Homeโ€บForumsโ€บ[Ri051] Members Onlyโ€บStari dobri CAFFE ROOMโ€บ[Ri051] vs -=SNBCR=- friendly 6vs6 SCRIM

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author

diGestive
    Participant

Sam naslov govori sve o sebi. Ugovoren je friendly scrim i to 6v6 protiv portugalaca. Za sada situacija je slijedeca: igrat ce se 99.9% u CETVRTAK 7.7.2005 na njihovom serveru ciji IP ce biti pravovremeno postan. Igra se 10 rundi po mapi i to 3 razlicite mape – jedna po nasem ukusu sto isto vrijedi i za protivnika te secer na kraju Pipa SF (ili vulgaris ovisi o dogovoru). Dogadaj bi se trebao zbiti oko 21:00 sat po naskem vremenu. Molio bi da se ovaj mec stavi pod prijave za “PRIJATELJSKE MECEVE” posto ja nemam odgovarajuca prava ili sam blesav pa neznam gdje se to radi. Oce nas se skupit 6_?

d3uha
    Participant

meni bi graficna (leadteck) trebala doci u cetvrtak ili petak. E pa ako stigne,ako, dige mi mozes isdn neki posuditi za mec

diGestive
    Participant

dige mi mozes isdn neki posuditi za mec

da, nema beda , znas da ih imam cijeli lager :! :! :!

otkud mi covjece_??? ali kad bi imo…hmmm..pa cekaj, vidi na stolu mi je jedan loool…nema beda…

Dakky
    Participant

count me in

diGestive
    Participant

DANAS JE MEC, nadam se da niste zabravili …uz to molio bi nekog od moderatora (posto meni ne daju da budem jedan) da slijedece podatke stavi na svrsishodno mjesto…Mec pocinje u 21:00h molio bi bez kasnjenja. Njihov odabir mape je SF Hospital tako da ce biti veselo…a ako nemate nista protiv, posto im moram napisati koju mapu smo izabrali – predlazem River Benzin…..ako ko ima sto protiv nek guKne…

194.65.14.114:1760?snbwar

Dakky
    Participant

ja bi preporucio blizzard, decki imaju samo nesto sitno sati tamo a mi znamo kakav nam je bosiljko i baxuz i … na toj mapi… doduse moze i river, meni svejedno.

btw mogli bi danas jedan mali trening bacit prije meca na hospitalu… ๐Ÿ™‚

B051LjKo
    Participant

Ija sam za blizzard, dodushe ja sam uvjek za blizzard tako da u ovom slucaju pristajem i na Basin koji je OK. Za ovakve slucajeve pali samo NaZZi pristup, dakle CANNON!!!!

LittleCannon
    Moderator

U prijavama je vec napisano sto igramo. EOD

Dakky
    Participant

dobro da nisi jos i topic zalockao ๐Ÿ™‚

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘[Ri051] vs -=SNBCR=- friendly 6vs6 SCRIM’ is closed to new replies.