Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 174 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

cannon znas kako je zadnji pput tvoj grah izgledao… vidi slika graha u limenci 🙂

Ti da si rekao da ces doci ja bi ti ga skuhao, mada bi ga jeo ko lucku na zlici.

No nekako ti se nije jeo tada koliko se sjecam 🙂

B051LjKo
    Participant

Pa jebemu Grujo, zasto ne bi i jedno i drugo ! Malo cevapa, vratnih kremenadli, roštilj kobasica… dok se kozlic pod pekom “kuha”, odojak vrti, i JNA paljsu kuva!

Imam ja ideju…. ajmo zajebat LAN i napravit vrhunski gurmanski dan s tim da su pozvane i bolje polovice aka žene i poneki prijatelji klana, društva, i samih članova.

Sa 40-50 ljudi u džepu (naravno, svi plaćaju kotizaciju) možemo zbilja napraviti gurmansku manifestaciju !opr019h4

Ajmo još bolje… Napravit predizborni skup HaČeEsPea; pa će nas bit 378!

Ajkula
    Moderator

I svi donesu kompjutore i napravimo 94 tima.

Team Alpha: Krle, Ajkula, Rimtu i Ruza_Tomasic

Team Bravo: …

RimtuTiTuki
    Participant

Jebeš Ružu, zašto prekinuti tradiciju igranja s tri igrača… bilo bi mi čudno sa četri

Ajkula
    Moderator

Onda cemo Krleta izbacit. Cujem da Ruza dobro spama sa pilom.

B051LjKo
    Participant

Ma Team Tovgo rula!: diGe, Groo, zHorZh i Armada

ArMaDa
    Participant

cannon slika je iz bribira ,ja sam bio tamo a ti si se prijetio sa jna pasuljem…ti nisi dosao a pasulj je bio kao iz jna….u konzervi:-)

B051LjKo
    Participant

Bilo bi zakon da dođe i Đapić!

Ajkula
    Moderator

I bacimo jedan hakl , 2vs2

Dakky
    Participant

Zajebancija na mjestu, al dajte da definiramo osnovne stvari..

Ne znam sad stvarno jel radimo LANusu ili rostiljadu? Troky je prvi rekao da komp nece nositi, a tesko da ce igrati AA na kugli za bocanje.

Meni je to bitno jer ako moram nosit komp, moram lovit nekog za prijevoz (iz klana ili frenda), otherwise mogu i nekim busom do Rupe.

KrLe
    Participant

danas je 27.06. LAN party je 24.08.

dakky, meni je jasno da tebi treba psihička priprema za transport do Klane, ali zbilja si rano krenuo planirat prijevoz…

Što se tiče kompova, naravno da ću ga nosit, ne čitam misli, ali kontam da se troky zajebava…

Što se tiče menija, tko zna šta će bit legalno poslije 1.07. pa ćemo ono što zabrane…

Troky
    Keymaster

Što se tiče kompova, naravno da ću ga nosit, ne čitam misli, ali kontam da se troky zajebava…

slabo kontaš 😀

d3uha
    Participant

slabo kontaš 😀

baciti cu urok na tebe da ne budes prvi na kartingu

!voodoo !stirthepot !egzorcist

😀

a daj troky uzmi komp plizzz

a pliz a plizzz

Ajkula
    Moderator

Dakky, ne brini za prijevoz.

Doci ce Troky po tebe sa porsom.

Troky
    Keymaster

dogovorio sam se s Probavnim da ćemo biti suci… a mogli bi i bacati flashice okolo 🙂

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 174 total)
  • The forum ‘Stari dobri CAFFE ROOM’ is closed to new topics and replies.