HomeForums[Ri051] Members OnlyStari dobri CAFFE ROOM[poll] Promjena klanskog tag-a

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 30 total)
  • Author

Troky
    Keymaster

Kako stvari s bazenom stoje doci ce do promjene… tko još nije glasovao?

diGestive
    Participant

ovako, zagrade neka ostanu a sto se tice anderlajna moze i bez al ako pepicu ide u cef stari nick nek bude bez…ala shu

B051LjKo
    Participant

Ja sam za polivalentnu varijantu…. ako ti je nik predugachak, ubij anderskor, ako nije neka ga, meni ne smeta….

Groo
    Participant

[Ri051]_Groo_zk_Sir <————– 19 znakova , vise mi niti ne smeta ovo žk

[Ri051]Groo_aka_Sir <————– 19 znakova , vratilo se staro _aka_ ali takodjer izgubilo car, nekako mi ovaj Groo priljepljen uz te zagrade :smt022

Ri051_Groo_aka_Sir <————— 18 znakova , fuuuuuuuuuuuuuuuuuj, zivjele zagrade

Zakljucak.

Mislim da ostajem sa žk varijantom. Klasicna hrvatska. Jebes amerikanizaciju.

Sto se tice LC-a stava sam takvog da se vrate zagrade u pogon te iskljuci anderlajna.

[Ri051]LittleCannon <——— 19 znakova, dovoljno i poprilicno lijepo

Ri051_LittleCannon <———– 18 znakova, saki saki :smt013

moby
    Guest

Koje vi probleme radite….

Zasto bi nas 20 mjenjalo tag? Pa neka skrese zagrade, makne lajnu, doda Fuck19CaractersTag ispred nicka…. nije bitno!

Pepich ostaje Pepich ma sta da stavio u tih usranih 19 karaktera. Sta se mene tice sve je dobro ako se dobro svrsi !sere

B051LjKo
    Participant

he he pepich a šta kažeš na

ri.051^][LittleCannon!

Troky
    Keymaster

CvjetiChU, ne bit zAo i smutnju raditi! :smt075

KrLe
    Participant

Bosiljko, missing a point? cilj je svesti broj znakova na 19

Šta je ovo ona tudum fora? Već sam zaboravio kako ide onaj accaunt, infra?

B051LjKo
    Participant

Ma cvijetić je i više nego upoznat sa situacijom i čudi se ovolikoj buri i galami…. Ponavljam, neka si svako pikne nick koji hoće. Razumijem pepićevu želju za starim nikom jer mi je LittleGun stvarno jadna isprika dobrog starog LittleCannona… bez obzira što ću ga ja uvijek zvati pepić, nekako mi se podrazumijeva da se LittleCannon u biti izkovara Pepich, jerbo se [Ri051]_PepicH bash i nebi izgovaralo kao pepich… (bilo bi bez veze) Uff zabrijao sam….

Sumarum i zaključak….. jesti li primjetili kako

Ri051_LittleCannon

u odnosu na

[Ri051]LittleCannon

ima elegantniji i tanji penisić…. Kladim se da je izbacivanjem zagrada nauštrub anderlajne pepinjo htio naglasiti upravo taj segment svojega bitka…

Kako ono biješe glasila moja stara inicijativa, ah da (_)_)=D_moby (gospon moby dick za neznalice)

Troky
    Keymaster

Nije cilj rasprave bio da svatko ima tag kakav zeli nego da se svi dogovorimo oko tag-a kojeg bi svi imali…

Daklem, s obzirom da je vecina odlucila za micanje anderlajne od danas sam zk [Ri051]Troky.

moby
    Guest

Bojkot !opr019ge

LittleCannon
    Moderator

A da probamo sa – umjesto _ , uze je pa mozda stane?

B051LjKo
    Participant

eeeeeerrrrm, ja sam glasao za neanderlajnu, ali za pepića (izgovoriti sa izrazito mekim ć) ne za sebe, jerbo sam lijem i anderlajnica mi je sexxy… naglašava plavoću mojih očiju…. trallalalala

Dakky
    Participant

A sta mislite o Ri051].LittleCannon

Malo previse ReUnitedovski ali fora izgleda 🙂

Troky
    Keymaster

s obzirom da dakky jos nije uspio pronaći svoju alatku za mlaćenje po koprivi, a u bazenu je sudjelovala velika vecina glasača mislim da bi se ovaj topic mogao i zatvoriti…

LOCK

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 30 total)
  • The topic ‘[poll] Promjena klanskog tag-a’ is closed to new replies.