Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 174 total)
  • Author

d3uha
    Participant

dakkyju bi trebalo, s obzirom da se boji auto voziti a karting ne, iznajmiti za vikend karting pa da fodje s njim na lanusu da ne gnjavimo trokija za prijevoz. pa makar dosao u nedjelju 😉

Ajkula
    Moderator

Ma Trox je razrijesen duznosti. Moramo naci Mobija.

LittleCannon
    Moderator

Zasto je ovo zamrlo?

Pa nemojte se zafrkavati!

d3uha
    Participant

mogli bi u četvrtak neku cugu nabaciti navečer

LittleCannon
    Moderator

Moze, ja sam za i tamo sam! (ma gdje god to bilo)

KrLe
    Participant

Ja sam popio pivo u petak i nisam žedan…

Ajkula
    Moderator

Cetvrtak , u 20h , u Miloradu ?

Groo
    Participant

Četvrtak (sutra) odlazim po zadnji tjedan u Dalmaciju…..nakon toga imam teren u Viškovu na cca 2 godine…..pitajte me onda

d3uha
    Participant

i tako to biva da onaj koji je predložio prvi odustaje. Ja mogu tek od utorka srijede slijedeći tjedan

LittleCannon
    Moderator

Super

Dakle od dogovora nista veceras.

Dakky
    Participant

Tekma je danas… nije da bi za promjenu isao, ali cisto kao podsjetnik svima 🙂

Hiks
    Participant

Ugl, evo i mene. Pošto dolazim iz Bergaza nebum nosil kantu i okogledalno kučište, ali bum zel koljenovnik. Nije neka srečka, c2d, neš ghz, ima ekran i ima neki ati, ili amd. Skoro jak kao Dakkyev mobitel.Znam da stane na njega barem 30 filmova i dovoljno muzike.

Nego, čemo tam klat meseko i nosit vreču za spavanje ili lupamo glavom u nečiji tak tak postavljen bojler doma prije noćne čašice?

Edit:

Ja vozikam dole, pikapam zg, smb, kaj več, sam ko bu vozil nazad… Glasajte 🙂

Dakky
    Participant

Moja procjena da od ovog ne bu nista osim rostilja i druzenja. Na kraju krajeva vec je par ljudi reklo da nece nositi kompove…

KrLe
    Participant

kako sam ja shvatio, definitivno spavamo gore, jer je to toliko daleko da ti je svejedno dal spavaš u rijeci ili zagrebu, nećeš stić ni do jednog… Tako da vreća, DA, meseko, DA. Kante, laptop ti neće škodit, da se možeš trampat za glupavu muziku, filmove koje i tako nećeš pogledat, a ostaje vidit dal ćemo šta pucat… Ja sam za pucanje i svejedno mi je čega, može i knocking turnir, ali su se pojedinci već izjasnili da dolaze pit i vrećat.

Hiks
    Participant

Moja procjena da od ovog ne bu nista osim rostilja i druzenja. Na kraju krajeva vec je par ljudi reklo da nece nositi kompove…

Nemoj ureknuti stvari, dabog da te zmija ujela! :O

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 174 total)
  • The forum ‘Stari dobri CAFFE ROOM’ is closed to new topics and replies.