Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 174 total)
  • Author

d3uha
    Participant

Ovo mjesto izgleda predobro.

Jebo lanusu i kompjutore, ajmo mi bacit boche i rasut se od alkohola i hrane. 😀

znaci ipak dolazis :))

imamo kucu na raspolaganju od 9 ujutro tako da se stignemo napiti najesti igrati karte boce i aa i jos nam ostaje vremena za zuriti u prazno.

mene briine sada slijedeca stvar a to je “ono za na razanj”. tko ce organizirati nabavku, pripremu i sl? ako ja idem to nabaviti vjerovatno cemo jesti psa iz ulice kojeg nitko nije vidio od prosle godine

KrLe
    Participant

Rezerviram si mjesto na terasi!!! Prvi sam se sjetio! Pik moje!

Puj, pečatim!

Ajkula
    Moderator

Ja sam onu stolicu na terasi vec recnuo viljuskom.

d3uha
    Participant

samo jedan reminder na naj lan ikad

Dakky
    Participant

Ne kakajte, pušači su vani, nepušači unutra (pošto unutra nema pušenja).. prema tome bi mogli i timove formirat. Al svejedno, kolko mi se čini, od LAN-a neće biti ništa, bit će masovno roštiljanje i opijanje, što je isto OK 🙂

Dakky
    Participant

ček, šta netko stvarno misli nositi komp sa sobom?

Troky kako mislis napraviti LAN-ushu bez kompova?

U redu je rostiljanje i bocanje, al cijela tema je misleading onda 🙂

LittleCannon
    Moderator

mene briine sada slijedeca stvar a to je “ono za na razanj”. tko ce organizirati nabavku, pripremu i sl? ako ja idem to nabaviti vjerovatno cemo jesti psa iz ulice kojeg nitko nije vidio od prosle godine

Razanj prepusti meni, ukljucujuci i nabavku

Imam prakse vec poprilicno :smt066

Groo
    Participant

Ja bim medeno kozle na pod peku…….jebo ražnje……možedere i dvajina

Dakky
    Participant

grujo, svaka ti namistu! peka zakon, em netreba vrtit, em je za klasu ukusnije!

LittleCannon
    Moderator

Meni i bas ne. Jedino sto cijenim ispod peke je kruh, ostalo mi “preskuhano” bude.

A sto mislite da kao sidekick nabacimo 20tak litara JNA suljpa?

Warsteiner
    Participant

dobra zamisao za sidekick 😀

who dares wins

Groo
    Participant

Meni i bas ne. Jedino sto cijenim ispod peke je kruh, ostalo mi “preskuhano” bude.

A sto mislite da kao sidekick nabacimo 20tak litara JNA suljpa?

Suljpa buljpa

Nemaš Pepe pojma kako su jarići extra klasa…….beyond svih imaginacija……nisu arapi baš tako blesavi da su svinju zamijenili kozlićima.

Uostalom…..da li znaš da je koza jedina domaća životinja koja ne dobija tumore na svojim vimenima.

Ma jedan vrhunski mljac.

Ja donesem iz Biokovske Zagore ako nemerete odavle……a od dole sami MEEEEED

Dakky
    Participant

Pa jebemu Grujo, zasto ne bi i jedno i drugo ! Malo cevapa, vratnih kremenadli, roštilj kobasica… dok se kozlic pod pekom “kuha”, odojak vrti, i JNA paljsu kuva!

Imam ja ideju…. ajmo zajebat LAN i napravit vrhunski gurmanski dan s tim da su pozvane i bolje polovice aka žene i poneki prijatelji klana, društva, i samih članova.

Sa 40-50 ljudi u džepu (naravno, svi plaćaju kotizaciju) možemo zbilja napraviti gurmansku manifestaciju !opr019h4

ArMaDa
    Participant

cannon znas kako je zadnji pput tvoj grah izgledao… vidi slika graha u limenci 🙂

MiniGun
    Participant

cannon znas kako je zadnji pput tvoj grah izgledao… vidi slika graha u limenci 🙂

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 174 total)
  • The forum ‘Stari dobri CAFFE ROOM’ is closed to new topics and replies.