HomeForums[Ri051] Members OnlyServerReal life server.

Viewing 6 posts - 31 through 36 (of 36 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Nazalost nemam snimljen session na TS, na kojem bi se jasno cuo tvoj smijeh, zajebancija i sve ostalo sto bi normalan covjek percipirao kao zabavu. Koliko se ja sjecam niti jednom nisi rekao nista sto bi mene moglo navesti na ovakav tvrdi stav kao sto si zauzeo danas.

No dobro, sto je tvoja poanta iz prethodnog posta?

Da vratimo server na staro?

Da promijenimo nesto drugo?

Daj prijedlog!

Dakky
    Participant

Napravi poll i neka vecina odluci…

Ja sam za RL server dok god je u U.S.

I veceras cu igrati sigurno na njemu ako i vi budete.

BaXuZ
    Participant

ma ne dajem nikakav predlog, radite sto ocete, i reko sam sinoc na TS u vise navrata da meni reality server ne pase al ti to nisi cuo. A smijao sam se jer volim kad igramo izmedju sebe. Al da bi na tom serveru igro onako kako se inace napucavamo s drugim ljudovima, nebi. Poanta posta je bila da si i mene strpo u isti kosh s ostalima kojima se svidjelo, mada to ne stoji. A oce li bit real server ili ne, meni nije vazno, ono malo vremena sto ga imam za armiju, potrosit cu na malo klasicnog napucavanja.

B051LjKo
    Participant

Ma da…. vidim da vas je većinu pošteno razveselila promjena pa neka stoji kako je, već ću se ja prilagoditi…. opcije su tu da se isprobavaju; najmanji problem je u letu odklikat na druge postavke “

LittleCannon
    Moderator

Ma da…. vidim da vas je većinu pošteno razveselila promjena pa neka stoji kako je, već ću se ja prilagoditi…. opcije su tu da se isprobavaju; najmanji problem je u letu odklikat na druge postavke “

Seronjo, a ako me budes pitao zasto onda si jos veci seronja

!tuctuc

B051LjKo
    Participant

!smooch

Viewing 6 posts - 31 through 36 (of 36 total)
  • The forum ‘Server’ is closed to new topics and replies.