HomeForums[Ri051] Official ForumOpcenito – Main[poll] World Cup 2010

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 91 total)
  • Author

BaXuZ
    Participant

joj, ajki, sta bi bilo kad bi bilo.

a sta da smo bili tamo…..

sudacka greska i to cak nevelika

pogle sta su mexicu napravili

Ajkula
    Moderator

lol bax ,

Ne priznat gol gdje je lopta presla crtu za metar je tebi nevelika greska ???

Sta je onda VELIKA greska ? Ako sudac ne vidi Messija kako bode nozem nekog ?

Slazem se, Engleska nije zasluzila ni proc skupinu a kamoli u 4-finale , al ŠBB KBB.

😀

BaXuZ
    Participant

pa nevelika, zato jer je lopta bila unutra 38 cm, a prvi sudac na 30 metara i gledo je u gol iskosa.. Ako ti misliš da bi ti to uspio vidjet, možda si trebo bit sudac.

Velika greška je ne vidjet dupli ofsajd kod argentinskog gola

Ajkula
    Moderator

Glavni sudac je isprva priznao gol al je onda na asistenciju pomocnog ponistio gol.

Posao glavnog sudca nije da vidi gol ili ofsajd, zato ima pomocne suce. Al pomocni sudac je ocito jedini medju 6 milijardi ljudi koji je vidio da lopta NIJE presla gol liniju. Ako je reko glavnom da nije gol onda je ocito nesto morao vidit. Po meni je taj pomocni sumnjiv. Ista stvar je s Mexicom. Prvo su priznali gol,pa ponistili pa opet priznali.

Netko jede govna tamo.

U biti boli me penis, jedino mi je zao sta FIFA uvijek radi jednu te istu gresku s tim sucima. Jednu tekmu sta sam gledao, sudio je sudac sa Sejsela , inace velike nogometne sile i jedne od najjacih liga na svijetu. 😀

BaXuZ
    Participant

Idi na brod više!

B051LjKo
    Participant

pa nevelika, zato jer je lopta bila unutra 38 cm, a prvi sudac na 30 metara i gledo je u gol iskosa.. Ako ti misliš da bi ti to uspio vidjet, možda si trebo bit sudac.

Ili recimo, vidjeti prolaz kamo ga nema i ozlijediti haljimia pritom…

Ajkula
    Moderator

Hihihi

MiniGun
    Participant

BaXuZ
    Participant

Ili recimo, vidjeti prolaz kamo ga nema i ozlijediti haljimia pritom…

u nedostatku tebe pala je nevina žrtva

B051LjKo
    Participant

u nedostatku tebe pala je nevina žrtva

Vidi vidi, nisam znao da su dizaličari tako osjetljivi :smt039

BaXuZ
    Participant

kasniš frende, od tada sam već 2 zanimanja promjenio, jel to ti konačno počinješ godine osjećat ili praviš planove za obiteljsko situiranje?

definitivno više nisi svoj

B051LjKo
    Participant

kasniš frende, od tada sam već 2 zanimanja promjenio, jel to ti konačno počinješ godine osjećat ili praviš planove za obiteljsko situiranje?

definitivno više nisi svoj

ma ja sam ti još uvijek mlad… pravi mladić… skoro ko ratko… Nego, što je tebi s šljakom na kraju, masiraš, ili šibaš natrag u ofšor vode?

BaXuZ
    Participant

ni jedno ni drugo ni treće nego deseto

Disclaimer:

Ukoliko želite saznati više o ovoj jedinstvenoj ponudi, nazovite 095/9074154 i ponudite veliki makjato.

Ajkula
    Moderator

Milf Hunter ? 😀

RimtuTiTuki
    Participant
Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 91 total)
  • The forum ‘Opcenito – Main’ is closed to new topics and replies.