Homeโ€บForumsโ€บ[Ri051] Official Forumโ€บOpcenito – Mainโ€บSretan Uskrs svima !!!

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • Author

BaXuZ
    Participant

slabo si ti maltu upoznao, dax, eto danas bio na ljecnickom, bolnica ima wi-fi hotspot, poslije sam na rivi na kioksu narucio hamburger, pita me tip kecap ili majoneza, ja reko stavi sve, ceko sam ga 15 min i dodje frajer i nosi mi burger. Panin, meso, kecap i majoneza. Nema ni s od sve. Al sam zato danas vratio taxisti milo za drago, ceko me je oko 45 min, poslije mi je reko da smo 1:1. Uglavnom danas sam se prevrto u simulatoru pada helikoptera u bazen i bilo je malo ladno ali zabavno. Nema sangrije doduse, ali sam se smijo arapima kako neznaju plivat. Jesam li spomenuo da sam na tecaju s 20 arapa i jednim portugalcem? Pozdrav guzicari, malta-blog continues tomorow…………..

LittleCannon
    Moderator

slabo si ti maltu upoznao, dax, eto danas bio na ljecnickom, bolnica ima wi-fi hotspot, poslije sam na rivi na kioksu narucio hamburger, pita me tip kecap ili majoneza, ja reko stavi sve, ceko sam ga 15 min i dodje frajer i nosi mi burger. Panin, meso, kecap i majoneza. Nema ni s od sve. Al sam zato danas vratio taxisti milo za drago, ceko me je oko 45 min, poslije mi je reko da smo 1:1. Uglavnom danas sam se prevrto u simulatoru pada helikoptera u bazen i bilo je malo ladno ali zabavno. Nema sangrije doduse, ali sam se smijo arapima kako neznaju plivat. Jesam li spomenuo da sam na tecaju s 20 arapa i jednim portugalcem? Pozdrav guzicari, malta-blog continues tomorow…………..

And you got a nerv to call ME a bloger???? !opr019kp

Ganci
    Participant

Zux live long and prosper ๐Ÿ˜€

Troky ovo bi bila (opet) idealna situacija da povuces onu sliku koju si imao za njih dvoje :smt005 :smt082 :smt098 !opr019g2

BaXuZ
    Participant

morituri te salutam blogere realis ๐Ÿ™‚

eto mene sjutra kuci, kurs zavrsen, cya online

crono
    Participant

Sta kuci ,a u nigdjezemsku ne ides?

Ganci
    Participant

odi u kujac Zux kog ti zahebavas? ๐Ÿ˜€

kujac moj si ti bio na malti, ti si bio u Krapini ( glavni grad mog Zagorja ) ๐Ÿ˜€

BaXuZ
    Participant

eto ZuX stigo kuฤ‡i, ponedeljak leti za amsterdam

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • The forum ‘Opcenito – Main’ is closed to new topics and replies.