Ovak, već sam ćaskao s Pepićem o tome i poprilično sam siguran da i ostali dijele naše mišljenje… Najgore što nam se može desiti je razvodanjavanje vrlo složne ekipice… Jer odgovorno tvrdim, Ri051 nije klan, nego ekipa… E sad zemo je stvarno uporan, trudi se bla bla bla…. i sad na kraju skoro da ćemo odjebom ispasti gadovi; ali jebi ga… nešto mi govori da će nakon z3me molbe početi podnositi i cijela njegova ekipa koja veselo žeri i pali našim TS-om; a to priznat ćete i nema nekog smisla…
Da skratim, ja sam za definitnivno zatvaranje regrutacije uz “invite only” klauzulu; koja više manje funkcionira već neko vrijeme ali sada bi je mogli i strogo definirati…
Što se zeme tiče, molio bih klan leadera da složi jedan kulturan odgovor u kojem mu lijepo treba objasniti godine, ustrostvo i smisao Ri051 klana te činjenicu da trenutna odbijanica ne znači da neće biti primljen kad malo poraste, kao i da se i dalje može družiti s nama na TSu, puškarati po serverima… kvragu, i odraditi trening s vremena na vrijeme…
EDIT: Da ne budemo okrutni, predlažem da mu za početak udijelimo status prijatelja klana…
PS. Trokinja ako mu udijeliš pristup na cijeli forum, daj samo zbriši ovaj thread…