HomeForums[Ri051] Members OnlyStari dobri CAFFE ROOM[Ri051] UberWorks the 2nd Encounter

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • Author

Ganci
    Participant

Prije negoli izrazim volju i optimizam “klanske” izrade spomenutog,

mislim da bi prvo htio cuti dali imate volje za ovakvo sto?

Uzeto u obzir da kao klan imamo “The Know How” i “The Brain Power”,

smatram da nemamo sto izgubit, normalno ako djelimo misljenje onda za takvo sto nam treba najvise vremena a i volje… ali ako se sjetimo koliko godina iskustva svi mi imamo (neki vise neki manje) u AA onda itekako mozemo doci do zakljucka da nema klana koji stoji u boljoj poziciji da napravi “relativno” dobru mapu.

Prije nego li me odjebete (pardon 😀 ) negativnim odgovorima uzmite u obzir da nemamo sto izgubit jer nam se ionako nikamo ne zuri.

Edit:

evo jedne stranice koja je odavno uzela maha

http://forums.aa-maps.net/orig_index.php?

Dakky
    Participant

Evo link na tutorial za UnrealEd 3.0 koji je jako slican AA-ovom editoru (prakticki isti softver)

http://architectonic.planetunreal.gamespy.com/tutorials/first_level_part1.html

B051LjKo
    Participant

Evo i oficijelnog editora…

http://manual.americasarmy.com/index.php/Main_Page

Što se tiče UberWorks-a, ja sam generalno za, točnije [da mi prsti ne budu brži od mozga,] imam nekakav koncept mape koji bi uistinu htio napraviti ali…. jebeni ali…

Editor je kompliciran do bola i lako je moguće da vrlo brzo odustanem od maltretiranja samoga sebe s tom prokletinjom 🙂

Groo
    Participant

Meni se svidja B051ljkova ideja prvog svjetskog rata i rovova.

Jos da se moze staviti uniforme svaba umjesto opfora bila bi ludnica. !opr019ge

B051LjKo
    Participant

Meni se svidja B051ljkova ideja prvog svjetskog rata i rovova.

Jos da se moze staviti uniforme svaba umjesto opfora bila bi ludnica. !opr019ge

Jao daaaaa, nabit im one šiljate šljemove i “turske” brčine…. 😀

Troky
    Keymaster

Rad(it)e cirkus od igre… :/

B051LjKo
    Participant

Zašto… ako se ne varam ne smiju se importati nikakve extra texture, dakle smiješ slagati od gotovih elemenata. Da bi se mapa mogla vrtiti na honor serveru potrebno ju je poslati na autorizaciju, a čini mi se da bu je prošlo možda 2 ili 3 od XY komada koji im pristignu…

Ako će poslužiti za nove ideje, tim bolje…. Lets face it, u roku od tjedan dana možda će se 1% igrača uopće otvoriti editor…

Zh0rZh
    Participant

Ako æe poslu¾iti za nove ideje, tim bolje…. Lets face it, u roku od tjedan dana mo¾da æe se 1% igraèa uopæe otvoriti editor…

Otvorio….i zatvorio !opr019j2 . Bez neke dobre ideje je totalno useless uopce to otvarat osim ako ne tripas na modanje postojecih mapa. Mogao bi LAN posluziti za neki kreativni mind-storming ako vec mislimo upogonit UberWorks !opr019iy :smt040 .

RimtuTiTuki
    Participant

Ma radim inace 3d modele u AutoCAD-u, i nesto sitno u max-u… Al ovaj editor od armije je nesto najlosije za 3d modeliranje sto sam ikada vidio. Ako bude mogucnosti da se model napravi u max-a, pa onda da se teksture naljepe u editoru, nema problema… Al radit nesto u ovome, jednostavno oduzima previse vremena

EDIT: bas sad gledam, ni jedinice nisu u centimetrima ili feetima, negu u UnrealUnits-ima

Bah… ako nas 5orica nadje 5 dana slobodno i primimo se samo ovoga, mozda i nesto bude od toga, inace…. !comp

BaXuZ
    Participant

neda mi se otvarat novi topic, ako neko ima flat nek skine ovaj demo do sutra

http://www.armedassault.com/

B051LjKo
    Participant

Šta će ti demo kad njo sutra donosi punu verziju!?

H.T.Get
    Participant

Bosi, posalji mi po Njo one zatvorenike na devedeju 🙂

Dakky
    Participant

Eke, kad je sutra SLUZBENO pocetak odnosno kad se vec mozemo pocet skupljat…….

RimtuTiTuki
    Participant

13.00h

Dakky
    Participant

ok, onda sam ja u 11-12 kod baxa……

koja je ono ulica da si isprintam mapu

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • The forum ‘Stari dobri CAFFE ROOM’ is closed to new topics and replies.