HomeForums[Ri051] Official ForumOpcenito – MainRoštilj/peka 5. i/ili 6.8. u Fiumeu

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 81 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Mala promjena, u petak je Bashtizza zauzeta, saznah upravo… Dakle ili promjena lokacije, ili subota, kada je ista free!

LittleCannon
    Moderator

Mala promjena, u petak je Bashtizza zauzeta, saznah upravo… Dakle ili promjena lokacije, ili subota, kada je ista free!

Ajlidza ulozio veto, a?

Srdo
    Participant

Subota definitvno onda?

KrLe
    Participant

uff, ako mora petak, mogli bi na matuljima, ako ste voljni imat na duši mrke poglede koje će mi upučivat moja družica…

polu se šalim, matulji bi bili izvedivi, al onda moram ić bit dobar iz ovih stopa…

ili subota bashtitza…

Srdo
    Participant

Meni je ionako više pasala subota tako da bih rado u subotu onda.

Uljanov
    Participant

Meni petak..ako budem bio potreban u nedjelju na turniru znači da bi u nedjelju do 12h morali bit u Zg da bi do pola 5 stigao u Osijek i bio spreman za turnir..

Ja bi radije petak ali kako većina odluči dolazim u svakom slučaju..;)

Srdo
    Participant

Meni je samo bitno da se dogovorimo danas do pet popodne da bih znao ispoštovati ostale obaveze koje imam…ajde, konjine, odlučite se :))))

Nelito
    Participant

Obzirom da sam dezuran za vikend potvrdu za rostilj ako je isti prebacen za subotu necu znati do prije par sati prije pocetka istog a i tada postoji mogucnost da me dignu tako da……

Troky
    Keymaster

meni je gotovo svejedno… dolazim u oba slučaja iako mi petak nekako više šmeka.

B051LjKo
    Participant

Ajlidza ulozio veto, a?

Ako vetom nazivaš 10 njegovih ‘rkana koji taj isti petak planiraju taslačiti po brljugi i mesini s roštinja, onda da….

B051LjKo
    Participant

Meni je apsolutno svejedno, odnosno boli me debeli bilo da je u pitanju petak ili subota… Kao što me boli debeli dal ćemo bit na matuljima ili va bashtizze!

Srdo
    Participant

Hiksor ovak i onak dolazi u petak, Uljanovu vise pase petak, Vrana se ne javlja…ajde onda neka bude petak, ok? Uljanov i ja bi došli busom u Rijeku u pola četri i ko vas jebe, u redu?:)

Uljanov
    Participant

Ajmo Fjumanezi..nek neko lupi šakom u stol i kaže tad, tamo u toliko sati..

Srdo
    Participant

Bolje im je da nam se za ovo malteretiranje oduže dobrim vinom i kvalitetnim roštiljom…:)

Kao da su oni ikad lupali šakom o stol…:))))

Hiks
    Participant

Hiks, konju nijedan…baš lijepo što si me jučer nazvao i što si pitao Vranu da li ide u Rijeku sutra…a još je ljepše što se ne javljaš danas…

Hiks rekla da če javit kad mu vrana neš javi.

Vrana rekla da nije sigurna, ergo, hiks nema kaj prenjet dal vrana ide ili nejde.

A Hiks pavao, sada putuje gore, pa ženidbe neke, pa putuje dole, hiks pavat moralo.

Što se tiče potvrde za achtena, Uljara mi rekla da je Ačten u istri i da 99% dolazi od tam, to je sve što znam.

Hiks sada ide na put i jedino je dostupan na 091 503 9768, ako ne spava ofc.

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 81 total)
  • The forum ‘Opcenito – Main’ is closed to new topics and replies.