HomeForums[Ri051] Members OnlyStari dobri CAFFE ROOM[poll] diGesplace @LANUSHA #2

Viewing 5 posts - 31 through 35 (of 35 total)
  • Author

KrLe
    Participant

Ljudi, ja sam izgleda otpo, kako mi je Nebojša objasnio, čini se da ja ne mogu tamo 12.09. ili kojeg već, a čini se i da ne mogu 06.09., uletilo mi nešto što ću teško preskočit…

Govance

B051LjKo
    Participant

LOL, Le Krle, ako mislimo na istu stvar, mislim da sam ja već objasnio da ni tebe nema 06.09; točnije da si na LANuši… Tup Putz

diGestive
    Participant

…. lanusha is officialy off ….

na razmatranju je eventualno druzenje uz kotlovinu no sve sto sad pokusamo napraviti biti ce lagano z’iforsirano, tako da, bolje da malo oladimo, bacimo 2-3 meča na ladderu malo puc-puc pa cemo vec nesto osmisliti u zimsko doba…

Dakky
    Participant

…. lanusha is officialy off ….

na razmatranju je eventualno druzenje uz kotlovinu no sve sto sad pokusamo napraviti biti ce lagano z’iforsirano, tako da, bolje da malo oladimo, bacimo 2-3 meča na ladderu malo puc-puc pa cemo vec nesto osmisliti u zimsko doba…

Zasto sam se uopce nadao da ce biti nesto od lanushe…. kad je Nada kurwa…. :smt010

KrLe
    Participant

Ne bih htio da nas sad ovaj oFFLan obeshrabri. Ja, priznajem, nisam bio nešto entuzijastičan, što ne znači da mi se ne LAN-a, ali blah…

Napisat cu nešto kad se probudim

Viewing 5 posts - 31 through 35 (of 35 total)
  • The forum ‘Stari dobri CAFFE ROOM’ is closed to new topics and replies.