Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 78 total)
  • Author

Dakky
    Participant

Time for AA3 TWL !

B051LjKo
    Participant

Mislim da bi prije tog koraka bilo zgodno da više od 4 člana imaju uopće instaliranu AA3, btw. kakav je status nakon zadnjeg peča… jel ima uopće smisla pokretati… ili da još mlo pričakem (kakos tvari stoje, čekam AA4)

LittleCannon
    Moderator

Sto da ti kazem, osim dodji i probaj.

Ako ti je bed skidati 4gb, donijeti cu ti dvd na pivo kojeg ces ti onda platiti 🙂

Dakky
    Participant

Mislim da bi prije tog koraka bilo zgodno da više od 4 člana imaju uopće instaliranu AA3, btw. kakav je status nakon zadnjeg peča… jel ima uopće smisla pokretati… ili da još mlo pričakem (kakos tvari stoje, čekam AA4)

ukratko, postoji par varijanti, vezanih za ekipu i igru, i pojedinca koji razmislja da li igrati AA3 ili ne:

Varijante su:

1) zelis dobru grafiku i lag-free igru, bez bugova, ali i bez (postojece) ekipe, u nadi da ces nac novu ekipu koja ce zamijeniti staru

2) zelis uber grafiku i uber igru bez trnuke laga i bugova, platit ces ju kolko treba, da uzivas u njoj, opet bez ijednog poznatog igraca ili samo sa susjedom koji te voljan pratiti u tvom naumu plus nadas se naci par istomisljenika koji ce igrati s tobom

3) zelis pomalo zastarjelu grafiku i zastarijeli engine, nema bugova ili ih je vrlo malo, ali jos ima par ljudi s kojima si se s druzio godinama, a igra je k tome besplatna

4) zelis nesto novo, besplatno, sa srednjom grafikom, a najvise te zanima ekipa s kojom si se druzio godinama, bez obzira na broj bugova i izgled igre, bitno ti je druzenje

5) u biti te ne zanimaju igre niti ekipa, tu si samo da pricas protiv svih navedenih varijanti, a u biti ti se ni neda igrat…

Koliko god grozno zvucalo ja sam stekao dojam u zadnjih par mjeseci da si ti orijentiran na opciju 5.

Neka me netko ispravi ako sam u krivu……

(i da, opet sam popio 10 gemista prije rucka!)

LittleCannon
    Moderator

5) u biti te ne zanimaju igre niti ekipa, tu si samo da pricas protiv svih navedenih varijanti, a u biti ti se ni neda igrat…

!opr019g2

btw, jesli razmisljao malo smanjiti taj jebeni alkohol?

B051LjKo
    Participant

Sto da ti kazem, osim dodji i probaj.

Ako ti je bed skidati 4gb, donijeti cu ti dvd na pivo kojeg ces ti onda platiti 🙂

Nije mi bed skidat… al si mogao proć na pifkana i brez devedeja… ja plaćam!

B051LjKo
    Participant

@Dakky

Oduvijek su me fascinirale tvoje ideje o portazi za ekipama i druženjima… Moje razočarenje s AA3 je ogromno i bezvremensko… ali kako i nisam nešto prepametan, vjerojatno ćem se jo’pe dat zajebat i instalisati ćem novu verziju… U nadi da ćem zaboravit na zadnji disapojntment…

PS. Kako ide biošok procedura za fejk AA, ako ponovono upalim igru i vidim one zube, bojim se da će to bit prevelik šok za moje slabašno srce…

PPS. Jebalo te pijanstvo prije ručka… pretvorit ćeš se u alkosa…

Dakky
    Participant

@Dakky

Oduvijek su me fascinirale tvoje ideje o portazi za ekipama i druženjima… Moje razočarenje s AA3 je ogromno i bezvremensko… ali kako i nisam nešto prepametan, vjerojatno ćem se jo’pe dat zajebat i instalisati ćem novu verziju… U nadi da ćem zaboravit na zadnji disapojntment…

PS. Kako ide biošok procedura za fejk AA, ako ponovono upalim igru i vidim one zube, bojim se da će to bit prevelik šok za moje slabašno srce…

PPS. Jebalo te pijanstvo prije ručka… pretvorit ćeš se u alkosa…

Zaboravit na “disapojntment” neces, jer ces i u 3.0.7. naci bugove i desit ce ti se sto se i prije desavalo, npr. reload bug i sl. Doduse nece se desit da ces krenut bez puske, ali ipak, ima ih…

Koliko je meni poznato Anti-A ne radi u AA3. Dakle turn it off i zagrizi drveni stapic i zajebi grafiku, po sto i pedesti put, dodi se druzit i nervirat zajedno s ekipom.

A sto se tice moje alkoholiziranosti, mislim da mi je potrebna stručna pomoc da bi se “okanio” tog sranja… a vi koji kazete da to nije dobro i da cu se pretvorit u alkosa, ne znate sve detalje zbog cega u biti toliko pijem (a i bolje da ih ne znate).

Ajkula
    Moderator

Ja mislim da je novi engine kod AA3 totalno u kurcu. lol

And now preparing popcorns…. :smt117

LittleCannon
    Moderator

Ja mislim da je novi engine kod AA3 totalno u kurcu. lol

And now preparing popcorns…. :smt117

brrrrrmm brrrrrmmmmmm

B051LjKo
    Participant

A sto se tice moje alkoholiziranosti, mislim da mi je potrebna stručna pomoc da bi se “okanio” tog sranja… a vi koji kazete da to nije dobro i da cu se pretvorit u alkosa, ne znate sve detalje zbog cega u biti toliko pijem (a i bolje da ih ne znate).

S obzirom na godine koliko ih imaš, potrebno ti je zrnce pameti ili junačka šamarčina… a što se razloga tiče, nema ama baš niti jednog koji bi opravdao da sam sebi govoriš kako se pretvaraš u alkosa! Još ajde, svi smo imali serije od X dana razvaljivanja u nizu, ali kresnuti 10 gemišta prije ručka [a da nisi spojio s noći prije :smt030 ] definitivno nije normalno… (a nije ni u pičku)

Ajkula
    Moderator

Dr. Phil

B051LjKo
    Participant

Samo dodatak, bljuVL na trening i 45 minuta proljeva koje ti otme (ponovo)… i bljuVL na rušenje armije ako poželim alt-tabat

LittleCannon
    Moderator

i dok mi je bljuv na alt tab jasan, bljuv na treninge mi nikako nije.

Sa ovakvim komentarom definitivno sam sebe svrstavas u 5 grupu

LittleCannon
    Moderator

LOL ili jos bolje u 5 kolonu

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 78 total)
  • The forum ‘Match starting point’ is closed to new topics and replies.