Homeโ€บForumsโ€บ[Ri051] Members Onlyโ€บStari dobri CAFFE ROOMโ€บ[Ri051]-Weljo

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 35 total)
  • Author

Dakky
    Participant

a sta Vas dvojica ocete, ubrojit se u redovne goste? ta nemojte kasti, molim vas. ajde bosiljak je jedno vrijeme dolazio, al dakky ti si bio 3 puta i šta bi ti sad, medalju?

osli smo offtopic, al nemas ti pojma kolko sam ja puta bio prije nego sam te upoznao ~:(

B051LjKo
    Participant

a sta Vas dvojica ocete, ubrojit se u redovne goste? ta nemojte kasti, molim vas. ajde bosiljak je jedno vrijeme dolazio, al dakky ti si bio 3 puta i šta bi ti sad, medalju?

Smrc, da… malu plaketicu, B051LjaK je bio inventarich Tranzistora dok nije prije 9 mjeseci sjebao ligamente na nozi i stakao dugo… dugo… vremena… smrc, i smatra da bi mala plaketica sa srebrno zlatnim slovima i malim srcem bila dostojna njegove karizme… a i curici njegovoj se srce cepa, sto tranzicha (kako ga milozvucno zove) vise nema. A o Trezoru (ekipni naziv za Zistor {jos jedan od epiteta pridjevanih mu}) poslije BaXicha svi se boje i progovoriti

Dakky
    Participant

a i curici njegovoj se srce cepa, sto tranzicha (kako ga milozvucno zove) vise nema

sta ga je vec zatvorio/prodao ?? doduse priznajem nisam bio dole od prvog mj. ali svejedno…

Weljo
    Participant

AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!

Jega ga led, koju raspravu sam uzrokovao:)

Hvala ekipi koja je stala u moju obranu na VX forumu(htjeo sam im odgovoriti,ali lockali su topic)

Naime,izgleda da mi AASA neće vratiti racun,drze se tog ini file za koji sam im tvrdio da nije uopce sa mog kompjutera,te da mi se to dogodilo u sportskom klubu na zajednickom kompu te da se ne smatram odgovornim za njihov softver,da nemaju ss kako varam,te da nisam uhvacen dok varam.

Njihov najgluplji odgovor je bio da mi je dio ip sa kojeg sam poslao mail odgovara djelu ip kada je nadjen ini file ili ti ga 83.131.xxxx.xxxx!!!

Moroni,rekao sam im da je to pocetni ip od isp kojeg svi imaju kod tog isp te neka provjere.

Nazalost od tada je proslo negdje 10 dana i odgovora nisam dobio.

Poslati cu im ponovo mail,ali mislim da je ekipa koja tamo odlucuje sa IQ manjim od 17, tako da sumnjam u pozitivan ishod.

Nadalje,moram priznati da mi je zivot puno lijepsi od kada ne pucam,te mi igra nimalo ne fali. Fali mi jedino druzenje sa vama:(

Kada mi igra stigne postom vratiti cu se sa nekim drugim nadimkom, ali necu biti toliko ovisan kao prije.

Pozdrav iz jebeno hladnog Zagreba

Zh0rZh
    Participant

Prijedlog :

[Ri051]_Pilot

๐Ÿ™‚

Groo
    Participant

Jos jedan :

[Ri051]_Partizanski_Pilot !amazed

Zh0rZh
    Participant

ili ovo:

[Ri051]_AiRMaN

Weljo
    Participant

Borise dobio si sina!!!!

Neka se zove slobodan!!

Naime kako jos uvjek postoje ne AASA serveri, Weljo ostaje, a za ostale servere dolazi [Ri051[_Zeko

Ova zagrada je najerno tako napisana jer mi ne zeli otisnuti suprotnu zagradu zastatura???

LittleCannon
    Moderator

Borise dobio si sina!!!!

Neka se zove slobodan!!

Neka se zove Zvezdan :p

Ova zagrada je najerno tako napisana jer mi ne zeli otisnuti suprotnu zagradu zastatura???

ALT + 93 i eto ti uglata na drugu stranu ๐Ÿ˜‰

diGestive
    Participant

pa sta nisi mogo kopi pejstat .looollll….a moze i ALTgr+93 ( ] ) hehe

Zh0rZh
    Participant

ne ne, neka bude……. PINKI

LittleCannon
    Moderator

ne ne, neka bude……. PINKI

Weljotova i moja fora su bile iz Partizanske eskadrile. Koja je tvo ja isprika 8)

Groo
    Participant

Rane, bit ฤe.

Edit: ufuravanje u sig

<span class=’smallblacktext’>[ Edited ned lip 12 2005, 03:17 ]</span>

Zh0rZh
    Participant

Rane, bit ฤe.

Edit: ufuravanje u sig

bit ฤe

Dakky
    Participant

e, ja mislim da bi si baxuz trebao renejmat nick u LittlePine :o) po uzoru na LC-a ๐Ÿ™‚

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 35 total)
  • The forum ‘Stari dobri CAFFE ROOM’ is closed to new topics and replies.