HomeForums[Ri051] Members OnlyMatch starting point[poll] Novi TWL founder

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • Author

BaXuZ
    Participant

daksone znam ja to vrlo dobro, isto tako znam za neke threadove na nekim tudjim forumima di si TI vec otisao iz Ri051 itd, da ti ne nabrajam pred novim clanovima, Zato, bit cu kratak, ne seri.

Cijela AA zajednica zna tko je taj koji ne ukljucuje mozak prije tipkanja, meni se to moze desit samo povremeno.

LittleCannon
    Moderator

Zato kako dedica kaze, ukljuci mozak prije nego nesto napises…

Dedica ce tebi sada reci da je on bio na granici dopustivosti (cak sumnjam i da sam je presao ) da dade gornju izjavu Baxuzu, iako smo po godinama tu negdje. Cak stovise sada mi je zao sto sam to uopce izrekao jer vidim da sam ipak prenaglio.

No zato sto sam to ja rekao, nedaje tebi za pravo da ti razgovaras na taj nacin sa njim i mislim da si duzan ispriku. I ubuduce Dakky nadji sebi mjesto i apliciraj gornju izjavu na sebe, jer ocito to radis vrlo rijetko.

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Sun Feb 19 2006, 05:31PM ]</span>

Dakky
    Participant

Mislim da je on meni duzan ispriku, pa tek onda ja njemu. Isto mislim da ovo prepucavanje ne vodi nikamo..

KrLe
    Participant

Meni je ovaj thread “smrdio” u startu. Molio bih da se thread izbriše i zaboravi sve izrečeno i umjesto što se častimo lijepim riječima dvaput kliknuti na zvijezdu aranžiranu u plavo crvenu pozadinu koja se nalazi negdje na sredini naših desktopa, pa da pucamo. Ja sam, inače, baš raspoložen, a nemam s kime pucati osim se prepucavati na forumu, što nam ne služi na čast.

Dakky
    Participant

Slazem se, idemo pucat

B051LjKo
    Participant

Ja bih samo svima skrenuo pozornost na staru drevnu mudrost vezanu za kolektiv, odjeb i troskoke…

Novi TWL manager Troky, i zdravo, u švedskoj nemiri, zdravoooooo

LOCK!

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Sun Feb 19 2006, 07:08PM ]</span>

BaXuZ
    Participant

amen!

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • The topic ‘[poll] Novi TWL founder’ is closed to new replies.