ovim postom ne zelim nikoga prozivat nego samo upozorit ekipu na proceduru.
Pred neki dan, gospodjica Martina je zatrazila ulazak u klan. Bez ikakvog odobrenja Klanskog vijeca i ostalih drugova , ista je primljena u klan od doticnog gospodina u ocito pijanom stanju. Necemo mu spomenuti ime (slika je na dnu posta:).
Prije dosta vremena smo imali slicnu situaciju di je netko nekoga primio u klan bez znanja ostalih, pa su nastale svadje i razmirice.
Martina je super cura i sve 5 i usla bi u klan bez problema, al bilo bi u redu da se prodje standardna procedura. Ako su drugi prosli , moze i ona.
Doticni ce za iskupljenje platit gajbu i pocastit sa cevapima !
Jebote ajki što si principijelan, žemsko izrazilo želju gubiti noći sa ri051 ekipom, i to jedna Martina, a ti bi se držao principa… Nikad Dakky od tebe, kolko god gemišta mogo strusit…
Ajki, Ri051 tag je svetinja, ali istovremeno i glupost. Ne postoji copyright na tag, nemoguce ga je zastititi (sjetite se AA2 i Punkbustera, tada se to moglo), pa shodno tome zabranjivati nekome nosenje istog je kao zabranjivanje meni da pijem gemište. Stoga, primanje ljudi u klan “preko reda” i bez “propisne procedure” mi se čini sasvim OK ako se većina ekipe slaže, a napisali su da se slažu. A oni koji hoće staviti tag, nositi će ga htjeli mi to ili ne (govorim o online igrama u globalu, ne konkretno o WoT-u)
-Gdje su to svi napisali da se slazu ? Daj mi link
-Tko prica o globalnim online igrama, tema je WoT.
-Ako se moze ulazit u klan bez procedure i bez pitanja, koji kurac je onda osnivano klansko vijece i donesena odredjena pravila ?
Pa realno sam uredno vidio Martinin pos na forumu, i desetak weljkakova, tako da u konkretnom slučaju ne vidim problem… Klansko vijeće nije stavilo oficijelni amen, ali realno vijeće nije zasjedalo od stoljeća sedmog, i generalno ne radi ništa!
Da nije bilo navedenog posta martine sa službenom molbom, podržao bih njurganje…. ovako ga ne podržavam!
Ja sam mislio da je Klansko vijece osnovano da se neke stvari dovedu u red, da prestane anarhija i kaos.
Ja sam pokusao provuci neke prijedloge i ideje. U vecini slucajeva se nitko nije javljao niti raspravljao, a i kad bi se javio nije bilo nikakve podrske, a misljenja su se mjenjala ko carape.
Meni je ovo zadnji post kao clan nepostojeceg Klanskog Vijeca ili bilo koje druge funkcije.
Topic cu zakljucat jer nema smisla raspravljat o necemu sto ne postoji.