Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Ufff, evo mene 2 dana after, i jos nisam normalan… blah… Btw, napisat cu nekakvu pricicu za naslovnicu pa bih molio fotografe da mi bace slike na mail

BTW. Ostao nam je izbor MVP-a; s obzirom da je Tim B bio uvjerljivo najbolji tamo treba traziti i MVP-a… po mojem sjećanju [mutnom] mamice su nam se najebali Rimtu i Njo, no nema smisla iz poola izostaviti i Crona i DaXona koji je junački složio tim….

PS: Moby pripremy wallpapere, a budemo totalni geekovi…

Dakky
    Participant

Moj glas kao Teamleader Bravo teama ide upravo RimtuTiTukiu jer je i po statistikama najbolji igrac Lanushe bio.

Meni teoretski moze ici dMvP (deputy Most Valuable Player) jer sam slozio prekrasnu ekipicu…… ty guys… jos jednom 😉

Odnosno..

Rimtu je imao 67 killova ukupno, i ukupno 31 kia. dakle FR mu je bio 2.16.

Crono 48 kills, 33 kia, FR = 1,45

NjoNjo 28 kills, 26 kia, FR = 1,07

Dakky 48 kills, 41 kia, FR = 1,17

!opr019fj

njonjo
    Participant

Rimtu

Troky
    Keymaster

Skupljaju se statisticki podaci… pa cemo vidjeti ko je MVP 😉

crono
    Participant

Joj da sam glasao za sebe imao bi 4 glasa a Rimtu 3. Ma salim se Rimu je definitivno bio najboljsi igrac i to ne samo po killovim, ali nebi tako igrao da ostatak tima nije radio svoj posao!!

Hooah TIM B and Rimtu

RimtuTiTuki
    Participant

Ja sam glasao za Cronu, al po meni su svi spasili barem 2 runde koje su bile kriticne, tako da bi tesko mogao reci ko je od nas bio MVP… Dakky je izvukao CSAR, iako ga je pomalo zajebo u pocetku, istu stvar je ponovio Crono na tunellu, a njonjo mali broj kilova ima cisto iz razloga sto je uvjek bio zadnja linija obrane, a citavo vrijeme igrao jebeno i moglo se na njega pouzdati da nece rushat, ili se bezveze izlagat… a za sebe mislim da sam od svih skupio definitivno najvishe ROE-a…

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • The forum ‘Opcenito – Main’ is closed to new topics and replies.