Oke, izgleda da će i Uljki sa nama, oliti, mi smo puni.
Nadam se da neće amortizeri otpast…
Očekujem oko 16… cirka… negdje… nadam se (ak možemo, krenut ćemo i ranije) krenut iz zg…
Nego, jel nas netko može ugostiti, i jel se može spavati sa sub na ned u kučici?
Jerbo ja nemrem vozit u sub navečer doma, osim ak če neko drugi iz vozila…
Momci, ovako… Ja sam leteći iz NJivica, stižem u Rijeku u večernjim satima u petak. Ne znam točno kad, ovisno o volji Lovre, JedineMogŽivota, gužve na mostu itd itd. (OTPADAM ZA KARTING)
E sad, ukoliko nemate pametnije opcije, možete mene čekat na matuljima dok se ne pojavim, a nudim gole krevete, dakle, ukoliko ste fini, nanjet sa sobom posteljinu, vreće… Ukoliko imate spondilozu, išijas i reumu, nosite svoj memoripjenasti jastućić… Hix, Uljki, vi se možda sjećate o čemu pričam, a vjerojatno ne… U kući nema nikoga, pa tako ni hrane, mada bi cuge nešto moglo bit…
Kao i prošli put, uzet u obzir da spavamo kod punca, pa bit pristojni i spriječit me da opet razbijem stakleni stolić u boravku… Naime, sad je još klimaviji…
Uglavnom, ako ste na kartingu, moglo bi ispast da vam se taman pridružim na vopsu poslije kartinga pa idemo skupa gore.
Što se tiče sub na ned, ja gore nosim vreću i spavat ću di stignem (računam na činjenicu da vozim karavan…), a možda i odgibat doma, ovisno o stanju… tako da vam za to ne garantiram… mada se možemo/možete ujutro vratit, da se malo regenerirate, tušnete itd..
Hix, imaš broj…