Username
Password
Remember Me
Register| Forgot Password?
Home›Forums›World Of Tanks›WoT Caffe›Srdo u Rijeci 22. ili 23.4.
Bagro, došao bih sa ženom malo do vas jedan od ta dva dana (ili oba, ak nam nađete smještaj :D), popit, pojest, veselit se i sve kaj ide uz to.
Ak vam odgovara, javite:)
Mozda bih mogao pruziti smjestaj u Jadranovu(pol sata od Ri) ako netko nema nesto bolje.
Dobra strana je da se tamo da kupati i rostiljati, a moguce i udomiti vise od samo vas dvoje.
Mozda bih mogao pruziti smjestaj u Jadranovu(pol sata od Ri) ako netko nema nesto bolje. Dobra strana je da se tamo da kupati i rostiljati, a moguce i udomiti vise od samo vas dvoje.
Just a thought: klanska rostiljada?
Mozda bih mogao pruziti smjestaj u Jadranovu(pol sata od Ri) ako netko nema nesto bolje. Dobra strana je da se tamo da kupati i rostiljati, a moguce i udomiti vise od samo vas dvoje. Just a thought: klanska rostiljada?
Pusi !! 😀
Imam obaveza za vikend, farbanje i pizdarije, tako da nisam za neke akcije, vjerojatno vam se navečer pridružim na vopsu…
Ajk, kad se vraćaš?
Ne bu meni bed navracat i prek ljeta…:)
Klanska roštiljada: FTW!:)
Ja sam nažalost insuficijentan smještajem, aš doma imam nervoznu trudnicu… priključim se ostalim aktivnostima, vrlo rado…
A njesra… ja sam vjerovatno taj vikend u Zg kod punice… ali doći ću makar na pivu petak navečer
Ajde se vi lijepo dogovorite do kraja tjedn koji vam dan najviše paše pa mi javite:)
Ja idem u subotu u Zg, i vraćam se u nedjelju popodne…
ja predmnijevam da sam taj vikend na raspolaganju za druženje.
Prvi Maj vikend, ako nemate vec ugovorene rostiljade? I ako bude lijepo vrijeme?
Ne mrem, meni odgovara samo ovaj datum kada sam predložio, jebatga.
Ja sam kao pravi ‘rvacki muzjak smetnuo da mi zena ima rodjendan 22 :/
Bit ce to opak multitasking!
Ja sam kao pravi ‘rvacki muzjak smetnuo da mi zena ima rodjendan 22 :/ Bit ce to opak multitasking!
ajd barem da si po necemu muzjak ‘ :smt079
Log in / Register