Gledajte, ovaj klan postoji brdo godina i u tih brdo godina kad se i puno ozbiljnije igralo se iz klana nije izrodio ni jedan pjo plejej. Nismo loši, ali definitivno nismo uber, nemamo aim, nemamo taktiku i nemamo interesa iste razviti. Imali smo dovoljno vremena, a starog konja ćeš kurac naučit…
Armija se sve manje igra, na twl su ostali pjo plejeji, poneki padobranci i mi. Realno, sve su nam manje šanse ijedan match dobit, pogotovo što većina nema širinu u smislu da znaju veliki broj mapa kulturno odigrat za meč.
Ja sam definitivno, a vjerujem da je većina nas u većini slučajeva unaprijed pomiren sa ovim činjenicama i nitko se ne uzbuđuje oko rezultata. Spajamo se na te mečeve jer nas veseli da se skupilo četvero, pa ćemo malo skupa pucat, jer da nije termin i da nije meč ne bi se skupili. I bez presinga i stresa, jer uskoro nećemo ni to…a šteta jer još uvijek mislim da me veseli pucat, možda sam u zabludi.
S druge strane nije baš da ćemo doć na meč i bacit oruzje i skakutat tamo i bacat si mote, slijedi me. Naravno da bi rado dobili i naravno da se malo nanerviramo, pogotovo što prečesto imamo stvar u rukama i svejedno podojimo. Da ponovim, mi ne znamo odigrat za meč, i onda kad jedan od nas misli da nešto zna, automatski nervira ostale, zato što nagovara druge da se ponašaju ko on sam, što ne ide. Bolje me pusti da po svome budem glup, pa možda slučajno nešto i učinim/naučim, nego da po tvome skrenem u krivi tunel ili završim tako da gledam u zid i ne pokrivam ništa, gledam u kriva vrata… zbog ts kašnjena i uputa desno desno, još malo, stani, NE NE, vrati malo… Ovo se ne odnosi na Icu koji je trenutno u žarištu, to se odnosi na svakog od nas, koji si ne možemo pomoć u datom trenutku, (takav sam i ja na extrakciji…) ali je Ica problematičan jer je činjenica da bolje od ostalih puca, pa ga poželiš poslušat iako to nema nikakvog smisla, jer nećeš uspjet napravit ono što je on zamislio…
al sam nasro, najrađe bi pobriso, al mi žao kad već tolko kljucam… Uglavnom, Ica, igraj se s nama, jer se uskoro nitko više neće igrat i ovako i onako. Ali, pomiri se da ćeš podojit, daj sve od sebe i pusti ljude da daju sve od sebe kolko mogu, možda sami nešto nauče. Mi smo ti vrlo tvrdoglava skupina i dok sami ne skužimo nešto, nema pomoći…