HomeForums[Ri051] Official ForumOpcenito – Main[poll] World Cup 2010

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 91 total)
  • Author

BaXuZ
    Participant

jel ti to misliš na muške tetkice?

mada moram priznat, ovaj golman im je strava, nije ništa zajebo dosad!

B051LjKo
    Participant

Ma lako za golmana… mene je impresionirala engleska kombinatorika i nadasve iztančan smisao za gol! Engleska – Alžir je primjer kako zemlja koja je izmislila nogomet može odigrati izuzetno atraktivnu utakmicu čak i pri rezultatu nula nula…

Još jednom, bravo za engleze… ne robuju oni rezultatu kao tamo neki španjolci ili argentinci, već isključivo ljepoti i lepršavosti!

Ajkula
    Moderator

Bosiljak zasto si frustriran?

Ako imas neki problem slobodno reci. Mi smo ti ovdje svi prijatelji i spremni pomoci .

B051LjKo
    Participant

Hehe, prc… prc… prc… Ne volim engleze i nemrem si pomoć! 🙂

Ajkula
    Moderator

Pa taj se problem jako brzo rijesi. Ne moras svoje frustracije ispoljavat na meni.

Kad igraju Englezi ,jednostavno prebacis program i gotovo. Ja to radim kad su “Zvijezde pjevaju” na TV-u. 😀

BTW…..

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

B051LjKo
    Participant

lol, još si pogodio i koji sam broj nosio u osmogodišnjoj rukometnoj karijeri 🙂

Ajkula
    Moderator

Tko iz naseg klana lici na Diega Forlana ? Tko pogodi ,Dakky placa pivu.

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

RimtuTiTuki
    Participant

B051LjKo
    Participant

Ufff, ispadoše englezi… baš mi ih je žao… irgali su pravi muški nogomet… ne k’o one pičke od švaba :smt044 !opr019ft 😀

Ajkula
    Moderator

Hehe, moji favoriti ce sutra pit pivu u pubu , a di su tvoji ? Vjerojatno kopaju ugljen . 😀

BaXuZ
    Participant

baš muški nogač, sad bi Rooney fakat mogo završit ko u onoj reklami

Ajkula
    Moderator

Rooney ima sindrom Klasnic. Kad igra za Man Utd onda rastura , a za repku nista.

Ajkula
    Moderator

… svi ste zaboravili ponisten cisti gol Lamparda. Tko zna u kojem bi pravcu tekma krenula da je bilo 2:2 a Engleska se taman razigrala i vratila iz 0:2 .

LittleCannon
    Moderator

Iako znam da si veliki ventilator (fan) Engleske, ovaj rezultat je realan. Repka te klase, koja se toliko mucila protiv jedne Slovenije nije zasluzila prolaz.

I dalje stojim kod onoga, da Engleska iz kvalifikacija i Engleska sa SP-a nemaju veze jedna s drugom. Poitpuno su bez ideje bili (ili barem ono sto sam vidio, s obzirom da sam cijelo vrijeme samo virkao na utakmicu). Onaj bek, prezime mu na U pocinje zaboravio sam, dirao je loptu sa takvom paznjom kao da ce grunuti ako ju malo jace dirne.

Uglavnom lose, s moje strane razocarenje veliko, jer sam ocekivao puno vise. Mogu misliti sto ce im sutra engleski tisak prirediti, s obzirom da je poznato kako engleske novine su pune sucuti i paznje.

Mogu se kladiti da ce i lopta biti kriva za ovaj poraz

B051LjKo
    Participant

… svi ste zaboravili ponisten cisti gol Lamparda. Tko zna u kojem bi pravcu tekma krenula da je bilo 2:2 a Engleska se taman razigrala i vratila iz 0:2 .

Ajd, vratila im se 66-ta 🙂 Uostalom, nije da su ta da gola zabili iz neke igre… 🙂

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 91 total)
  • The forum ‘Opcenito – Main’ is closed to new topics and replies.