O Trokinja… drago mi je da upravo ti to primjecujes 🙂
Moja zelja je bila da parsam te podatke sa sluzbenih stranica ali nakon samo nekoliko minuta citanja tutoriala o tome shvatio sam da to nece imat nikakvog smisla jer spanska sela su za mene ipak samo spanska sela :/
S obzirom da sam se samo razocarao u svoje (ne)znanje ali ideju nisam odbacio, vec sam kao sta vidish odlucio to zapisat da bi eventualno imao raw materijala za daljnju obradu.
Uglavnom, nadam se da ce me svijetlo s neba prosvijetlit prije hard wipe-a ili ili da ce se pojavit neki wottracker.ba 😉
Tko je ono rekao za Pagorki….”Tko uzme hill,taj je pobjedio ” ??
Uz dobru taktiku i super team,ta teza pada u vodu. Milijardu T-54 uzele brdo i dobile po pichici. Uglavnom,partiju smo dobili. 😀
BTW, ovo je jedan dobar primjer kako je igrat s americkim tenkovima. Bez obzira,vozite li T1 heavy, M6 ili T29 , uvijek cete biti pri dnu hranidbenog lanca. Kod ruskih i njemackih tenkova to nisam primjetio. Sa is-ovima i Tigrovima; u 19 od 20 partija cete bit medju prva 3 tenka.
Naravno da brdo na pagorkiu ne znači automatsku pobjedu ali zaista je jeben položaj. Cover od artija, cover od direktne paljbe i puškarnice na sve strane. Mislim da jedino onu vodu brdo ne pokriva.
Samo je pitanje po kojoj cijeni ga se uzima i koliko tenkova tam uopće treba biti.
Da bis ti opalio u nekakvu metu,moras izvirit..jel tako. Cim izviris dobivas 8 projektila u glavu.
Po meni,jedina dobra strana zauzimanja brda je sta fakat sve zivo osvjetlis i tvoj arty moze birat koju metu ce gadjat. Ponekad spotas i njihov arty (ako je lose pozicioniran) i isti ide u vjecna lovista.
da ajk samo jedan problemcic u pagorkom nije bilo artija pa sad kad uzmes brdo a nema artija nije neka prednost ali kad uzmes brdo i imas 1-2 tvoje gefufne tigar…. hmmm