Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 78 total)
  • Author

Dakky
    Participant

A ako ne možete otrpjeti da ču napisati da je meni nova armija GENERALNO SRANJE… to je drugi problem.

Nije stvar u “otrpljivanju” vec u tome da svi serete iz prazne guzice i niste ni probali igrat 3.0.7. koja je iako jos uvijek mjesecima daleko od “prave igre”, jako zabavna igra sa svojim shmekom…

Mrzim, al bas ono mrzim, kad ljudi seru protiv necega sto nisu ni probali. I izjave tipa “igrao sam 3.0.0” ostavite za sebe.

Svaki put kad se napise neki smijesan,zabavan dogadjaj sa TS-a ili AA3 , uvijek se javi netko s pricom o grafici ili UE3. Ispada ko da smo mi debili sta igramo tu losu igru i ne kuzimo kolko je losa. Znam da je losa,al je bar ponovo vratila smijeh i zajebanciju na TS.

A kako pak ti ne shvacas da doticnu ekipu uopce ne zanima ekipa, druzenje, klan, vec izgled ograde na 100 metara i postotak iskoristenosti UE3 enginea?

Ja bi dodao jos: “Jebo igru koja lose izgleda”

RimtuTiTuki
    Participant

ukratko…

Probao sam 3.0.7.

AA2 mi je i dalje odlična igra… eto koliko me brine grafika..

Drago mi je da se zabavljate.

Ne mislim da ste debili.

TROJKA MI JE OČAJ ŽIVI.

Dakky
    Participant

ukratko…

Probao sam 3.0.7.

Probaj ju igrat s ekipom bar 2-3 veceri za redom pa onda iznesi zakljucak

AA2 mi je i dalje odlična igra… eto koliko me brine grafika..

Pa si svejedno u zadnja 2 mjeseca bio jednom online manje od sat vremena, a o nekakvim matchevima i da ne pricam

Drago mi je da se zabavljate.

Meni nije drago jer ne znas sto propustas

Ne mislim da ste debili.

Vjerujem da ne mislis da smo debili, vec ti je svejedno

TROJKA MI JE OČAJ ŽIVI.

To si vec rekao, i ja cu te opet probat uvjeriti, da pol sata igranja 3.0.7 solo nije dovoljan pokazatelj “kvalitete” igre, jer, iako je grafika u komi, gameplay je odlican, bolji nego u bilo kojoj drugoj igri koju sam probao, ukljucujuci AA2…

Ajkula
    Moderator

Daj , ajmo zavrsit s tim glupim prepucavanjima.

Dakky
    Participant

Ajk, a jucer si navijao za još e-drame 😀

Ajkula
    Moderator

Pojeo sam kokice !!!1

Odjebaus
    Participant

To si vec rekao, i ja cu te opet probat uvjeriti, da pol sata igranja 3.0.7 solo nije dovoljan pokazatelj “kvalitete” igre, jer, iako je grafika u komi, gameplay je odlican, bolji nego u bilo kojoj drugoj igri koju sam probao, ukljucujuci AA2…

Daj molim te Dakky kad već igraš reci mi … da li je još uvijek obavezno pozvati izbornik da bi se swap-ao weapon ili se to može bind-ati uz jednu tipku kao na AA2?

Dakky
    Participant

Daj molim te Dakky kad već igraš reci mi … da li je još uvijek obavezno pozvati izbornik da bi se swap-ao weapon ili se to može bind-ati uz jednu tipku kao na AA2?

Nemam pojma, ne swapam oruzje, jer sto bi, pa ne pokupim 6 punih sharzhera sa oruzjem na podu, vec ono sto ima metaka unutra, ima, za razliku od AA2 gdje uz svako pokupljeno oruzje dobijes i sharzhere …

LittleCannon
    Moderator

Pa to si vec jednom pitao?

Tipka postoji od 3.0 verzije, medjutim kako sada mozes nositi 3 puske tako i fast swap tipka radi malo drugacije.

npr.

imas pusku A, i pokupis pusku B. Stisnes li fast swap tipku i A puska ce se uredno vratiti. Ako pokupis jos i C pusku i stisnes swap tipku vratiti ce se A. Ali ako si imao u rukama B pusku i zatim pokupio C fastswapom vraca se B.

Dakle pojednostavljeno, fast swap tipka radi na nacin da swapa uvijek prethodno oruzje.

Odjebaus
    Participant

Totejapitam. Znači fastswap tipka postoji, u prvim verzijama je nisam mogao naći nego sam morao držati pritisnutu tipku za poziv izbornika i onda swapati oružje, jedan od razloga zbog kojih sam odustao od AA3.

Dakky
    Participant

Da ali i dalje da bi izabrao pokupljeno oruzje moras dignut meni i izabrat ga? Jer imas M16 u ruci i pokupis Obran, Obran je na ledjima… i nije “prethodno” oruzje ?

Odjebaus
    Participant

I mislio sam da je nekakav takav proljev u pitanju … imaš fastswap ali ga u stvari nemaš …

LittleCannon
    Moderator

Ma sto ne vidis da Dakkyijeve recenice imaju uptinik na kraju? <—upitnik

Iako sumnjam da je to bas tako kao sto je Dakky zamislio, da budem 100% siguran veceras cu provjeriti pa ti javim.

Odjebaus
    Participant

Super, hvala. U biti o tome ovisi da li ću uopće download-ati novu verziju ili ne.

LittleCannon
    Moderator

Ipak je Dakky u pravu.

Kada podignes pusku moras je prvi puta selektirati preko menija, a nakon toga swap tipka radi normalno

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 78 total)
  • The forum ‘Match starting point’ is closed to new topics and replies.