HomeForums[Ri051] Members OnlyMatch starting point[poll] Novi TWL founder

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 22 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Kako se probavni entitet nije pokazao na visini zadatka kao skrbitelj o statusu Ri051 pri TWL-u; voljom razularene mase (i željom dedice) podižem (u biti ukopavam) ovaj bazen kako bi demokratski izabrali novog TWL baju, kao i njegova zamjenika, čuvara TWL pečata u slučaju da prvi među jednakima bude bilo kojim čudom spriječen u obavljanju navedene dužnosti: Molim shvatite ovu klansku dužnost maksimalno ozbiljno: Pobjednik izbora je onaj sa minimalnom većinom; dakle ukoliko izbori budu namješteni ili iz bilo kojeg razloga samo jedna osoba glasa, pobjednik izbora se ona ekipa sa tim šporkim i ubogim jednim glasićem…

EDIT:Dedica and B051LjAk R now known as Deda&TrokinDža

<span class=’smallblacktext’>[ Edited ]</span>

RimtuTiTuki
    Participant

A zasto ne bi mogli bit sva trojica?

Troky
    Keymaster

Da bi se izbjegli problemi iz proslosti treba definirati slijedece:

1. JEDNA (1) osoba koja ce voditi racuna o matchevima, znaci dogovarati matcheve, datume, vremena.

2. jos jedna do dvije osobe koje ce imati access u admin panel TWL-a kako bi u nedostatku/sprijecenosti osobe iz clanka 1. mogle provijeriti stanje i komunikaciju s protivnikom…

Groo
    Participant

Ruke stisak i Elio Pisak.

KrLe
    Participant

Napušite se… Ja zadržavam pravo da ne glasam jer mi je kretenski da se to ne možete dogovoriti. Što se mene tiče ovo je volonterska funkcija bez ikakvih beneficija, čini mi se da bi ju trebao obnašati bilo tko, tko u datom trenutku ima volje i vremena i uopće ne vidim zašto to ne bi moglo raditi više ljudi (čitaj troje).

Slažem se da mora postojati odgovornost, ali isto smatram da u ovom slučaju ne stoji ona “100 babica kilavo dijete”. Prvo zato što nas nema sto zainteresiranih, drugo zato što nitko od nas nije babica (jel frida možda studira medicinu?), treće, iz iskustva smo mogli uočiti da je bolje da više ljudi ima pristup u slučaju da stvar zašteka!? Dakle trokyev prijedlog sasvim stoji. Konačno, diGe reci im password i stvar riješena jer je bez veze da od ležernog napucavanja sad tu radimo neki problem zbog kojeg bi ja trebao glasat u nekoj stupidnoj anketi. Ne da mi se ni na državne izbore izaći, a kamo li ovo sranje. Uostalom, ako već hoćete forsirati da čujem vaše programe.

NISAM ZA DEMOKRACIJU, JA SAM ZA TOLERANCIJU.

BaXuZ
    Participant

krle, mi ti to tako iz prijasnjih iskustava! Probavnog je stislo i mora se trazit netko drugi, neshto kao najslabija karika.

B051LjKo
    Participant

He he, KrLe slažem se u potpunosti, ali eto dedica je zahtjevao bazen i javnu raspravu pa eto…. Što se tiče Trokyevog prijedloga, u potpunosti podržavam; uostalom tako nešto sam i imao na umu s tim da sam iz nekog razloga ne računao na trokya (debil). Stoga kako je pepić do sada dogovarao sve mečeve (s vrlo dobrim uspjehom) ja sam za to da nastavi i dalje na TWL-u; a da upravo drug troky (kao dezurna interventna ekipa za sve) bude alternativa. I nema glasanja, prihvaćate (“ili ne” nije opcija 🙂 i kraj…

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Fri Feb 17 2006, 09:01AM ]</span>

Troky
    Keymaster

Evo mali podsjetnik:

http://www.ri051.com/forums/reply/2323/

http://www.ri051.com/forums/reply/2323/

@KrLe

Prica o babi i kilavoj djeci ti ne drzi vodu 😉

KrLe
    Participant

“Ne pije vode”

zoks
    Participant

ljudovcici ja sam jos novi,stoga mi je i sve ovo novo! ja sam uvjek bio za vecinu stoga sto vecina odluci i ja sam za:))))

BaXuZ
    Participant

Troky bi bio jako dobar izbor trenutno. Iljko njegov komesar. Za trecu zamjenu neznam koga stavit, Gun je trenutno nesiguran, Groo je avejlibl ali se nezna dokad, Dakky je svoju nepouzdanost visekratno dokazao nedolazenjem na meceve i fleshanjem suboraca, ja isto nisam redovan, Moby je neshto nestao, ima li netko zainteresiran za tu duznost a da je ujedno siguran da nece u dogledno vrijeme imat kakvih bitnijih promjena u stvarnom zivotu?

BaXuZ
    Participant

EDIT, duznost se sastoji od stavljanja TWL-a i AAladder-a u bookmarkse, redovno provjeravanje istih i komunikacija sa nadredjenima i uskladjivanje termina za pucanje itd. Te eventualna komunikacija sa ostalim klanovima po potrebi.

LittleCannon
    Moderator

EDIT, duznost se sastoji od stavljanja TWL-a i AAladder-a u bookmarkse, redovno provjeravanje istih i komunikacija sa nadredjenima i uskladjivanje termina za pucanje itd. Te eventualna komunikacija sa ostalim klanovima po potrebi.

Skrenuo bih pozornost samo na tvoju prijasnju izjavu da sam trenutno nesiguran. Sve i jedan mec sto veselo klizi prema gore na desnoj strani tvog monitora je postavljeno i uredjeno sa strane mene. Nadalje, svi postovi na TWL-u i AA ladderu u komunikaciji pred mec su moji sa strane naseg klana, sto znaci jedini tko je ovdje nesiguran si ti jer se nisi niti udostojio provjeriti tko to sve radi, vec si vjerovatno pretpostavio da to na nase stranice dolazi po duhu svetom.

To sto trenutno manje pucam u posljednje vrijeme ne znaci da sam zanemario svoje preuzete klanske obveze, nego da iako dodjem sjeban s posla oko 18:30 ipak pronadjem dovoljno snage pogledati na nase stranice, TWL i aaladder, i odgovoriti na ovako povrsno srocene izjave.

Ubuduce ukljuciti mozak prije nego prsti prorade po tipkovnici

BaXuZ
    Participant

e pa jebiga, ja cijelo vrijeme kontam da to radi Troky, a mislio sam da ti radim uslugu s obzirom da si na novom poslu i nemas bash previse vremena za pizdarije, a nema te bash ni na forumu. Al ako te to vrijedja, jebiga, sorry. Al onda bis (pametni deda) i ti mogao bit obzirniji u svojim izjavama.

Dakky
    Participant

Dakky je svoju nepouzdanost visekratno dokazao nedolazenjem na meceve i fleshanjem suboraca

Ti nemas pojma tko je bio prvi founder na TWL-u i tko je uredno organizirao matcheve na cak 4 laddera dulje od godine dana i tko je to radio savjesno, odgovorno i tocno.

Zato kako dedica kaze, ukljuci mozak prije nego nesto napises…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 22 total)
  • The topic ‘[poll] Novi TWL founder’ is closed to new replies.