Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 78 total)
  • Author

Odjebaus
    Participant

AA3 je sranje. Ne igram je ali znam da je sranje. Svaka igra koja želi naslijediti meni omiljenu AA2 je sranje pa makar ne bila sranje, ipak je sranje. :smt043

Ne bacam udicu. Somine otplivajte dalje :smt044

LittleCannon
    Moderator

AA3 je sranje. Ne igram je ali znam da je sranje. Svaka igra koja želi naslijediti meni omiljenu AA2 je sranje pa makar ne bila sranje, ipak je sranje. :smt043

Strah je cudo!

Troky
    Keymaster

XX

Svaka čas’. Ni sam ne bih bolje sročio

Troky
    Keymaster

No dobro, progutati cu udicu.

kako bi mogao kontrirati iz samo tebi znanih razloga ( u zadnju recenicu “Troky included” mada on vise aludira na moju starost, a ja cu reci mudrost)

Tek sam sad skužio ovaj post… Malo si previše umišljamo, right?.

Troky
    Keymaster

Igramo 3ojku prvenstveno jer se (trenutno) nas 5orica (a mozda i 6 sve ovisi da li se turcinu sinoc svidjelo kratko pucakanje) dobro zabavljamo…

Wow… ooooomađijaj me!

Ajde budite iskreni i svrstajte se u Dakkyjevu kategoriju prije jedno mjesec-dva-tri-sedam dana kad nitko nije igrao aa3, a aa2 smo igrali samo KrLe i ja… Gdje je onda bio team play i druženje s frendovima… a Dakky? WoW i ostale igre su baš bile šmek? Pepiću, posla na sve strane i armija se jednostavno ne stiže igrati? Niti dvojka niti trojka… ali najednom 3.0.7 je baš uber… JAaaaaaaadno. Ali, Jaaaaaaaaaaaaaadeno.

Ne da mi se uopće više raspravljati o tome,… baš ste mi uspjeli zgatiti aa3.

LittleCannon
    Moderator

Igramo 3ojku prvenstveno jer se (trenutno) nas 5orica (a mozda i 6 sve ovisi da li se turcinu sinoc svidjelo kratko pucakanje) dobro zabavljamo…

Wow… ooooomađijaj me!

Ajde budite iskreni i svrstajte se u Dakkyjevu kategoriju prije jedno mjesec-dva-tri-sedam dana kad nitko nije igrao aa3, a aa2 smo igrali samo KrLe i ja… Gdje je onda bio team play i druženje s frendovima… a Dakky? WoW i ostale igre su baš bile šmek? Pepiću, posla na sve strane i armija se jednostavno ne stiže igrati? Niti dvojka niti trojka… ali najednom 3.0.7 je baš uber… JAaaaaaaadno. Ali, Jaaaaaaaaaaaaaadeno.

Ne da mi se uopće više raspravljati o tome,… baš ste mi uspjeli zgatiti aa3.

Ajde prestani traziti isprike. Nece se svijet prestati vrtiti ako ti ne budes igrao 3ojku.

Igra ti se ne svidja, ne igra ti se i to si podijelio sa nama. Nekoliko puta! Cemu onda mlacenje mrtvog konja?

B051LjKo
    Participant

Ne slusas. Nisam usporedio aa3 niti sa jednom igrom, nego sam dao primjer tehnologije od prije 3 godine (kada je i aa3 radjena) i da aa3 izgleda sukladno mogucnostima tog enginea. Nista vise, nista manje. To sto ti imas potrebu na svako moje odusevljenje ponekim detaljom pljucnuti, vjerujem da postoji cak i latinski izraz za to.

S obzirom da sam zaboravan tip, ja cu ti sada napisati poruku koju ces procitati 2013 u kojoj cu popljuvati MOH2010.

Eeeerm, jedna stvar mi nije jasna… Otkad je AA3 igra stara 3 godine? Koliko je meni poznato, izašla je niti prije godinu dana… dakle trebala bi još uvijek biti “hit” odnosno nositi se s uber fensi šmensi naslovima… No objašnjenje je da je to igra od prije tri godine, pa je i za očekivati da izgleda lošije?! Ha?

Pepić, hajd mi majke ti objasni jednu stvar… Iz kojeg razloga tako manično “braniš” AA3, kao da ti je netko večeru pojeo pa si kivan… Ok, sviđa ti se igra, trudiš se, to je sve lijepo i krasno… ali nisi nimalo glup, i siguran sam da ti je jasno koliki je to poluproizvod… Ne kužim čemu je potrebno trpati nas u “ladice” i “kategoriju 5”, prema kojom se nama zapravo ništa ne igra, pa samo tako malo seremo bez vezze?!

Što se tiče tvojeg oduševljenja detaljima, moram priznati da mi je to malo smiješno… Ono, koga zapravo boli kurac kako se vidi krasnop animacija kažiprsta prilikom relouda, i kako je to uber prejeben detalj, dok se istovremeno igra smrzne kad napraviš alt+tab… Dok i dalje nema službene podrške za antialiasing [nadam se da ne moram opet naglašavati koliko je ovo smiješno], dok igra ima 7 puta manje sadržaja od AA2, dok je sve krcato bugova i gličeva?! Ono, fakat ne kužim… A kad netko pljucne po toj istoj armiji (opravdano), to doživljavaš praktično kao napad na sebe!? Ne kontam…

LittleCannon
    Moderator

Ma majstore ne “branim” ja armiju zato sto je to uber igra bez ijednog buga i sto je savrsena u svakom pogledu, jer nije. Uostalom, prisjeti se malo mojih tekstova sa naslovnice gdje pljuckam po armiji jednako kao i vi svi (ako ne i gore).

Ono sto nitko od vas ne kuzi, jer ste ili ocito zaglupili i li jednostavno vam vise nije stalo, da se klan raspada. Jednostavno netko nema vremena, nekome se neda, nekome jednostavno aa3 ne lezi, a nekome AA2 izlazi na usi (meni prvome). Svaciji razlog postujem i ne prigovaram nikome.

Nakon sto ste svi digli ruke i nitko ne napise niti jedan post na forumu po mjesec dana, nitko niti ne pokrene TS ili armiju isto toliko dugo, a poziv na pivo nece doci ukoliko ga ne napisemo u vecini slucajeva ili Dakku, Ajki ili ja, je po meni definitivni pokazetelj kako AA nije vise nesto sto vas privlaci u zivotu.

I onda kada se konacno skupi mala grupica oko AA3 koja se pocne zafrkavati i uzivati svaku vecer kao nekad, svi dobijete nagon za defekalizacijom ako se to spomene na ovim stranicama.

Jednostavno cu vam reci, odjebite od karaule.

Ja igram 3jku i o njoj pisem na ovim stranicama. Fala bogu svi ste pismeni, pa ako vam se vise svidja 2jka pa napisita i vi koju rijec.Nece vam se ruka osusiti, a ja sigurno necu doci, praviti vam neugodu i srati vam u komentarima kako mozete igrati to prethistorijsko govno od igre i kako se to meni uopce ne svidja. Cak stovise uvijek cu rado poslusati bilo kakvu anegdotu iz igre koja vas je dobro nasmijala i pretvorila se u foru koja se svakodnevno izgovara.

Da li ti je sada jasno zasto pokusavam “braniti” armiju?

RimtuTiTuki
    Participant

Znaci svi se slazemo da je 3jka losa, ali Pepe nam je upravo uveo zabranu pisanja ikakvih negativnih komentara o njoj.

Nešto me podsjeća na ministra Šukera, i vanjsko zaduživanje…. svi znamo da je loše, ali dok god pričamo da je dobro, sve će biti odlično.

Ja ču u svakom slučaju pokušati, svaku večer ču si jedno deset puta ponoviti “AA3 je fantastična igra” i potom 3-4 puta zveknuti glavom o zid. Pa vam javim rezultate za jedno tjedan dva.

Ajkula
    Moderator

Ja se slazem s Pepicem u svezi ovog. Stvarno ste postali dosadni.

Mene iskreno boli penis i za AA2 i za AA3 i za engine UE3 i ogradu koja podsjeca na Prince of Persia.

Meni je jednostavno gust spojit se svaku vecer s Dakkyem,Pepetom,Djuhom,Njonjotom i zajebavat se. Ako Vam se to ne svidja odi igrat Bioshock 2, Tetris,Pacman i ne dosadjuj. OK, skuzili smo da je AA3 u banani i ok.

Zasto tlacite?

Ja sam probao igrat Bioshock i meni je igra totalno sranje i dosada,Al zato ne tlacim svaki dan Rimtua s tim pricama. Njemu se to svidja i ok.

Nije mi namjera branit AA3 jer igra fakat nije ono sta bi trebala bit, al covijeka veseli.

Umjesto da raspravljamo kad,kako i gdje cemo organizirat lanusu, mi raspravljamo o jebenom izgledu ograde u AA3 koja podsjeca na Prince of Persia. JADNO !

Ajkula
    Moderator

Rimtu, stvarno si mi drag i ok tip al ponekad stvarno znas bit zatucan i ponasas se ko dijete od 4 i pol godine. Mozda sam ja glup al u nijednom Pepicevom postu nisam vidio ni tracak neke zabrane loseg pisanja o AA3. Covijek jednostavno zeli da ga ostavite na miru da uziva u njemu omiljenoj igri. Sta je to tako tesko?

LittleCannon
    Moderator

Znaci svi se slazemo da je 3jka losa, ali Pepe nam je upravo uveo zabranu pisanja ikakvih negativnih komentara o njoj.

Ma Pepe ne brani nikome nista, jer on nemoze nikome zabraniti bilo sta niti on to zeli.

Jednostavno ne mogu doprijeti do tebe.

Valjda cemo to uspjeti izdiskutirati na nekoj od piva

njonjo
    Participant

Ne znam za vas, ali meni je zvuk u toj igri koma totalna… pritom ne mislim na fensi smensi zujanje metaka… nego ono puno bitnije… pozicioniranje i orijentaciju u prostoru…

meni je zvuk bolji, jer napokon covjeculjci ne trce k’o retardirani maratonci da ih cujes na drugoj strani grada…

i uopce mi se ne rusi na alt+tab

RimtuTiTuki
    Participant

Rimtu, stvarno si mi drag i ok tip al ponekad stvarno znas bit zatucan i ponasas se ko dijete od 4 i pol godine. Mozda sam ja glup al u nijednom Pepicevom postu nisam vidio ni tracak neke zabrane loseg pisanja o AA3. Covijek jednostavno zeli da ga ostavite na miru da uziva u njemu omiljenoj igri. Sta je to tako tesko?

Bože zdravlja…

Nisam napisao, a nije mi ni namjera nigdje bila napisati da ste panjevi što igrate 3jku.

Iz cijele priče sam jedino zaključio da to što se meni 3jka ne sviđa nije dobro došlo na ovom forumu. Jer se to automatski shvaća da ja pljujem po onima koji je igraju.

Mene apsolutno ne zanima Bioshock, MOH2010, Battlefield, Modern Warefare,… hvala kurcu, pa mi nije bed dati 200-400kn za neku od njih da hoću. Zanima me ova igrica u prihvatljivoj verziji.

Uživajte vi u trojki.. jbga, ja ne mogu.

A ako ne možete otrpjeti da ču napisati da je meni nova armija GENERALNO SRANJE… to je drugi problem.

Ajkula
    Moderator

Kuzim ja tebe stari…Nije problem u tvom misljenju. Svi mi znamo da je aa3 u banani, al problem je u neprestanom ponavljanju toga.

Svaki put kad se napise neki smijesan,zabavan dogadjaj sa TS-a ili AA3 , uvijek se javi netko s pricom o grafici ili UE3. Ispada ko da smo mi debili sta igramo tu losu igru i ne kuzimo kolko je losa. Znam da je losa,al je bar ponovo vratila smijeh i zajebanciju na TS.

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 78 total)
  • The forum ‘Match starting point’ is closed to new topics and replies.