozgo – igrati samo 6 rundi (tri napad tri obrana) i vise mapa svako sa svakim na svakoj…..

Odjebaus
    Participant

Ako vam bude falilo ljudi i ako i dalje primate autsajdere, javite. Ja slobodan oba datuma.

Troky
    Keymaster

Meni svejedno… samo neka se netko uhvati planiranja da se ne bi desilo da se nađemo u 11h, planiramo do 15h i počnemo pucat u 17h.

Ove godine neće biti fensi statistika i điđamiđa jerbo su alatke nestale prilikom “format c:”.

diGestive
    Participant

Ove godine neće biti fensi statistika i điđamiđa jerbo su alatke nestale prilikom “format c:”.

!comp 😀 :smt033 :smt043 :smt044

VIVA LA BACKUP 😉

Dakky
    Participant

A da jednostavno bude pucacina x v x odnosno gornja teresa protiv donje i adio….. i nema teamova nema statistika nema nicega….. igra se za gust i zajebanciju i nista drugo ???

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 35 total)
  • The forum ‘Stari dobri CAFFE ROOM’ is closed to new topics and replies.