HomeForums[Ri051] Official ForumTech SupportPomoc pri kupovini…

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 47 total)
  • Author

RimtuTiTuki
    Participant

Bosiljak, za 500 cuna vise, dobije sas ixusom 860, 28mm, digic III, i zoom kod snimanja videa, jest a je 2x, al opet je tu…

Video je vise nego ok 640×480 30fpsa, ako ti se ne zuri, donesem ti svoj ixus 700 na test za koji dan, pa se mozes poigrat malo… mislim da je manje vise isti kao i ovaj sto je bosiljak stavio gore, samo malo stariji…

Ganci
    Participant

ne zuri mi se ali vec poceo lobirat za SR-32 kod ministrice financija… (aka wajf)

B051LjKo
    Participant

Bosiljak, za 500 cuna vise, dobije sas ixusom 860, 28mm, digic III, i zoom kod snimanja videa, jest a je 2x, al opet je tu…

Od nabrojanog jedino ekv 28 mm ima smisla (za neznalice, široki kut)… Digic III je isti drekec kao i DIgic II, za neznalice, aparat jako brzo reagira na komande (tko je ikad držao u rukama sporo govno od mobitela zna koliko je to iritantno… 500 kuna nije neki iznos, ali u ovom slučaju mislim da ih je bolje uložiti u pelene…

BaXuZ
    Participant

ima na forum.hr dobrih tema o kamerama. za manju lovu uzet panasonic miniDV kameru sa 3 ccd-a itd, itd, navodno puno bolja slika u uvjetima losijeg svjetla itd itd, cak sam i ja poceo razmisljat o tome, ganci.

Ganci
    Participant

ali Zux ova ima HDD 🙂

evo ja sam si nasel vezu koja bi mi za 200 cuna vise tj. za 3200 mali chunicha organizirala bijanko garanciju iz Merkura…

mislim da se isplati…

RimtuTiTuki
    Participant

Malo OT… Ri051 na “neprirodnom terenu”

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

crono
    Participant

lol jesi ga drzao za rukicu!!!

BaXuZ
    Participant

a da mi registriramo ovo kao neku bordersku marku i slicno

BaXuZ
    Participant

ganci, ti HDD eji su jos malo pod znakom upitnika, kompresija, velicina fajla, trajanje baterije, osvjetljenje, kvaliteta slike itd itd.

KrLe
    Participant

LOL super! Znači ipak je dokumentirano 🙂

BaXuZ
    Participant

djeste to bili vas dva, da vas znam zvat kad mi se bude islo skijat

KrLe
    Participant

U Marillevi 1400 🙂 Ali ja sam bio prvi put na skijama, tako da i nisam materijal za jednodnevne izlete 🙂

RimtuTiTuki
    Participant

U Marillevi smo bili smjesteni, a skijali smo po Marillevi, Folgaridi i Madoni di Campiglio…

Krle ne seruckaj, ide ti super, spustao si se po svemu, a spustio bi se i po crnoj da si htio probati…

@Bax, mi smo se ioako nesto polu dogovarali za kraj veljace, i pocetak ozujka, neki vikend, a islo bi se i na Platak da ponovo padne snjega, trenutno je gore njiva

BaXuZ
    Participant

ma znam za platak, ali krvavec i cerkno su blizu

Zh0rZh
    Participant

Doletite kod mene jedan vikend pa idemo skupa.

Krvavec, Vogel, Kanin, Rogla, sta hocete…

A sve je max 1,5h iz ljubljane.

Dodjete u petak navecer, izbijemo se od alkohola i od droge..i onda sledeci dan na snjeg.

Ima mjesta za 2 sigurno, plus jos se za 2 moze iskemijat nes.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 47 total)
  • The forum ‘Tech Support’ is closed to new topics and replies.